אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
השאלה בעצם בכותרת...
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח. מה ההבדל בין שני הדגמים? WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS אותו מחיר. ההבדל?. והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט קשות בין שני הדגמים האלה: 1. SAMSUNG F1 1TB HD103UJ 2. WD GP 1TB WD10EADS איזה מהשניים עדיף מכל הבחינות? לי חשוב קצת השקט מכיוון שההארד דיסק ישמש אותי למחשב HTPC תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש HD חדש. חשוב שיהיה מעל 500GB, ומעדיף כמה שיותר גדול. חשוב מאוד שיהיה שקט ומהיר. אני מעדיף של WD, לא סומך על סמסונג מניסיון עבר וסיגייט אין בכלל מה לדבר עם כל מה שקרה איתם בתקופה האחרונה. מה הדגם המומלץ ביותר עבורי (מפרט מלא בצד) ? אני חשבתי על 6400AAKS או על 1001FACS. איך הם מבחינת השקט ? יש בינהם הבדל גדול בביצועים ? * חשוב לציין שאני מקבל את כולם חינם בתור פיצוי. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בקרוב הטכנאי מחשבים מזמין לנו הארד-דיסק ואני רוצה להיות בטוח שיש לי במחשב חיבור SATA ולא חיבור אחר. אני פותח את הקופסא ושולח את ידי לעבר הכבלים המחברים בין הארד דיסק ללוח אם. מה אני אמור לראות במידה ויש לי חיבור SATA?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב שני כוננים הראשון הוא WD 120GB ישן (SATA 1) שקודח לי בראש והשני סיגייט 500GB 32MB שאני לא שומע בכלל. בגדול, המערכת שלי ממש חרישית אבל ה-WD הורס הכל כאשר ויסטה מחליטה להתעורר ב-1:00 בלילה ולקדוח לי בשכל. אני גם ככה חשבתי לשדרג בשביל עוד מקום (...זתומרת, פורנו כמובן ) אבל רוצה להבטיח שהכונן יהיה שקט אז אני מגיע לשאלה המקורית, מי מהם שקט יותר, או שניהם שקטים באותה מידה ואם בכלל?! ובקשר ל-WD ראיתי שיש שני דגמים, אחד 16MB והשני 32MB, יש כזה הבדל? כדי ללכת על ה-32MB? הוא עולה יותר מידי. תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות מתאם בין SATA/IDE ל USB והרד דיסק של 1 TERRA-BYTE בכך אני אוכל: 1. לחבר הרד דיסק למחשב הביתי וללפטופ ואם גודל זיכרון שכזה אני לא אצתרך להעביר דברים מהאחד לשני. 2. לחבר ללפטופ הישן שלי מדי פעם צורב DVD (הוא ישן ואין לו...) 3. לחברה שלי יש לפטופ בלי כונן דיסקים בכלל וזה יעזור לי להתקין לה מערכת הפעלה כאשר יש תקלות למיניהם.... ..... ..... 4. כאשר יגיע הזמן ואני אקנה מחשב ביתי חדש בעל חיבור SATA אני כניראה אחבר את ההרד דיסק עליו.... (למחשב הנוכחי יש חיבור IDE ואני מדליק אותו רק לסרטים..) אם יש אנשים שמבינים, האים כדי לי לקנות מתאם שכזה והרד דיסק שכזה, אז אשמח לתגובה... אני קראתי פה בפורום שמישהוא חושב שנהרסו לו 3 הר דיסקים בגלל מתאם שכזה... אז אם יש לכם נ…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי דיסק חיצוני MyBook של WD. האמנתי שזו חברה אמינה ושהקנייה תהיה לעניין. ובכן, התאכזבתי. הדיסק קרס ואני משקיע עכשיו עבודת נצח בשיקומו. לכן, אני מחפש דיסק חיצוני אחר, בנפח דומה, אך אמין יותר. מה לדעתך כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו) אודה לעזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקיי תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן.. אבל אני רוצה להוסיף 320 ג'יגה HDD למחשב כי אני מוריד סדרות ולא מספיק לי 80 ג'יגה גם כי אני משחק LINEAGE ו WORLD OF WARCRAFT האם SATA II יתאים בשבילי? 16 MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II או שהמחשב שלי בכלל לא תומך בזה? אם כן אז אוקיי תודה ואם לא איזה HDD אני אמור לקנות?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש 500GB מהיר ושקט, [glow=white,2,300]חשוב שיהיה מאוד שקט[/glow] תקציב 450¤ אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הכרטיס משמש אותי בתור הרחבה לIriver e100 וכשאני רוצה לחבר אותו למחשב עם מתאם רגיל המחשב לא מזהה אתו בכלל. כשהוא נמצא בתוך הE100 הוא עובד סבבה.. איך זה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-