עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by blbenny,

חשוב מאוד שתהיה לו מהירות כתיבה וקריאה גבוהה יותר מהמוצרים הרגילים והזולים שיש בשוק תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by AmL1,

שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by mccartney,

היי! יש לי DVD-RW שהמידע הנוכחי עליו נצרב באמצעות nero, ומכיל תמונות. יש בו ביטים בלתי קריאים (אני מצטער על המונח הלא מקצועי, אני לא יודע מה המונח המדוייק המתאר את זה) וזה בא לידי ביטוי בכך ש: א) ככאשני מנסה ליצור Image מהדיסק ב-nero זה מתחיל חלק אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לציין את כל המקומות הבלתי קריאים, וזה נמשך לנצח... ב) למרות שכל התמונות זמינות לצפייה, כשאני מנסה להעתיק ספרייה, אפילו קטנה יחסית - תהליך ההעתקה נתקע כשהוא מגיע לתמונה מסויימת, וזה אפילו גורם למערכת ההפעלה להתקע (היא יוצאת מזה ע"י כך שסוגרים את ה-Task של ההעתקה). המטרה שלי היא להעתיק את כל הנתונים מהדיסק להארד דיסק. אני יודע שאם הייתי מעתיק תמונה אחר תמונה - זה היה עובד, אבל כמובן שזה לא פרקטי במיוחד (יש…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by YOAV28,

שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

6. יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BMItay,

כותרת תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by rubib,

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by morans,

אני מעוניינת לקנות הארדיסק נוסף של 500 ג'יגה אני לא בטוחה איזה מהם לקנות: ‏Seagate‎ - ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ או ‏Western Digital‎ - ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ 1. גם אשמח לדעת מה ההבדל בדגמים האלה ולא רק להציע את אחד מהם 2. אני יודעת שההבדל הברור ביניהם הוא ה-Cache, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי החברות ואם מרגישים את ההבדל בין 16 ל-32? 3. האם חברת Seagate נחשבת לחברה טובה כמו WD בייצור HD? 4. אני יודעת שברגע שקונים HD יותר גדול ככה מאבדים כמות גדולה יותר של GB האם זה נכון? ואם כן אז אולי כדאי לקנות עוד אחד של 320 ג'יגה (כמו שיש לי כבר)? 5. גם אשמח לדעת מה ההבדל בין שני ה-HD האלה: WD5000AAKS WD5000AVJS ולמה ההבדל הכספי ביניהם הוא 230 ש"ח בערך? ת…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by idokadosh,

מבקש המלצה לדיסק או קי עד 100 שקל 2-4 ג'יגה תודה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

שלום לכם, מה אתם אומרים? עריכה:אתמול התקנתי OFFICE 2007 אם זה משנה.

12. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by xcalibur,

שלום, מקצת חיפושים שערכתי בגוגל הבנתי שלא ניתן לבדוק טמפ' של הארד-דיסקים המשורשרים ב-RAID. מישהו יודע במקרה אם זה נכון? או אם לא, אשמח לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. כמו שרשמתי בכותרת... התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף עם חיבור firewire אם יש במחיר הזה... תודה רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by xcalibur,

בדיוק סיימתי להרכיב מפרט חדש, וברשותי זוג HDD 250 של WD ב-RAID. עד כמה שיצא לי להבין לא בדיוק ניתן לקבל אינדיקציה לטמפ' שלהם, אני צודק? תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by explize,

שלום לכולם. לאחרונה חוויתי מות של הארדדסיק של SEAGATE מדגמי ה500GB והוא הוחלף באחר כבוד לWD ללא שאלות מיותרות- אבל כאן הבעיה הקלה כי המחשב הוא של אחותי ובאמת לא מסובך להתקין אותו מחדש. קניתי את אותו HDD להורים שלי(שני המחשבים נקנו בו זמנית) והוא עדין לא מת- בחנות מוכנים להחילף לי אותו גם לWD. הבעיה: על הHDD שאני רוצה להחליף יש 2 מערכות הפעלה שרצות XP וויסטה- ולהתחיל עכשיו להתקין הכל מהתחלה זה סיפור מההפטרה(למעלה מ6 שעות עבודה). עכשיו שתי מערכות ההפעלה מגובות בנפרד על GHOST שנוצר מתוך מערכת ההפעלה של כל אחד מהם(קובץ גוסט של ויסטה שנוצר על ויסטה וקובץ גוסט של XP שנוצר מתוך הXP), בנוסף יש עוד פרטישן של קבצים שלא קשורים למערכת הפעלה. השאלה היא: איך אני "מצלם" את כל ההארדדיסק(…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by GNR,

היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by arkadur,

אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by natysoz,

היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  22. Started by arik_bulldog,

מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by EAD,

היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by iyehuda,

ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by ran_01,

מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים