עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlomom,

מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by sigma,

1. כמה פעמים אפשר למחוק קבצים מ- DiskOnKey של 4GB או 8GB מבלי לפגוע באמינותו ? 2. איזה דגם של DiskOnKey עדיף מבחינת אמינות איחסון מידע ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by LIOR1994,

אז ככה אני החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד השאלה שלי מה יותר אמין לרכוש דיסק קשיח פנימי עם מארז או שעדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד ההבדלים במחירים זניחים לכן מה שחשוב זו האמינות תודה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by eliil1,

עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by kfirkb,

קניתי את הארד דיסק החיצוני של WD דגם: MY BOOK HOME EDITION 1TB וחיברתי אותו בעזרת FW. כשחיברתי אותו לראשונה הייתה מין התקנה של התוכנות הפנימיות שלו אך לאחר שעשיתי לו פירמוט ל- NTFS כל התיקיות ברירת מחדל שהיו בו נמחקו והכוננן ריק לחלוטין. איך אפשר להתקין את התוכנות שלו מחדש?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by cheat-it,

קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by composite,

שלום... את הקבצים שחשובים לי אני שומר על שני כוננים חיצוניים: כונן א' למעשה מאחסן את כל המידע, וכונן ב' הוא גיבוי מדויק של כונן א'. כונן 0 זה הכונן שאני משתמש בו במערכת ההפעלה יומיום, עליו נאגר כל המידע החשוב. כלומר, המידע מועבר מכונן 0 לכונן א', ומשם מועתק מכונן א' לכונן ב'. תהליך הגיבוי מסורבל ביותר - כונן א' נמצא במגירה חיצונית, והחיבור לשקע חשמלי וחיבור USB איטי מעצבנים. כונן ב' הוא בכלל "ערום" (bare, ללא שום תוספות), וכדי לחבר אותו צריך לכבות המחשב ולבחר כמו כונן פנימי רגיל. רציתי לדעת אם מגירת 3.5" שמורכבת במחשב ומאפשרת החלפה מהירה (HotSwap) בין כוננים קשיחים תתאים לי? אין לי בעיה להוציא את כונן א' מהמגירה החיצונית. מגירה פנימית כזו נשמעת לי מאוד נוחה. הכוונה למשהו …

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by tg,

ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by lioryb,

שלום. לאחר שה-Barracuda מימש את הסיכון, אני נאלץ לרכוש HD חדש. דרישה עיקרית - שיהיה שקט (ה-barracuda היה רועש מהצפוי). עד 450 ש"ח, נדרשים 500GB לפחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מהיכן ניתן לקנות חבילות DVD של ורבטים במחיר הכי זול שיש? אופיס דיפו? (או במילים אחרות - המבצע של השני ב50% עדיין קיים שם?) תודה ענקית! :-*

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pure perfection,

קניתיי היום דיסקים DVD+R DL , עכשיו אני מנסה לצרוב אבל הצורב עושה בעיות ולא רוצה לצרוב המדיות בנפח 8.5G , הצורב הוא LG GSA-4167B . מה יכולה להיות הבעיה ?? זה יכול להיות בגלל שהצורב ישן?? תודהה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by Gliding,

אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז. בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. אני מעוניין להרכיב עם מארז חיצוני והארד דיסק איכותי של טרה אני רוצה לדעת מניסיונכם האם עדיף לקנות בנפרד ולהכין מארז חיצוני שאז אני בטוח בטיב ההארד דיסק או שמה עדיף לקנות אחד מורכב של חברה ידועה אשמח לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by nucleo,

שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי כונן קשיח 500GB של LACIE. עכשיו, בפעם הראשונה שהדלקתי אותו זה פתח אוטומטית תוכנת פירמוט ונתן לבחור או לשים 30 GB FAT32 והשאר NTFS או שהכל יהיה NTFS. אז בחרתי שהכל יהיה NTFS, ואז שכחתי שה PS3 קורא רק FAT32. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת, אני רוצה שיהיו לי שתי מחיצות שאחת תהיה NTFS ואחת תהיה FAT32. דרך XP ו VISTA לא הצלחתי לסדר את זה, וגם לא עם Partition Magic. עכשיו ראיתי דיון על דבר דומה, ומישהו הציע תוכנה שאני אצרוב ודרך ה BOOT אפשר לסדר, אז צרבתי אבל אין לי מושג מה לעשות שם, התוכנה היא GPARTED. ואין לי מושג מה לעשות שם, ניסיתי כמה דברים שם ולא הגעתי למקום של פירמוט... אז אם אפשר בבקשה עזרה עם התוכנה הזו או עם דרך יותר פשוטה אני אודה לכם. אם זה משנה אז י…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Biatch,

אממ אז ככה יום אחד חזרתי מהצבא ואני רואה מחיצה חדשה Local Disk (Q:) בFile System: RAW אני יודע ש RAW זה פורמט של תמונה\צילום .. מה הקשר למחיצה ? שאני מנסה להיכנס אין לי גישה ....

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  23. שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים