אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני הופתעתי- http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=322 המאמר באנגלית, והוא מ-2006. בתמצית למי שלא רוצה לקרוא את כל זה- מה שהוא כותב שם זה בערך כזה דבר: מכיוון שמדובר על זמני גישה ממוצעים, אפשר לקנות כונן "איטי" גדול בנפח במחיר זול מאוד יחסית לכונן "מהיר" קטן בנפח, את הכונן האיטי הגדול שקנינו לחלק - כך שהחלק המהיר יותר שבו יהיה מחיצה קטנה (וזמני גישה ממוצעים במחיצה הזו יהיו די זהים לאלו שבדיסק המהיר, היקר והקטן יותר) והחלקים האחרים ישמשו לאחסון. אני לא בטוח שהוא מתכוון לחלוקה רגילה למחיצות, המונח המקצועי שהוא השתמש בו הוא partial stroking אבל בכל אופן יוצא שבפחות כסף קיבלנו אותה מהירות, ויותר שטח אחסון מהדיסק ה"מהיר" שנשאר בחנות. עכשיו, מישהו יודע מה הכוונה ב partial stroking? מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות נפל לי ההארד דיסק (130 GB) התחלתי להשתמש בהארד דיסק חדש במקומו וקיוויתי לשחזר את התוכן מאוחר יותר. כשניסיתי לעשות זאת גיליתי כי המידע על ההארד דיסק קיים (כנראה שמערכת הקבצים נפגמה) והצלחתי לשחזר כמה קבצים אולם לפי הערכות התוכנה (OnTrack נדמה לי) התהליך אמור לקחת 10,000 שעות. כמובן שזהו זמן לא ריאלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תהליך / תוכנה שיזרזו את התהליך. עדיפות גדולה לתוכנות שמסוגלות לעצור את התהליך ולהמשיך מאוחר יותר כדי שלא אצטרך להשבית את המחשב לכמה ימים. כמו כן יש על ההארד דיסק הרבה מידע שאין לי מה לעשות איתו והעיקר זה לשחזר תמונות - אז אם אפשר לעשות רק את זה - זה יהיה מצויין ומהיר יותר. אשמח לקבל הצעות תודה עופר
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קופסא של הרד דיסק חיצוני ולהפוך את ההרד דיסק שלי לנייד מצאתי אצלי שתי הרד דיסקים עם חיבורים טיפה ישנים אבל אולי יש להם קופסא מתאימה תמנות שלהם איכות פלאפון ) 1.http://jok.co.il/pics/e46433ab13599a42b3a88b2049693727.jpg 2.http://jok.co.il/pics/0118a0c878e418c5835e0afc5e9d5d75.jpg
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי היום תכונן WD500AACS 500GB 16MB 290 שקל... כונן טוב ?! שווה?! או שהיה אפשר למצוא משו טוב יותר? כי אני רוצה לקנות עוד אחד עד 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
האם יש דרך להאיץ דיסק קשיח? (כמובן מעבר לאחזקה שוטפת שכוללת איחוי וסריקת שגיאות)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מפרט בצד) יש לי הארד דיסק ישן 20GB שמתאים למחשב אני רוצה להוסיף אותו ולא מצליח.. ניסיתי כמעט את כל הג'מפורים! דרך אגב אין בו SL יש לו רק מאססטר cs ו- pk. ניסיתי גם להוציא את שלי לגמרי ולחבר אותו כמאסטר ולא הלך! המחשב עולה חצי ועושה ארור אה מן מקף מהבהב.. צריך לעשות עוד בדברים וביגלל זה הוא לא עולה? להגדיר בביוס אולי? אם כן איך עושים את זה? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הWD10EADS ל WD100FALS . מה ההבדל? האם יש לו משמעות במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... חיברתי למחשב הרדיסק חדש של WD 1TB ואני עובד במערכת ויסטה. נכנסתי ל Computer Managment ואני רואה את ההרדיסק החדש. מה אני עושה מפה? אני רוצה לפרמט את ההרדיסק בצורה רגילה כמו שתמיד היתי עושה אבל משום מה יש מלא אפשרויות: new simple volume new spanned volume new striped volume או שאם אני לוחץ מקש ימני על הקוביה איפה שרשום Disk 1 ומתחת רשום Basic וגודל הדיסק ושהו אונליין: convert to dynamic disk convert to GPT disk מה זה כל האפשרויות האלו? מה לבחור? אני פשוט רוצה לפרמט אותו רגיל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברשותי בקר SATA של adaptec מסדרת 2940 ,וכבל RAID SATA עם terminator . רציתי לדעת ,העם הוא שווה משהוא מבחינה כספית ? ראתי בזאף שזה דברים לא זולים ,יש מצב הוא באמת שווה משהוא ? פשוט קיבלתי אותו מחבר ואין לי ממש מה לעשות איתו ,אני לא מתעסק בציוד שרתים ,אבל מתעניין . תודה .ויום טוב .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון שהיה בשימוש במצלמה דיגיטלית ברגע שחיברתי אותו למחשב בעזרת קורא כרטיסים הוא דורש פירמוט וכרגע הוא גם לא עובד במצלמה. יש דרך לשחזר את התמונות שעליו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת, הדגם המדוייק: HDP725050GLA360 ואיך Hitachi בכללי? חברה טובה ואמינה?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה ראיתי אצל חבר כונן קשיח (500 ג'יגה) בעל חיבור וממשק לטלוויזיה. הכונן מסוגל להתחבר לטלוויזיה, להציג תמונות וסרטים בכל פורמט כמעט ולקרוא כתוביות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כונן שכזה, ואם אפשר המלצות לאחד בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא צורב מדגם ASUS DRW-2014L1T גירסת הקשוחה שלו היא 1.02 (הכי חדשה) באתר של אסוס כתוב שהוא אמור לצרוב על X2 רק בדיסק DVD-R http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1750&l1=6&l2=35&l3=0&l4=0 ושאני מכניס דיסקDVD-R משום מה הוא לא נותן אפשר לראות בתמונה את הפורמט של הדיסק והמהירויות הנתמכות... משהו יודע למה זה קורה או יכול לנסות לעזור לי בעניין? תודה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עד היום שמרתי את ה MAxtor Basic 500G שברשותי מחובר קבוע למתח ורק את ה USB חיברתי שנזקקתי, אחרי זמן מה הוא התחיל לעשות בעיות לפעמים לעלות ולפעמים לא, עד שנוצר מצב שלא יכולתי לגשת אליו דרך ה WIN ורק ע"י אפליקצייה מיוחדת עשיתי למידע IMAGE ופרמתטי אותו ועכשיו הכל עובד. אז איך מומלץ לשמור על ה HD החיצוני בזמנים שאיננו בשימוש ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-