אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
קניתי מFOXPC מחשב לפני שבוע לחבר ובדקתי אותו אמור להיות 500GB כתוב על הקשיח 500GB ובפועל יש עליו רק 372GB מה ניתן לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :// יש לי דיסק קשיח של Seagate ברקודה....500GB. מהסדרה הדפוקה. עכשיו גלשתי לי בגוגל. פתאום המחשב קרס. ו...אני לא מצליח להפעיל את הדיסק קשיח, בביוס הוא מזהה (הוא רושם UNKNOWN HARD DRIVE) וניסיתי מלא דברים אבל מלא. ניסיתי גל להחליף את הלוח שיש עליו, הירוק הזה. ושום דבר. הדיסק קשיח מקבל מתח אבל לא מוציא מידע. אני חייב את עזרתכם זה דבר שמאוד מאוד מאוד חשוב לי , יש שם מליון דברים שאני צריך. אלה יעזרו ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000055NHn2oFXI36tmAZqfA02hn:12bbi68k5?id=4081501&pr=QJ5&N=2 31485 ולמה ההבדל הענק במחיר בינו לבין האחרים כמו ווסטרן למשל?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הפנטיום III שבק חיים אבל כל החומר מהכונני IDE שלי עדיין שם. כיצד אני יכול להעתיק את כל החומר מהכוננים הישנים לכונני ה- SATA2 שרכשתי? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה זה בעצם ה SSD האלה ? מה כ"כ טוב בהם ומה עושה אותך כ"כ יקרי יחסית לנפח ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז חיצוני לכונן SATA אשר יהיה לו גם חיבור USB וגם חיבור ESATA. הכוונה לכונן 3.5". אידיאלי מבחינתי יהיה תמיכה בכונן של 2TB (הכונן הפנימי אשר אחבר). התקציב שלי לצורך העניין - עד 500-600 שקל. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
גוטן איוונינג אני מחפש כבל כזה : תמונה נוספת : כבל SATA ל eSATA . בחיפושי במקומות שונים מצאתי קדחת, נאדה, גורנישט. הדבר הכי דומה שמצאתי נמצא בגולדטופ. תודה ( רבה רבה ) מראש
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום . עבדתי עם דיסק און קי במחשב ופתאום נתקע כל המחשב , החלטתי להוציא את הדיסק און קי וכנראה היה באמצע העברת קבצים ורשם לי אבדו כל הנתונים . ניסיתי להכניס את הדיסק און קי במחשב הזה ובעוד מחשב ורשם לי אם ברצונך לפרמט אותו (אי אפשר להיכנס אליו) אמרתי לא .איך אני יכול לשחזר את הדיסק און קי שלי - san disk cruzer 4.0GB תומך במערכת קבצים : Raw . תודה רבה. שבת שלום לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש( של 0.5TB SEAGATE מודל ST3500418AS)למחשב שלי :פנטיום 4 ינטל 1.70Ghz ,ראמ384 השאלה שלי היא :האם אני צריך לקנות מעבד חדש או להוסיף זכרון ראמ כידי להפעיל את הדיסק הקשיח החדש כראוי? ועוד:קניתי את המחשב הזה לפני 9 שנים האם הדיסק הקשיח החדש יפעל ?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות את הסיגייט מאחר והוא במחיר ממש "נוח". רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הסדרה החדשה ויכול להמליץ (או לא) על הדגם הנ"ל למול הAAKS 500 GB של WD. אחרי הסיפורים שהיו עם 7200.11 אני די חושש לקנות סיגייט...
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי כונן נייד של WD והגיעה איתו בתוך המכשיר עצמו תוכנות. צריך להתקין אותם? מה הם עושות? קראתי פעם שכדאי שבפעם הראשונה כדאי לפרמט את הכונן הנייד, זה נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם יש משמעות לסלוט SATA שאני מחבר את ה-HD? יש לי שני HD ועל הלוח יש 6 חיבורי SATA, שמופיעות ב-BIOS כ-4 זוגות של MASTER-SLAVE. האם יש משמעות איפה אני מחבר כל אחד מהם ? (האם בזוג של MASTER SLAVE או ששניהם יהיו MASTER-ים ?)
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח (500GB) וחיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים. הכונן מזוהה בBIOS וגם במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוצג ב"המחשב שלי". אגב, חיברתי את הדיסק לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת. מערכת הפעלה Windows XP SP3 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי u3 titanum 4gb ואני מעוניין למחוק את כל התכולה שלו של הדברים שהעלתי (יש לי עליו וירוס..) אבל להשאיר את כל המאפיינים של U3 , כלומר את התוכנות שמותקנות שבאות עם ה-U3 .. לא אכפת לי שהתוכנות שהורדתי מהאינטרנט ימחקו.. איך אני מפרמט את הדיסק און קי? (חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי) הפתרון: מחיקה כללית של הכונן : http://u3uninstall.s3.amazonaws.com/U3Uninstall.exe התקנת המערכת הפעלה מחדש: http://lpinstalleru3.s3.amazonaws.com/LPInstaller.exe
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה עכשיו והויסטה מראה לי רק את מחיצה C שיש בה 150 GIGA ויש עוד מחיצה D שיש שם עוד 700 וזה פשוט לא מראה למרות שזה קיים. מה עושים?GIGA
-
- 18 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר דיסק קשיח. אמז שהתקנתי אותו אצלי במחשב, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה המצורפת. אשמח לדעת איך בודקים את הדיסק הקשיח שהדגם שלו wdc wd800JB שבהודעה מופיע בסטטוס "Bad". אם בבדיקה הוא יתגלה כתקין, איך אני נפתר מההודעה? בפורום אחר המליצו לי על תוכנה שנקראת Hiren's boot cd. אם מישהו מכיר את התוכנה, אשמח לדעת איך בעזרת אני בודק את הדיסק הקשיח. תודה רבה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מת לי לאחרונה הדיסק קשיח במחשב נייד IBM X23 ואני מחפש דיסק קשיח חדש. אני לא צריך הרבה מקום 20-30 גיגה. אני צריך עזרה בלהבין איזה סוג אני צריך. בנוסף יש יותר מסוג אחד של IDE בדיסקים קשיחים לניידים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ Matrix Raid במחשב שלי, 2 כוננים של WD 640GB מחוברים. חצי Raid0 וחצי Raid1. היום המחשב קרס לי, וקיבלתי BlueScreen ב-Vista שרשם IRQ NOT LESS OR EQUAL על iaStor.sys (שזה הדרייבר של ה-Raid). כל האפשרויות ל-Boot לא עובדות מלבד SafeMode, עשיתי עדכון דרייבר והעליתי אותו. המחשב עולה בסדר, אבל יש שגיאה מוזרה ב-Raid (שמופיעה גם במסך של ה-Bios). מישהו יודע לעזור? תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 15:09:48 טוב אני חושב שפתרתי את הבעיה,פשוט עשיתי קליק ימני על הכונן עם האיקס האדום, ועשיתי Use Drive או Enable Drive, ואז ימני ו-Rebuild והוא מתקן את זה כרגע. לטעמי כשזה יסתיים הכל יחזור לעבוד, אם למישהו זה קורה - שהיה בהצלחה [attachment deleted by ad…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-