אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי, כחלק ממסורת ארוכת שנים, שכל דבר מת לי, מעדשות ועד הארד דיסק, גם הוא מת. קיבלתי אותו אתמול, חיברתי, הפעלתי, לכמה שעות עבד סביר, עד שהוא התחיל להתנתק, פשוט להעלם. חשבתי שזה הכל, אז חברתי מחדש, אבל זה לא עזר, וכחלק מהתזמורת, הוא גם התחיל להשמיע רעשים, ממש לא סבירים, של ניסיונות התאבדות. עכשיו, המחשב בכלל לא מזהה אותו, לגמרי, הרעשים נמשכים, ובשיא טיפשותי, העברתי פשוט את כל המידע שהיה לי על המחשב, שהולך אחורה אליו, ועכשיו הכל הלך. כמובן שאני אחליף אותו תחת האחריות, אבל מה לעשות עם כל המידע שהלך? תודה, בייאוש, נעם.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי דיסק קשיח בנפח 500GB של SAMSUNG HD502HI SATA . יש לי לוח אם DFI NF4-Ultra . חיברתי אותו למחשב עם כבל SATA והגדרתי מחיצות ופירמטתי אותו. הוא מופיע יחד עם כל המחיצות כדיסק חיצוני (יש את הicon של safely remove hardware.) איך אני מבטלת זאת? אני רואה אותו כדיסקים בmy computer . איך אני מבטלת את האופציה של safely remove hardware ושהוא יראה ויתפקד רק כדיסק פנימי ויראה רק כדיסק פנימי (ולא כדיסק נייד - כי זה לא מה שהוא). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איפה ניתן להשיג מדיות של Taiyo Yuden ותחת איזה מותג? תודה, ריפר.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה הביוס מוזהה אותו 32 gb וינדוס מזהה רק 17 גיגה יש פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, התקנתי הארד דיסק חדש של סמסונג בנפח 500GB, ואני לא רואה אותו במחשב שלי. אני כן רואה אותו במנהל התקנים ובמד'יק פרטישן. מה עושים? במג'יק פרטישון הוא אומר לי שאני צריך BOOT מוד. הם אני יכול לנתק את ההארד דיסק השני - להתקין על ההארד דיסק הזה את WIN7 ואז לחבר שוב את ההארד דיסק הראשון שיש עליו את WIN XP ולהעביר ממנו לחדש את כל הקבצים? ואם כן, איך אני עושה את זה בלי שיעלה לי WIN XP אבל בכל זאת אוכל להעביר את הקבצים? _________________________________________________________________________________________________ עריכה: הצלחתי לעשות משהו, לפי מדריך בסטיקי, זה כותב לי שזה מפרמט אותו כרגע, כמה זמן זה ייקח?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האופציות שנלקחו בחשבון הן (אין חשיבות לסדר): 1. Patriot Xporter XT Boost 32GB. Average write speed 15MB/s2. Sandisk Extreme Cruzer Contour 32GB. Average write speed 18MB/s 3. Kanguru eSATA/USB2.0 32GB. Average write speed eSata 30MB/s USB2.0 28MB/s 4. OCZ Throttle eSATA/Mini USB2.0 32GB. Average write speed eSata 33MB/s USB2.0 30MB/s 5. Silicon Power eSATA/Mini USB2.0 32GB.Average write speed eSata 40MB/s USB2.0 25MB/s אני מתכוון להזמין מחו"ל (ebay או חנות ששולחת ארצה). את ה- Kanguru אפשר לקנות רק מאתר הבית שלהם (היחידים ששולחים ארצה), ומחיר המשלוח עושה את הקניה ללא כדאית. ה- OCZ Throttle גם קשה להשיג במחיר כדאי (בעיקר בגלל עלות המשלוח). יש עוד המלצות לח…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח 320GB של WD, אחרי העברה למחשב אחר (עכשיו הבעיה בכל המחשבים) הוא לא מסתובב והלוח מתחמם מאוד. אני חושב שהבעיה במעגל (אם יש הצעות אחרות..), יש לי בו נתונים חשובים מאוד שברצוני לשחזר. אם למישהו פה יש דיסק קשיח של Western Digital דומה לזה שפירטתי למטה, אבוא אליו עם הדיסק שלי ונחליף מעגל, במידה וזה יתאים אשלם לו. בקשר לתשלום נדבר כבר בטלפון. מעוניין גם לקבל חוות דעת על סיכויי ההצלחה / רעיונות אחרים .. מישהו יודע כמה עולה לשחזר בעסק מתמחה לבעיה כזאתי? הפירוט: MDL: WD3200AAKS - 00B3A0 S\N: WCAT14223622 Product of thailand DATE: 22 SEP 2008 DCM: HHRNHTJABN R/N: 701537 LBA: 625142448 320GB WWN:50014EE1014F52CE 5VDC --- 0.65A 12VDC --- 0.50A Canada ICES - 003 Clas…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חשבתי לפנק את המקבוק שלי ב-ocz vertex 120gb מארה"ב במחיר 400$. כרגע יש לי 250 ג'יגה 5400 מסכן. השאלה אם הביצועים מצדיקים את המחיר? כי וואו זה עולה כמו xbox 360. בארץ אותו דיסק עולה איזה 3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם אני חייב עזרה.... הביאו לי מיפן שני כוננים FLASH של SONY אחד 400 ג'יגה והשני 900 המחשב רואה אותם הכול בסדר הבעיה שב400 העתקתי כמה דברים ועשכשיו שאני רוצה לעשות פורמט או למחוק\לכתוב לשם עוד דברים הוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה וב900 הוא לא מראה לי את הקבצים שעתקתי לשם....בבקשה תעזרו לי עם זה .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה הוא בדק את ארדיק שלו ורושם לו שיש לו בעיה מה הבעיה ומה לעשות? http://img522.imageshack.us/img522/4084/96129640.jpg
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש גדול יותר ,המחשב שלי P4 1.6 עם כונן IDE , אך האם ניתן להמיר באמצעות מתאם IDE אל SATA2 מכיוון שישנה אפשרות שאשדרג את המחשב בעתיד? או שאם ארכוש IDE הוא יתאים גם למחשב חדש שארכוש? מהי המלצתכם? או שעדיף לחכות שירדו המחירים לצורבי הBLU RAY
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לדוד שלי יש בעיה עם צורב NEC שלא צורב DVDים משום מה, והוא רוצה חדש. עוד לא ניסינו את הדרכים לתיקון הבעיה בסטיקי, אבל הוא רוצה חדש בכל. אני אתעסק איתו אצלי בבית בתקווה לתקן אותו, אבל בינתיים... בכל מקרה, בדקתי בכל מני חנויות באיזור, והצורב הזה במלאי בחנות מאוד מאוד מומלצת פה בפורום. השאלה היא האם הוא מומלץ? הדוד צורב המון, גם CD וגם DVD, ואני רוצה לתת לו צורב עם איכות צריבה הכי טובה שיש. לא כל כך חשוב אם הוא IDE או SATA, הלוח שלו תומך בשניהם, רק שיהיה לבן כי זה הצבע של המארז שלו. אז האם הצורב הזה מומלץ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=9762 עברתי על סטיקי המומלצים, והוא אומנם לא מומלץ שם, אבל קרוב רחוק שלו כן…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כונן חדש בנפח 750GB בעזרת האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413191.msg3547485#msg3547485 העברתי את כל התכולה של הכונן הקודם (250GB) לחדש.. ניתקתי את הHDD הישן והשארתי רק את החדש, העלתי את המחשב והופתעתי לגלות שהכונן של ה750GB מופיע ככונן של 250 חברתי מחדש את הHDD הישן, סידרתי בבאיוז ככה שהבוט יהיה רק מהחדש (כדי שהOS תעלה רק מהישן ולא מהחדש) והפעלתי את המחשב לפי הסטיקי נכנסתי לכאן: http://blog.atola.com/restoring-factory-hard-drive-capacity/ והורדתי את התוכנה.. התקנתי, הפעלתי, בחרתי בכונן של ה750GB והופיע לי השגיאה הבאה : כמובן שניסיתי למחוק את הכונן ידנית, אבל הוא מבקש ממני לעשות ריסט כדיי להשלים את הפעולה.. ככה שכלום לא י…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש דיסק קשיח אחד בגודל של 230GB, שחולק לשני כוננים (C ו- D). אני בקרוב קונה דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר את שני הכוננים C ו-D בכדי שהנפח של כונן C (הכונן של ההתקנות) יהיה 230GB. אם זה אפשרי, בבקשה תסבירו לי איך לעשות זאת. כמו כן, האם הדיסק קשיח החיצוני הזה הוא טוב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00008h5_-y0sT32dX0j4wEk3G2H:12bbi68k5?id=4194072&pr=QJ5&N=2%2031466 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים מערך גיבוי ביתי בנפח של 1TB. אמור בעיקר לשרת מחשב מרכזי אחד, עם גישות ספורדיות ממחשבים אחרים. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM. תקציב משוער של 1000-1500 ש"ח. דרישות החובה הן - 1. הנפח המבוקש 2. אמינות 3. תמיכה ב-RAID-0 (MIRROR( רצוי מאוד 1. שקט 2. תמיכה ברשת (NAS?) 3. ניתן לבצע שינויים בעתיד (הרחבות, החלפות וכו') בעדיפות בינונית 1. תפקוד גם כשרת מדפסות (מדפסת משולבת של HP) 2. תוכנת גיבוי נוחה אני מתלבט לגבי האפשרויות הבאות 1. רכישה של פתרון NAS התומך ברשת 2. רכישה של ראוטר התומך בחיבוריות USB למערך אחסון 3. רכישה של מארז דיסקים, אשר יחובר פיזית למחשב המרכזי ומשם ישותף ברשת. האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? בעתיד, אגב, אני צופה שארכוש מזרימדיה או אבנה…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני אמור לקבל יום ראשון מחשב חדש, עכשיו אין לו מקום לעוד כונן קשיח (מחשב MATX) לכן אני רק רוצה להעביר כמה קבצים חשובים למחשב שלי וזה סתם יהיה בזבוז של איזה 20 דיסקים אם אני ירצה לצרוב.. השאלה שלי היא האם פשוט אני מחבר את הכונן באחד מכניסות ה SATA בלוח אם של המחשב החדש והוא יזהה אותו אוטומטי? הכוונה בנוסף לכונן שכבר נמצא ומותקן עליו WINDOWS. זה לא יעשה לי בעיות? כגון שינוי אותיות הכוננים וכדו'? אני יודע שזה שאלה דיי טיפשית אבל אני רוצה להיות בוטח
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-