אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

שלום, אני צריך המלצה איזה כוננים לחבר לאיזה יציאות בלוח האם שלי. יש לי מחשב נייח עם שני כוננים קשיחים 1) SSD - CRUCIAL M4 128GB (מחיצה עם ווינדוז, מחיצה עם לינוקס) 2) HDD - SEAGATE BARRACUDA 1TB (בעיקר תמונות, מוזיקה, סרטים, ופרוייקטי תיכנות שונים) לוח האם שלי הוא: Gigabyte H77-D3H שני הכוננים הם SATA 3 ומחוברים לשתי היציאות המתאימות בלוח. לאחרונה המקום בSSD החל להצטמצם וקניתי SSD נוסף - Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce V300 אני מתכנן להסיר את התקנת הלינוקס מהSSD הקיים ולהתקין על הכונן החדש. השאלה היא האם כדאי לחבר את הSSD החדש לסאטה 3 במקום הHDD ואת הHDD להעביר לסאטה 2, או שכדאי לעשות משהו אחר שיהיה יותר יעיל מבחינת ביצועים? - 

- 5 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!< - 

- 0 תגובות
- 645 צפיות

- 

- 

יש עכשיו מבצע של 2+1 פשוט, וזה נראה לי די משתלם אם קונים 2 חבילות של 25 דיסקים (50 ש"ח כל אחת) ואז מקבלים עוד אחת חינם. יוצא 75 דיסקים ב-100 ש"ח. מבצע טוב... (אני מדבר על מדיות DVD-R) איך הדיסקים שלהם? כולם פה ממליצים על ורבטים אבל הם קצת יקרים בשבילי... (יש עוד המלצות?) תודה לעוזרים מראש נ"ב עד עכשיו עבדתי עם דיסקים של TEAC ו-LG, והם לא היו רעים בכלל. - 

- 15 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום, התקנתי SSD קרושיאל M4 64, לאחר הרבה נסיונות וטעויות הגעתי לתוצאות כפי שמוצגות בקובץ המצורף. לאחר מכן חיברתי את הכונן הקשיח שלי חזרה למחשב. שמתי לב שב - AS SSD הוא רושם לי שעבור 2 מחיצות בכונן הקשיח יש אליינמנט לא טוב (אדום). כאשר אני נכנס לאינטל רפיד סטוראג' - מופיע לי הכונן הקשיח, אבל אני לא רואה רישום של של הSSD, האם זה הגיוני? האם אני לא שם לב למשהו? אשמח לסיוע.. תודה רבה [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 842 צפיות

- 

- 

אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל… - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיסקים של 8 ס"מ 190MB 21MIN??? אני חייב את זה בדחיפות - 

- 6 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

יש שתי דיסקים קשיחים של 120 גיגה ניסיתי לחבר כל אחד לRAID מסויים ושמתי ב CS את הדיסקים שיניתי את ה PROMISE למצב של RAID לא מצאתי אפשרות לשם מצב RAID 1 יש לי לוח GA - 7VXRP - 

- 1 תגובה
- 743 צפיות

- 

- 

שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה. - 

- 6 תגובות
- 655 צפיות

- 

- 

טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן - 

- 7 תגובות
- 758 צפיות

- 

- 

שלום . יש לי מחשב נייד ולאחרונה שמתי לב שהכונן cd כבר לא מופיע ב"מחשב שלי", מה שכן הכונן עצמו נפתח ונסגר ללא כל בעיה. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שבאמת יש שגיאה בהתקן , הסרתי תהתקן עשיתי רענון ושוב ההתקן הופיע עם שגיאה. איזה עוד פעולות אני יכול לעשות כדי לסדר תבעיה ?. צרפתי תמונה עם הסבר השגיאה שמופיע בהתקן [ATTACH=CONFIG]5571[/ATTACH] - 

- 12 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

אמנם יש בביקורות השוואה בין 4 כונני SSD אך לא הצלחתי לקבל איזו תשובה ברורה לגבי עדיפות. אני מעוניין להתקין SSD כונן עבור מערכת הפעלה WIN7 X64 יש דגם/חברה/סוג... מומלצים יותר או פחות ? כמו כן שיהיה לפחות 80G - 

- 12 תגובות
- 3.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם ניסיתי לצרוב בnero 5.5.8.2 תמונות גם בפורמט svcd וגם בפורמט vcd כשניסיתי על dvd וגם על המחשב זה פשוט לא הולך משהו יודע איך עושים את זה בצורה מושלמת? או האם עלי לעשות או לנסות את זה על תוכנה אחרת? הגדרות מיוחדות? ברשותי teac 40x12x48 ויש לי dvd standalone hyundai שדרך אגב קורא svcd וvcd ושאר ירקות תודה לעונים :smoke: - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שבת שלום לכולם, הנה תוצאות הבדיקה. למה הCPU USAGE כל כך גבוה אצלי? 28% ולמשל אצלו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=374902.0;attach=111745;image זה סך הכל 3.3% יכול להיות כי אצלי ההרד דיסק 90% מלא? [attachment deleted by admin] - 

- 3 תגובות
- 695 צפיות

- 

- 

- 

לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני - 

- 5 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי דיסק קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ואני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח לאחסון קבצים בנפח 1TB. אני מתלבט בין 3 דיסיקים קשיחים: WD10EACS .1וWestern Digital עולה 600 ש"ח . 2. WD1001FALSוWestern Digital עולה 700 ש"ח. 3. ST31000340ASוSeagate עולה 544 ש"ח. מה כדאי? - 

- 8 תגובות
- 991 צפיות

- 

- 

בס"ד שלום רב, קוראים לי אוהד, ואני חדש באתר. ברשותי כונן קשיח, וכונן חיצוני. פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 Ultimate, פעולת התקנת מערכת ההפעלה היתה מאד זריזה, רק שאחרי שההתקנה הסתיימה, הופתעתי לגלות שנוסף לי כונן קשיח חדש במחשב, שאינו בעל נפח אחסון, ואינני מצליח למוחקו או אפילו לאתחלו (כשהנני מנסה לבצע עליו פעולה כל שהיא, מוצגת לי ההודעה הבאה: "אין לך זכויות מספיקות לביצוע פעולה זאת", למרות שאני מוגדר כ Administrator). כבר בתהליך הפירמוט שמתי לב לכונן הקשיח המדובר, וניסיתי למוחקו אך הוא נוצר לי עוד פעם (בתהליך הפירמוט), זה נראה כאילו הדיסק הקשיח מכיל בתוכו קבצים שהמערכת שומרת כגון: קבצי מידע לרישיון OEM. הנני רוצה לפרמט את המחשב מחדש, ולמחוק את הכונן הקשיח הזה. … - 

- 23 תגובות
- 7.6k צפיות

- 

- 

ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו.... - 

- 1 תגובה
- 806 צפיות

- 

- 

החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה - 

- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום קיבלתי היום דיסק קשיח של Western Digital מדגם Caviar Green 1TB שהיה בשימוש במחשב מק. הדיסק פורמט לMS-DOS במק ועכשיו כשאני מנסה לשים אותו אצלי בפיסי, בשילוב עם דיסק קשיח ראשי SpinPoint F3 500GB, הוא לא מופיע. בביוס אני יכול לראות אותו, הוא כרגע מוגדר כסלייב.. לוח אם MA78LMT-US2H יש פתרונות? תודה - 

- 2 תגובות
- 744 צפיות

- 

- 

אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'.... - 

- 8 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי צורב SSTcorp CD DVDW SH-S203B, וכשאני מכניס דיסק שיש לו הפעלה אוטמטית לכונן(מופיעה רק האפשרות של הפעלה אוטומטית בתפריט הימני(יש לי XP) והאפשרויות של פתח וסייר נעלמו לי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? - 

- 1 תגובה
- 603 צפיות

- 

- 

שלום, מישהו יודע אולי היכן הנעתן להשיג בארץ מתאם בין - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

-