אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי במשרד מערך גיבוי פשוט שאני מפעיל עם Cobain Backup. אחד התהליכים הוא גיבוי כל "הגיבויים" לדיסק קשיח חיצוני(USB 3, אך מחובר לשקע USB 2). הגיבוי הסתיים. לקח לו 19(!!!) שעות. עבור 341GB. זה זמן סביר באיזושהי מידה? כי לי זה נשמע כמו הרבה יותר מדי, אבל אולי אני טועה...
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
רמות המחירים המוגדלות בגזרת האחסון בתקן PCI-Express 4.0 מושכות שחקניות חדשות - וזה כולל את יצרנית החומרה הטאיוואנית הגדולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתחיל להיות חנוק במקום על המחשב (צירוף של משחקים וסרטים שלא בא לי למחוק ) ישנה איזו סיבה - מבחינת מחיר - להמתין עם רכישה של כונן חדש (מכירות קריסמס בארה"ב שישפיעו על המחירים בישראל/כניסה של סידרה חדשה שאני לא יודע עליה שתגרום להורדת מחיר של הסדרות הישנות/פיה שתהפוך שדה דלועים למפעל לראשי מנוע חסין הצפות בתילאד ותגדיל את יצור העולמי/אחר) או שעכשיו זה זמן טוב כמו כל זמן אחר? ראיתי שבבלק פריידי לא היו מבצעים טובים לכוננים פנימיים ואני לא ממש רואה שינוים קירטים במכירים בזאפ בחודשים האחרונים... {אני אומר מראש, זה הולך להיות דווקא הדגם הנ"ל. אני יודע שיש כונים טובים במחירים יותר הגיוניים, אבל גם כך אני לא קונה כונן חדש כל שבוע כך שמגיע לי להתפנק כשכן}
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי samsung ssd evo 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (win7 ent 64 bit) מדדתי לפני ההתקנה עם HDD את זמן עליית המחשב שהיה כדקה, ולאחר ההחלפה ל SSD הזמן התקצר לכ 40 שניות. האם זה זמן סביר? ציפיתי לביצועים יותר טובים. יש לציין שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, ואם זה משנה משהו אז מעבד הוא INTEL QUAD וזכרון 4G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה היפנית מציגה תקן חדש לאחסון פנימי מהיר במיוחד שדומה לכרטיסי microSD. בקרוב במחשבים של כולנו? לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzer מה אתם אומרים עליו האם הוא אמין? ומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3? ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום? ואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום? ואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן יש לוח MSI 865PE Neo2-PS M ואני רוצה להביא H.D חדש כי הישן נדפק לי היה לי 120GB ואני מחפס משהו קצת יותר גדול במסגרת התקציב שיהיה אמין ולא ירעיש בתודה מראש M1SH
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אתכם אם אתם יכולים לתת לי רשימה קצרה של כונני SSD מכל טווח מחירים אני צריך מכל טווח מחירים אחד שהכי טוב בטווח שלו תודה רבה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשרג היום ולהתקין את מערכת ההפעלה על גבי SSD כתחליף לHDD הנוכחי. תקציב בין 300~400ש"ח כאשר מעדיף להוציא כמה שפחות אך יחד עם זאת המטרה היא לשפר את הביצועים באופן אופטימלי. לכן אם מדובר בהבדל בביצועים ובתחושה של הפעילות במערכת ההפעלה, אעדיף לבזבז את כל התקציב יחד עם חריגה של עד 10%. 128GB כנראה שיספיקו לי. אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות בודדות (ADOBE) וכנראה שזהו. אולי אולי אם באמת יהיה הבדל משמעותי בהרצת משחקים אני אתקין עליו גם משחק או שניים. זה המפרט הקיים: מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח Western Digital Blue WD5000AAKX 500GB 7200 RPM 16MB ספק כ…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ה cd-rom הישן שלי נפח נשמתו, אני צריך המלצה על cd-rom טוב (יעודו העיקרי יהיה השמעת מוסיקה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-