אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש Western Digital - 500GB 32Mb Buffer. האם מומלץ?? האם יש HD שנותן תמורה טובה יותר לעלות? האם יש טעם בכלל להשקיע ב-32 מ"ב בפר (או שההבדל זניח ולא מורגש)?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כונן שיהיה מהיר קצת ועדיף שיהיה 3.5 מתפשר גם ל2.5 אני חשבתי על my book או על My Passport כי אני רוצה מארז חיצוני שיהיה בינוני כזה לא גדול ולא קטן מעוצב כי הוא יהיה גלוי על השולחן
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כונן חיצוני 320 גיגה ואני מעוניין להפוך אותו ל FAT 32 T אייך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול, ארחי שבחצי שנה האחרונה הוא קרס הרבה, הוא קרס ולא פעל שוב. ניתקתי את הכונן וחיברתי למחשב של אחי ושם גיליתי שהכונן הפגוע, חצי ממנו בסדר חצי השני לא לגמרי. הוא לא נגיש דרך הווידנוז, אבל הכל קיים בתוכנות של שיחזור מחיצות. קיים אבל גם לא נגיש. לא ניתן לפתוח קבצים. רק לראות שהם שם. נכון לעכשיו אני ממש מיואש. מדובר כאן בקבצים ההכי חשובים לי. מה גם מצב הכונן השני לא מזהיר. ניסיתי להתקין באחד המחיצות הריקות שלו ווינדוז, 3 פעם, כל פעם אומר לי אותו הדבר, משהו בסגנון, WINDOWS COULD NOT START, DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM, GO RTFM
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף, לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי שוב את המחשב, הוא לא הצליח להעלות את הווינדוז. התקנתי את הווינדוז מחדש אחרי שפירמטתי את הכונן הדפוק, מתוך ידיעה שהכונן הקשיח עם כל המידע החשוב נמצא בכונן אחר, אבל שאיננו עם מערכת הפעלה. לאחר התקנת הווינדוז ניסיתי לשוב אל הקבצים בכונן שלא נדפק, והם נעלמו באורח מפתיע (פתאום יש כמה ספריות שהן - ACCESS DENIED - לא ברור מדוע). ניסיתי לעשות FIXMBR דרך ה-RECOVERY של התקנת ה-XP, אולם לאחר שהמחשב הודיע כי הוא כתב מחדש את MBR, עדיין לא מצאתי את הקבצים... אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני נואש..כל העבודות הסמינריוניות שלי שם, ביחד עם עוד מלא מלא מלא קבצים שאספתי במשך שנים... אנא עיזרו מואב
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבלי IDE יותר מהירים ויותר איטיים שההבדל שהמהירים זה הכבלים שהכבלים הם הדקים והאיטיים זה הכבלים העבים (הכבלים של חיבור הIDE) עם אני משתמש בכבל עבר (הישנים) זה תיאורטית יותר איטי והדקים זה המהיר? סליחה על הבורות.. אבל הATA 100 שזה התקן התקן הכי עדקני? והתקן עם הכבל הוא עם הפסים העבים (יש לי מלא ממחשבי P2 שמתו..) הוא ATA66 שזה איטי יותר והדקים אלה שבאים עם מחשבים מודרנים הם ATA133/100 והם המהירים? והאם יש דבר כזה ATA133 או 130 סליחה על החפירה חיפשתי בגוגל ול מצאתי..
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שישמש אותי מידי פעם לגיבוי של תמונות וסרטים ומסמכים ( לא באופן שוטף , אלא יחובר אחת לשבוע/חודש/מתי שצריך) מגבלת תקציב - עד 500 שח נפח - נו כמובן שכמה שיותר. אבל שיהיה כונן אמין אני מתלבט בין שתי הדגמים הללו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720954 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 כמו שאתם רואים הכוננים די דומים אך לאחר שוטטות קצרה בפורום פה ראיתי שהייתה סידרה דפוקה של כוננים תוצרת סיגייט, איך אני יודע שהכונן הנ"ל לא משתייך לסידרה הפגומה? אשמח לקרוא כל סוג של תגובה גם המלצות לדגמים אחרים . תודה
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשתי את הכנן הנ"ל ובבדיקות כמו HD Tune וPCMARK VANTAGE מהירות הכונן שלי איטית מכוננים אחרים מאותו הדגם בדיוק. כך בHD Tune המהירות ההמוצעת המתקבלת היא בסביבות 60MB לשניה ובכוננים אחרים המהירות היא בסביבות ה 90MB לשניה, ובPCMARK VANTAGE התוצאה נמוכה בסביבות 700~ נקודות לדיסק הקשיח ( 3700 לעומת 4500 ויותר). מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 321 תגובות
- 38k צפיות
-
-
קניתי מתאם לחיבור הכרטיס זיכורן למחשב, אני פירמטתי אותו כמה פעמים ויש בו צילום (וידאו) של איזה ארוחה משפחתית שאני צריך להשיג. ניסיתי עם כמה תוכנות ואני מקבל הרבה קבצי ERORR
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את המצב והבקשה- מקווה שתבינו- יש לי 3 מערכות עריכה, בכולם יש המון הארדיסקים ו1-2 מגירות נשלפות (ככה אני מעביר HD ממחשב למחשב). במערכת הראשית יש לי 10 הארדיסקים גדולים, כולם פנימיים בתוך המארז. באותה מערכת יש רק מגירה אחת נשלפת. עכשיו התחלתי לעבוד בשיטה של חיסכון בזמן- עובד במערכת הראשית על פרוייקט, מוציא את הכונן מעביר למחשב אחד- ומקודד שם. כך יוצא שרק מה שבמגירה נשלפת יכול לצאת- ואם לא צריך להעביר את הפרוייקט למגירה וזה סתם לוקח זמן (כל תקייה סביב 120 גיגה). חשבתי לקנות לפחות 5 מארזים חיצוניים 3.5 ולשים בהם את הדיסקים הקיימים- ואז רק להחליף כבלי USB בין מחשב למחשב. בגדול כל אותם חיצוניים אמורים להתחבר קבוע למערכת הראשית, ב USB/ פייר וייר. 1. האם זה אפשרי?…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש דיסק קשיח 500 GB אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 500 GB לגיבוי מה שאני רוצה לעשות זה להורות למחשב לעבוד רק עם דיסק 1 וכשאני ארצה למשוך נתונים אז להפעיל את הדיסק השני . כל זאת מבלי לנתק ולחבר חיבורים אלה בעזרת תוכנה או מלוח האם . תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה נגיד ועשיתי במחשב רייד1 לגיבוי והרי יש דיסקאחד שאני משתמש בו והשני מגבה אותו כל הזמן..נגיד והלך הדיסק השני של הגבוי..מאיין לי לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל רכישה של כונן חיצוני אך נודע לי כי קיימת אפשרות לקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) ולחבר אותו לקופסה כך שישמש כחיצוני. מהם היתרונות\חסרונות של פנימי על פנימי על פני חיצוני, מבחינת מחיר, מהירות, עמידות בפני תקלות וכו'?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אפשר להגיד שבסביבות ה350-400 שקל התקציב,מחפש אחד עם לפחות 320 ג'יגה ושיהיה זול וטוב. יש המלצות אפשר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בנפח של 1TB... הכונן ישמש אותי לאכסון סרטים, מוזיקה וכו' (ולא למשחקים או משהו כדומה). כלומר אין צורך בביצועים הכי טובים שיש אך יש צורך בשקט. חשבתי ללכת על הסמסונג HD103UJ שעולה 480 שקל... מה אתם אומרים ? ועוד שאלה, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? כי הם הסניף שהכי קרוב לבית שלי עם המחיר הכי נמוך ... (שמעתי שיש בעייה עם איבורי מבחינת שירות, אחריות ועוד...)
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח) השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-