אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר ביצוע הRAID שלי - זה סוחף אותי אז יש לי התעניינות קטנה בנושא ברצוני לבצע או RAID 0 עם שלושה כוננים ע"מ להגיע למהירות של 300MB/s ומעלה או RAID 5 במטרה להגיע ל200 מגה לשנייה בצורה מגובה. השאלה הנשאלת - בסביבות איזה מחיר יעלה לי בקר מתאים ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וחצי קרה זה וקרה זה קיצור יש לי בעייה עם כמה הארד-דיסקים אבל די לצרה בשעתה אז נתחיל מהראשון: מדובר בהארד דיסק מאוווווווד ישן של Western Digital של 4 ג'יגה (שנת 1998, אז זה היה נפח מכובד) ואחרי משחק זה או אחר לא ניתן היה לקרוא ממנו. להגיד שהיה לי עליו הרבה יהיה שקר אבל באופן פרטני היו שני קבצי אקסל מאוד חשובים וחסרי תחליף. אחד השותפים שלי הצליח קצת לעבוד איתו, להוציא לי קובץ img של הכונן ואת הקבצים. הבעייה שעם אף אחד מהקבצים לא ניתן לעבוד. הוא עבד עם איזושהי תוכנה אבל כנראה שהיא לא יודעת להתמודד עם איחוי קבצי אופיס. עכשיו גם אני וגם הוא נכנסים לתקופת מבחנים ואני לא רוצה סתם להעיק עליו, הוא ישב מספיק זמן רק כדי להוציא לי את האימג' וברור לי שברגע שיש לי א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני וחבר שלי התערבנו ואין לי מושג איך הגענו לזה אבל מה יותר הורס את הצורב והדיסק צפייה ישירה ממנו או העברה למחשב ואז צפייה ... התערבות על שאוורמה חחח ושתייה.. תודה מראש ומקווה שאני צודק..
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כן, אני אתמול ניסיתי לפתוח את הכונן והוא נתקע, עד שבכוח הצלחתי לשחרר קצת ואני רואה שהכל בפנים מוצף בשביבים של דיסק. אחרי שניקיתי אותו ופתחתי מבפנים, הבחור לא מוכן להיסגר-והראש של הכונן עולה למעלה כשאני מנסה להחזיר את המגש פנימה. זה צורב של ASUS... עכשיו השאלה שלי-זה איך לעזאזל זה קורה?? יכול להיות שהייתה שגיאה בדיסק והמחשב ניסה לקרוא כל הלילה מבלי לעצור וזה גרם לחימום יתר של הדיסק עד שהוא התפוצץ? ממה שאני זוכר אחרי כמה ניסיונות המחשב עוצר ואומר שיש שגיאה.... הלך הצורב..בעסה..
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
היה לי כונן C 40GB שמו לי כונן H 80GB והעתיקו את כל הקבצים שהיו ב-C ל-H איך אני מוחק את כל התקיות ב-C ??? Program Files ו-WINDOWS
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרוב עליו סרט, היה מודבק עליו סלוטייפ למעלה (על החלק שבו כותבים מה יש בדיסק), כשהורדתי את הסלוטייפ התקלף חלק נכבד ביותר של האלומיניום/חומר הזה למעלה ועכשיו הדיסק די שקוף איפה שזה התקלף, האם הדיסק פגום? הנתונים נצרבים על החלק שהתקלף?
-
- 21 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום התקלקל לי HD של WD והחנות שקניתי ממנה לא כל כך עוזרת לי אז אני רוצה להביא את הHD המקולקל ישירות ליבואן אבל... מי היבואן?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
במחשב שלי הלך הצורב כבר ממזמן. היום הלך הצורב גם במחשב השני. השאלה היא האם לא שווה כבר לקנות צורב DVD חיצוני ולחבר אותו מתי שצריך. השימוש בכוננים הוא רק לצריבה, וגם זה במקרים נדירים. מהניסיון שלכם, צורב חיצוני הוא עמיד ומתאים למשימה? יש משהו מומלץ? נגיד באיזור 150 ש"ח? 200 ש"ח? (חיבור USB 2.0 כמובן) עוד שאלה חשובה על הדרך- האם אפשר לעשות Boot מצורב חיצוני? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הארגון האחראי על קידום תקן חיבור המידע החיצוני הנפוץ ביותר מנסה להחזיר מלחמה ל-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש התקן /מוצר שאפשר לחבר אותו ב-SATA ולשים בתוכו זיכרונות FLASH וככה לעשות כונן SSD "זול" - מאולתר ? אם גם יש גם מוצר כזה שמתחבר על ה-PCI זה גם טוב. פשוט פעם שמעתי על מוצר של ג'יגהביט שנקרא iRAM או משהו כזה , ואציתי לדעת האם יש דבר כזה זול שאפשר לחבר אותו ולהתקין עליו WINDOWS .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שאלתי זו נובעת מהתעניינותי במארז הזה בו מותקנים הכוננים בצורה אנכית ולא בשכיבה כמקובל ואין ספק שהרעיון חכם מאד "ואיך לא חשבו על זה קודם" אך החשש מקנן בי בשל העובדה שאיני מבין כיצד עובד מנגנון הכתיבה של כונן מכני והאם במצב אנכי זה "לא המצב הטבעי שלו" (כלומר מונח על הפלטה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום - קניתי דיסק קשיח חדש (80GB ריק) שאמור להחליף את ה-כונן הישן (40GB שהתקלקל - ועליו הייתה מערכת ההפעלה וכו'). אני רוצה לדעת מה השלבים שצריכים לעקוב אחריהם להתקנת הדיסק. האם מישהו יודע איפה יש מדריך שיסביר איך לפרמט ולחלק למחיצות? יש לי את תוכנה MAGIC PARTITION 8 (ב-CD) וגם הRESCUE דיסק (1.44) של התוכנה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי וינדוס 8 חוקי. עכשיו א ני כרגע משתמש בו בכונן הרגיל ואני רוצה התקין את הוינדוס בSSD להשתמש בCD KEY מקורי זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים ב-raid 0 שמחולקים ל-2 מחיצות : C עם מערכת הפעלה, D כל מיני דברים. אם אצתרך, בעתיד, לפרמט את C ולהתקין מחדש, מה עלי לעשות ? המחשב הורכב בחנות. האם יש צורך להכין זכרון פלאש לפני ההתקנה ? אולי מספיק להשתמש באופציית F6 בתחילת תהליך ההתקנה?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני עומד לבצע התקנה כנ"ל, ועל כל המלצה ברשת להגדרה של AHCI בביוס, קיימת המלצה להשאיר אותו IDE. הדיסק הוא SDSSDA-480G של סאן דיסק, ולוח האם והביוס כמתואר במצ"ב. מישהו יכול תרום מנסיונו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב הישן היה צריך לילחוץ על F-6 ולהוסיף דריבר של SATA אבל במחשב החדש לא היה צריך, פשוט התקנתי את ה WIN-XP-SP2 כרגיל, והוא זיהה את הכונן הקשיח. את כל הדרייברים הורדתי מהאתר של ASUS והתקנתי אותם בלי שום בעיה... למעט הדריבר של ה SATA2 ! אני לא בטוח אם הכונן הקשיח באמת עובד עם אופציות של SATA2 ומהירות 300 , או שהוא מזוהה כ-ATA בילבד. במנהל התקנים רשום שהכונן עובד עם דרייבר של WINDOWS ואני הרי התקנתי SiI3114... אז ניסתי שוב לעדכן את הדריבר דרך מנהל ההתקנים אבל הוא לא קיבל את זה ואני גם לא בטוח עם איזה דריבר עלי לעבוד, בקיצור קצת ערפילי ולא ברור, האם אפשר להסביר קצת על העינין? האם יש דרך לוודא האם אני מריץ את הכונן שלי על SATA2 ? תודה רבה. -------------------- המחשב החדש:ASUS…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני שבוע את דיסק קשיח של WD BLACK של 3T. אני משתמש ב WINDOWS 7 PRO. כשחיברתי אותו מופיע לי רק 2T (שעליו מותקנת המערכת הפעלה) ועוד 746G שלא מופיע לי ב"My computer" כשבדיסק מאנג'ר של הווינדווס הוא מסומן בשחור כ-Unallocated כשאין לי שום אפשרות להפעיל עליו פעולות. אחרי חפרתי בגוגל, הבנתי שהחלק הזה צריך לעבור איזשהי המרה - השתמשתי בתוכנה חיצונית בשם EaseUS Partition Master Free Edition שגם לא נותנת לי יותר מידיי אפשרויות מעבר ללמחוק את המחיצה. התקנתי ממש הרגע את Partition Recovery ועשיתי SCAN על החלק של ה746G. זה כבר סורק את החלק הזה בדיסק כבר יותר מחצי שעה ורק ב30% כשהתחושת בטן שלי זה שזה לא יוביל לשום מקום. אני צריך פיתרון ודאי לבעיה הספציפית שלי. אחר…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-