אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בהתאמת צורב שקט מאוד.... אני צריך צורב שיהיה שקט מאוד, אמין במיוחד ושלא נדפקות לו הצריבות באמצע (קפיצות בדיסקים וכדו')..... ראיתי את המומלצים והסקתי שהמתאימים ביותר הם הדגמים שבכותרת.... ד"א לא הצלחתי למצוא איפה מוכרים את LiteOn DH-20A3S.... מה יענה לי על הדרישות הכי טוב משניהם? אולי משהו אחר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון עשיתי איחוי דיסק שנתקע באמצע. כמה שעות לאחר מכן התחילה תופעה של תקתוקים (כמו של צרצר) מהמחשב... זה לא רעש חזק, אבל אפשר לשים לב לזה כשיש שקט... האם זה סימן שההארדיסק עומד למות? מפרט בצד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדיות DVD לצריבה שיש להם אפשרות LIGHTSCRIBE ומצאתי שני סוגים אחד -R והשני +R אז מה ההבדל? במחיר 3 שקל אבל יש יתרון לאחד על השני? http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=1283 תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הראדיסק שני בעיקר למטרות גיבוי של ההארדיסק הקיים, מה אתם אומרים כדאי לעשות את שניהם RAID1 או פשוט שני כוננים ולגבות את כל המידע של כונן א' לכונן ב'? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח ישן עם 40GB בלבד ואני רוצה לפרמט אותו שלא יהיה בו כלום! אפילו לא מערכת הפעלה... יש אפשרות לפרמט אותו בלי להתקין WIN וישר לחבר אותו למחשב אחר ולהעביר את הקבצים שלי אליו?כאילו הוא DOK רק עם נפח גדול.. אם כן מה האפשרויות שיש לי ואיזה הכי נוחה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אחרי פירמוט ההארד דיסק השני שלי 320GB לא מזוהה גם אין אותו בDISK MANAGEMENT וגם בביוס לא מצאתי אותו מה יכולה להיות הבעיה ? (לא התעסקתי בכלום במחשב לא ג"אמפרים ולא כלום )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אם בלוח אם יש לי חיבורים של SATA2 אני יכול לחבר גם דיסק קשיח עם SATA1? ובלוחות אם החדשים יש חיבורי IDE?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כהמשך ישיר לדיון לבניית מארז חיצוני שהיה פה לא מזמן אני מעלה רעיון שלי כרגע עוד אין תמונות אבל אפשר להבין מהפירוט הבא. 2 - כונני CD תקולים - בתוכם ישבו הכוננים הקשיחים 2 בתי מאווררים פירוט במשך 2 מאווררים 8 סמ מתאם של גיגבייט מ SATA ל ESATA הרעיון אומר לפרק את הכונני CD ולהוציא את המכניקה התקולה החוצה.לבנות "אוזנים" לכוננים הקשיחים על מנת שיתאימו למארזי ה CD. לחורר חור עם מסורית שופינים או כל אביזר אחר על מנת לחבר את בתי המאוורר מתחת למיקום הדיסק על מנת לספק קירור טוב לכונן הקשיח. לחבר את שני מארזי ה CD באביזר כלשהו....אני חשבתי על מוטות אלומיניום שיהיה יפה ומעוצב. מומלץ לשים גריל בתוך בתי המאוורר על מנת לתת חזות מקצועית ויפה. תמונות יבואו בהמשך.עד כאן הרעיון…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר בעבודה חדר שלם של סרברים ואני לא כל כך מבין בזה. בבקשה כל מי שבאמת מבין שיעזור: 1) מה המטרה של סרבר? (אני מבין שאחסון והעברת נתונים האם מדויק?) 2) מה שונה בין סרבר למחשב רגיל? (אני שם לב שהמעבד מסוג Xeon ושיש לו הרבה זיכרון קשיח) 3) מה זה בדיוק מעבד Xeon ומה מיוחד בו? מה היתרון שלו להתאמה לסרבר? 4) מה במקביל של המעבד הזה במעבדים של מחשבים רגילים? pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ? 5) אולי אני אוכל לקחת סרבר אחד : אני יכול לבחור בין שני סוגים מה עדיף ולמה? CPU Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz - Mother Board Intel SE7520BD23D - Memory DDR2 PC3200 4GB ECC - H.D SCSI 10k Maxtor 200GB x6 או CPU Intel Pentium 2D 2.8 Ghz - Mother Board Intel D…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
והאם זה אפשרי בכלל לפרמט מחיצה ולא את כל הHDD ? זו לא המחיצה של המערכת הפעלה אף על פי שמותקנת בה מערכת הפעלה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הי, נתקלתי בבעיה הבאה ואשמח אם מי מכם שכבר ראה משהו כזה בעבר יוכל לעזור לי: יש לי מחשב עם הארדיסק אחד (אין לי parttitions) ועליו רצה WindowsXP. אני רוצה להתקין fedora בנוסף לwindows ולכן לקחתי הארדיסק ישן (WD200 20GB) וניסיתי להתקין אותו במחשב. ההארדיסק שאני משתמש בו כרגע הוא sata2 וההארדיסק שאני מנסה להוסיף הוא sata1. על מנת לחבר את ההארדיסק השתמשתי בכבלים (מתח + DATA) של הDVD (יש מס' נקבות (שקעים שיוצאים מאותו כבל) כך שאני יכול לחבר עוד התקן בלי לנתק את הDVD) כאשר הפעלתי את המחשב כמובן שהwindows לא זיהה לי את ההארדיסק. ניסיתי לשחק עם המיקום של הג'אמפר אבל זה לא שינה כלום. אודה מאוד למי שיכול לעזור. zakashe
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כיום יש לי KINGSTON DATA TRAVELER, וכשאני מריץ ממנו FIREFOX PORTABLE, אני מרגיש שהוא נורא איטי. מחפש משהו מהיר יותר משמעותית, עדיף בלי מכסה פלסטיק שיוצר הרגשה שהוא הולך להישבר כל רגע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי את ה cruzer4GB עם תמיכה ב U3 וזה די נחמד אך כשניסיתי להתקין U3 על DOKs אחרים שיש לי הופיעה הודעה שהם לא תומכים U3. השאלה היא, איך אני מתקין תוכנות ל DOK שלא תומך ב U3 והאם יש ממשק כזה של חברה אחרת שכן יתאים ל DOKים שלי. מאוד מצא חן בעיני ה GUI של ה U3 עם תפריט כמו ווינדוס. אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את ההארד דיסק שלי והבאתי כונן של 500 ג'יגה (במחשב שלי יש שני כוננים של 80 והכונן של ה-500 יבוא במקום אחד מהם, זה שעליו לא מותקנת מערכת הפעלה) השאלה שלי היא איך אני יכול להעביר מידע מהכונן הישן אל הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354623.0 הייתה לי את הבעיה עם הRAID, ניתקתי את הכונן שההודעה דיברה עליו [הסמסונג] ונשארתי רק עם WD, פירמטתי ועכשיו הכל עובד יחסית בסדר [עדיין לא התקנתי משחקים], רק שהטעינות עדיין אינסופיות, הנורה האדומה דולקת ולא כובה, רק לאחר מספר דקות היא נזכרת לכבות, וגם אז היא מהבהבת לפני זה, כאילו הHD עובד על משהו בלתי נראה. בנוסף, מסיבה זו או אחרת אני לא יכול לנטר את הטמפ' של הHD, ובעבר יכלתי לעשות זאת? [כל הדרייברים מותקנים] יש מצב שהוא מנסה להשתלט לי על המחשב ואז על העולם? ובנימה יותר רצינית, מה הבעיה? למה זה לא נפתר? עדכון: http://img381.imageshack.us/img381/1074/79936008wx1.gif הוא כל הזמן משקיע משאבים בכתיבה של קב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשב: - שיתמוך בדואל לייר. - שיהיה כמה שיותר מהיר בצריבה של DVD וCD. - שיקרא טוב גם דיסקים שרוטים. ראיתי בסטיקי ,אבל הם ישנים כבר וחלק מהדגמים לא מצאתי בחנויות... חשוב שיהיה שחור עם חיבור SATA ולא חובה תמיכה בLIGHT משהו (שמצייר על הדיסקים,כל דיסק כזה יקר מדי),עדיף,אבל יותר חשוב שיקרא טוב ושיהיה שקט. אני אקנה: או מנועה ,או KSP, או אופיס דיפו, או TMS...ככה שרק כונן שנמצא בחנויות האלה רלוונטי לגבי תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-