אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לעשות בויסטה BACK UP COMPUTER , לצרוב את זה, להחליף הרד דיסק ואז לשים את זה שם ולעשות RESTORE COMPUTER? או שאין דרך אחרת להעביר את המידע מהרד דיסק להארד דיסק?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בהארד דיסק מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק של 2 ג'אמפרים ו- 16 ראשים בנפח 80GB IDE) לאחד מההארד דיסקים במחשב החדש. ניסיתי לחבר את ה-80GB במקום ה- 500GB שהוא ה- primary master אבל מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב כל הזמן עשה restart. יש לזכור שההארד דיסק של ה- 80GB הוא בעל 2 ג'אמפרים ומג'ומפר כ- primary master.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם 320GB וכמעט הכל תפוס גם ב C וגם ב D ואני עומד לעבור למחשב שבחתימה. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי ואני אקבל את המחשב שבחתימה. עכשיו אמא שלי צריכה שיהיה לה מקום לעבוד, איך אני יכול להעביר את כל תכולת המחשב הזה למחשב הבא? אני צריך דרך פשוטה ומהירה כי אין לי כ"כ כוח להתעסק בזה...
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן 30 ג'יגה בייט, שאני רוצה להעביר את תכולתו לכונן 40 ג'יגה בייט חדש, איך אני יכול לעשות את זה ? איך לחלק תכונן לפני ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רב , התחדשי ב 1 טרה של סמסונג בהמלצתכם ואני חייב לציין שהוא מאוד מאוד שקט . עכשיו , אני רוצה להעביר את כול המידע מ זוג כוננים ישנים של 80 ו 120 לכונן החדש . אני מעוניין להעביר גם את מע' ההפעלה לכונן החדש אני אני לא בידיוק רוצה לפרמט ולהתחיל להתקין את הכול מהתחלה . איך עושים :s05: אציין שהחדש מחולק ל 100/150/300/300/81 אני רוצה להעביר את המע' הפעלה ל 100 ממחיצה של 20 בישן .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח למדריך או מידע לגבי העברת מערך RAID ממחשב למחשב. כרגע המערך מורכב משני כונני 2TB שיושבים על לוח אם MSI NEO 2 עם בקר RAID פנימי (ICH10R). אני רוצה להעביר אותם למחשב החדש המצויד בלוח אם של אינטל מדגם DZ77RE75K http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html האם יש סכנה אם פשוט אחבר את הכוננים ללוח ואנסה להגדיר אותם בביוס? יכול להיות שזה ימנע ממני לגשת לכוננים ולמידע שעליהם? בנוסף, בקרוב אני מתכנן להרחיב את המערך כך שיהיו לי עוד שני כונני 2TB שכל אחד יעבוד ב-RAID 1 (כלומר תוספת של 4 כוננים). האם יש אפשרות ליצור מערך שכזה בלי להרוס את המידע הקיים על הדיסק בהנחה שדיסק המראה הוא חדש ונקי ממידע? אלי
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הרדיסק חדש - MAXTOR 250GB SATA II כרגע ה XP (כונן C:\) שלי יושב על כונן 250 שהוא לא SATA אלא ATA IDE רגיל, של WD. אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש בכונן הזה (להעתיק, בשלב ראשון) לכונן ה SATA II ולקבוע שה BOOT יתבצע מה SATA II לאחר ההעברה הזאת, כדי שהוא יהיה הכונן שממנו עולה מערכת ההפעלה אני מעוניין שזה יעבוד, יעבוד טוב, ולא יהיה חשש לאיבוד מידע. אגב, נכון לעכשיו כונן C הוא ל XP וכונן E הוא החדש SATA II (ריק מלבד תיקיות מערכת שנוצרות לבד) אחרי ההעתקה, הם מתחלפים אוטומטית באות , או שאני צריך לשנות את זה בעצמי ?. אחרי ההעתקה אני אפרמט את כונן C הישן. בבקשה, אני לא מחפש השערות וספקולציות, אלא אנשים שעשו כזה דבר בעצמם בעבר ויודעים לספר על הסיבוכים בדרך אם אפש…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק המכני שברשותי לSSD אך ללא פרמוט המחשב והתקנת כל מה שעליו מחדש , האם ניתן לשמור image של הכונן כמו שהוא כעת ופשוט לפרוק אותו לכנון SSD או שיווצרו בעיות עקב מבנה הפעולה השונה ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא משוכנע שזה המקום הכי מתאים לשאלה, כמובן שאפשר להעביר במידת הצורך. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי (שעובדת מניסיון) להעברת מערכת הפעלה ממחיצת שחזור\קיימת לדיסק SSD חדש. על מחיצת השחזור בדיסק הישן קיים הרישיון ולכן מתעורר הצורך להעתיק אותה לדיסק החדש ומשם להתחיל התקנה נקייה. האם מה שאני מחפש אפשרי? האם יש עוד דרכים לבצע העברה כזאת עם הרישיון? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, 1. מעוניין להעביר 20gb מכונן D לכונן E. ניסיתי לעשות shrink בכונן D אבל לא מופיעה לי האופציה לעשות extend בכונן E, איך אפשרי בכל זאת? (כמובן, מבלי לפרמט את הכוננים..) ? 2. מה זה הקו מתאר הירוק מאחורי כונן D? - Windows 7 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר כמה ג'יגה מכונן D לכונן C, קראתי מה שכתוב למעלה ועדיין יש לי שאלות: 1. איפה אני משיג בחינם את התוכנה הזאת שמחלקת? 2. אני יכול להעביר קבצים מ-D ל-C כש-D הוא FAT32 ו-C הוא NTFS? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית, אבל האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מפרט מחשב עד היום נכנסתי לנרו גיביתי חומר של עד 700 - 800 MB אבל יש מצבים שיש לי חומר של גיג'ות למשל 10 - 20 - 30 ואז אני נתקע ! הבנתי שאפשר להעביר חומר מדיסק קשיח למשנהו ... ( זה נקרא גוסט משהו ) .. א. האם זה גוסט ? ב. אם זה גוסט איך עושים את זה ? ( פירוט בבקשה ) . אני חייב לפרמט מחשב והוא עמוס בערך 50 גיג'ה בייט . אני מודה לכם על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
במקרה שיש לי דיסק קשיח במחשב עם כל הנתונים עליו ואני קונה דיסק חדש איך אפשר להעביר לדיסק החדש את כל המידע מהדיסק הישן?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מסוים הוצאתי הארד דיסק ממחשב שנהרס, אני רוצה להעביר את המידע שיש עליו ללפטופ שיש לי, הבנתי שיש אפשרות להעביר דרך כבל USB, אם כן, האם אני צריך לבדוק משהו שמתאים במיוחד לHD שלי? מצ״ב צילום של הHD שלי. תודה רבה ושבוע נפלא
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-