עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי, ניסיון העבר מלמד אותי ש-WD מאוד אמינים. אך בכל זאת אשמח לשמוע על חברות אחרות. נתונים: אמינות ואחריות - הכי חשוב! נפח: 2-3T ממשק עם usb 3 תקציב - עד 1000 ש"ח (כנראה הקנייה תתבצע באילת) לפי מה שראיתי עכשיו הדגם הבא הוא די מספק, אני טועה? Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0030BWT 3TB USB 3.0 בתודה מראש,

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Raz the king,

שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by AtR,

שבת שלום לכולם! חבר שלי מעוניין לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, מהו לדעתכם הכונן הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. אשמח לקבל המלצה על הנ"ל 2. הבנתי כי כוננים קשיחים משריינים לעצמם מקום לאיזשהוא צורך (למשל : כונן 1TB הוא בעצם רק 930 GB) האם נכון? במידה וכן אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. למטרות מוסיקה לכן הוא צריך להיות שקט במיוחד, הסמסונג HD103SJ שכתוב בנעוץ, כתבו עליו שהוא לא ממש שקט במקומות אחרים. יש המלצות אחרות?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אהלן יש לי המון תמונות, התקנות משחקים כבדים וסרטונים וכרגע ה3TB שקיים הולכים להיגמר. מעוניין לרכוש כונן נוסף בנפח של 6TB ומעלה. חשוב שיהיה אמין ויסחב תקופה יחסית ארוכה. תקציב של בין 600 ל900. תודה.

10. Started by gman_il,

אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yuvalm2,

אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח) השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by or81322,

שלום לכולם. אני מתכנן לבנות nas ביתי שירוץ רוב היום (אולי חוץ מבלילות) בתקציב בינוני יש לי כרגע קצת יותר מ 1TB של חומר, ואני מתכנן לבנות nas שיחזיק 4 כוננים קשיחים. כרגע חשבתי לקנות רק 2 כוננים חדשים בגודל 2TB כל אחד (מבעית חוסר תקציב כרגע) ובעתיד לשדרג ולהוסיף עוד כונן או שניים. חשבתי על הכוננים, Seagate Barracuda 7200.14 2TB , WD 2TB Sata3 Red בנוסף יש לי כרגע כונן WD 1TB Green, שמכיל את כל החומר. לאור מה שפירטתי אני מעוניין לקבל המלצות מה כדאי לקנות (תקציב מוגבל). ועוד כמה שאלות: 1. במידה ואני קונה שני כוננים ושם אותם שמערך RAID1 בתהחלה, האם כשארצה להוסיף עוד כוננים אוכל להחליף למערך RAID 5 מבלי למחוק את התוכן שיש בתוכם? 2. בהתאם לתשובה של השאלה הקודמת, אם כן איזה שיטה…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by ORLY9992,

1. איזה מבין כונני דיסק SDD הוא הכי מומלץ מבין אלה http://ksp.co.il/?list_compare=.21931..23483..20316. וזה http://ksp.co.il/?select=.1033..152....e=0&maxprice=0 ( ראיתי ביקורות לא טובות עליו כאן) 2. זה http://ksp.co.il/?uin=26329 שווה את המחיר כי הוא קצת יקר לי . הוא עדיף מ- http://ksp.co.il/?select=.1033..152....e=0&maxprice=0 מערכות מחשב מומלצות ב-KSP ,אני יכולה אפילו לשנות שם את כל הרכיבים? כי יש מצב שזה יחסוך איזה 200 ש"ח , לעומת האופציה שבאתר להרכבה עצמית? אבל מה זה אומר יש להם במעבדות מחשבים מוכנים כאלה , והם מורידים רכיב אחד או שניים או כולם , לפי דרישות הקונה? מישהו יודע אולי,ממי שאתה מכיר שקנה ב- KSP בסכום גבוה. אם העלות שלי היא 5500 משהו כזה, והתש…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by hararim,

שלום לכולם רכשתי מצלמת וידאו חדשה ( http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs60_tm60_sd60/specifications.html ) ואני צריךלרכוש כרטיס זיכרון מתאים. תוך כדי חיפוש הבנתי שיש חלוקה לרמות של כרטיסים וטווח המחירים הוא גדול. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים לצילום וידאו ב-HD

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by arigo,

שלום, מחפש SSD ללוח אם B450 M בגודל של 500G אפשר המלצה למוצר ובחנות ?

17. אשמח להמלצה לכרטיס הרחבה pci לעד לפחות 4 יציאות sata 3 רלוונטי גם מהארץ וגם מחול מאתרים כמו amazon מחפש כרטיס שיהיה אמין כי רב הסיכויים יחוברו אליו 4 קשיחים של 3tb במערך של raid 1 תודה לעוזרים מראש בוקר טוב.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by Cilay,

לפי מה שנראה נדפקו לי חיבורי הSATA בלוח אם, אני מחפש כרטיס הרחבה SATA SATA 3. יש לי שלושה דיסקים קשיחים: 1.SSD עם מערכת הפעלה עליו 2.עוד דיסק קשיח 7200RPM עם עמרכת הפעלה עליו. 3.עוד דיסק קשיח שמשמש לאחסון WD CAVIAR 5400. החריצים שיש לי במחשב: PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 - שניים כאלה. ויש בלוח גם אתה אלה שאין לי מושג מה זה: JMicron® JMB368 PATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66/33 for up to 2 PATA devices הלוח שלי: Asus P5E Deluxe X48לא אמורה להיות בעיה לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר בכרטיס הרחבה נכון? אשמח לקבל המלצה, מחר על הבוקר אני נוסע לקנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by sufgi123,

בלוח האם של המחשב שלי יש 8 יציאות SATA וכולן תפוסות עם חיבורים לדיסקים קשיחים. יש לי צורך בעוד 4 יציאות לפחות. אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס הרחבה ל SATA פנימי, שישמש לחיבור דיסקים קשיחים,צורב וכד' . תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. Started by Gyro,

יש סיכוי לא רע שיוכלו להביא לי כרטיס זיכרון מניו יורק עוד שבוע בערך ורציתי להתיעץ איזה כרטיס זיכרון כדאי לבקש שיביאו לי. באילו פרמטרים צריכים להתחשב בעת קנית הכרטיס? מה זה CLASS ואיך זה משפיע בSGS לדוגמא? אם היה כבר דיון בנושא בעבר אשמח לקבל קישור אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. Started by yanivnn,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by yuvallon,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by loading,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים