אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הדגמים השונים, ולא על הנייר ה-32באפר לעומת ה-16, אלא בחיים האמיתיים. רעש, חום, אמינות וביצועים? ומה הייתם ממליצים, תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. כידוע, הם מוסיפים, מלבד 6 חיבורי הסטא שמגיעים עם הגשר הדרומי, עוד שני חבורים סגולים. אחד הכוננים הקשיחים שלי מחובר לשם, והוא מופיע לי ב'הוצאת חומרה באופן בטוח'. מישהו יודע למה זה כך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם תודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה ורציתי לדעת אם אני יכול לאחסן שם מידע שבמחשב ואם אני יכול להעתיק סרטים ותוכנות ממחשב לשם ואני מתכוון לא ב itunes אלא ככה לתוך הכונן? האם זה יכול לגרום בעיות? שוב תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אמש ניסיתי לראות את סרט בDVD (שיש לו כניסת USB), אחרי שראיתי עם אותו כונן שהגיע עם מערכת קבצים FAT32 סרט אחר. לאחר שפירמטתי לNTFS, הוא לא קורא את הדיסק און קי. יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 500-640G חשוב לי מאוד שיהיה אמין (ואני מוכן לשלם על זה גם מעבר לתקציב...) המטרה היא גיבוי פעם בחודש של המחשב האישי ואחסון בארון. הבנתי שיש כאלו שמגיעים עם תוכנה לגיבוי, עד כמה זה מפנק? אבקש המלצה לאחד עם חיבור לחשמל ואחד בלי חיבור לחשמל. ה- 6400AAKS מגיע עם תוכנה? ראיתי שהמליצו עליו כאן... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכללתי אותו במפרט, בעיקר בגלל גודל הקאש שהוא מספק - 32MB - בניגוד ל-16MB שמספקת Western Digital. מה דעתכם עליו? כמו כן, כעת אני רואה שסך המקום בדיסק הוא 298GB, לאן נעלמים ה-22GB? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות בין 2 צורבים דואל לייר שגם לייטסקריב הראשון צורב של LG ב145 LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail שהוא נראה לי ממש טוב +מגיע בקופסא שאני שונא כשהם לא והשני DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata והשלישי DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata ושניהם אותו מחיר (המחיר דומה בין כולם אז לא אכפת לי מה הכי זול חשוב לי איכות ) ועוד שאלה כבר יש בארץ דיסקים של LIGHTSCRIBE שהם דואל לייר ואם המציאו פנטנט לאיזה מדבקה או משהוא צריך את זה דחוף למחר כי מחר יש לי טרמפ במיוחד לאיפה שמוכרים! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום קניתי DOK חדש של סאן-דיסק 8 GB, לפני זה היה לי DOK שקיבלתי מנטוויזין של 1 GB, והיה לי עליו דברים, עכשיו העברתי את הדברים לDOK החדש, ואני רוצה לפרמט את הישן, איך אפשר לעשות את זה? [ניסיתי למחוק, יש שמה תיקיה שבגלל שפירמטתי את המחשב אז אי אפשר למחוק אותו (כי היא הייתה קשורה למחשב)].
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים ביו דיסק קשיח בעל 16MB באפר לבין דיסק קשיח בעל 32MB? הביצועים הכוונה לביצועים במשחקים כבדים. תודה מראש לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי HD חדש של סאמסונג 1 TB איך אני יודע עם הוא תומך S.M.A.R.T ואם כן האם מומלץ להפעילו ???
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גם מספר שאלות שאודה מאד אם תוכלו להתייחס אליהן: אני מחפש לקנות דיסק חיצוני לגיבוי בעיקר, אני מתלבט בין 3 אפשרויות (אני מתכנן את הקניה ב IVORY או KSP ): 1. Maxtor Basics http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 2. Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 3. לקנות מארז חיצוני של אייבורי + דיסק פנימי - אשמח להמלצות לגבי דיסק איכותי. **התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 +- ש"ח ואין לי 750 ש"ח להוציא... מספר שאלות: 1. שמעתי וקראתי שיש בעיות עם דיסקים מסויימים של סיגייט-האם כדאי לוותר עליהם ולקחת חברה אחרת או שיש דיסקים מוכרים טובים ואמינים שלהם שאני יכול לקנות בלב שקט? 2…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקבוצתית סגורה!!! מה קורה חבר'ה? הצלחנו לארגן עוד קנייה קבוצתית מחברינו בפנדה מדובר על DOKים מהירים, וגם המחיר, למרות שהוא מחיר מעולה, וזול יותר מכל חנות בזאפ, הם יותר יקרים מהDOKים הפשוטים... אז תחשבו אם זה מתאים לצרכים שלכם. כמובן שאם מישהו קונה DOK בנפחים האלה, עדיף לו מהירות כתיבה גבוהה. לדוגמא, קובץ של 5GB. DOK רגיל, קצב כתיבה 5MB לשנייה, כלומר 1000 שניות כלומר כמעט 17 דקות. DOK מהיר, קצב כתיבה של 18MB לשנייה, כלומר 277 שניות כלומר קצת יותר מ4.5 דקות. (עדיף שאני לא אתן דוגמאות לקבצים גדולים יותר ) ועכשיו לחלק העיקרי. Sandisk Cruzer Titanium 8GB ב118 במקום ב125. Sandisk 8GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב119 במקום 142 בפנדה ובמקום 125 במבצע של אופיס…
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
האם הוספת כונן קשיח שלישי תפגע בביצועי המחשב? תכביד על המעבד? המעבד: Q6600 לוח האם: ABIT IP35 PRO תודה, ארז.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם! אחרי שקראתי די הרבה בפורום בנושא הHD של סיגייט - מה שהוביל אותי בסופו של דבר לבילבול מוחלט אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הדגם הספציפי הזה שאני שוקלת לקחת היום. האם יש לו בעיות מוכרות? האם יש חשד לבעיות? האם יש לי סיבה לא לקחת אותו? ובכלל, מישהו מוכן בקצרה להסביר לי איך לזהות את הנקודה הבעייתית בדיסקים הקשיחים שלהם? אודה מקרב לב לתשובה מהירה תודה רבה. מצ"ב צילום מפרט. [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-