אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
החברה הראשונה שאינה מהווה יצרנית שבבי הבזק מאמצת את טכנולוגיית האחסון הצפופה ביותר בשוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לSSD 120GB בסביבות ה500 שקל (גמיש). מחפש משהו מומלץ מאוד, מהיר, לא רועש (הם בכלל מרעישים?). רוצה להתקין עליו את הווינדוס ולחבר גם 2 הארדיסקים של סמסונג ואחד של WD הלוח אם שלי: גיגהבייט GA-EX58-UD5 מעבד i7 920 מה אתם ממליצים? תנסו בבקשה לתת תשובה מהירה כי יש לי חופש היום ללכת לתקן את המחשב אצל הטכנאי ולהתקין את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה שלי היא לקרוא את הכרטיס שבמצלמה שלי כי הכבל אבד לי ואני לא מוצא כמוהו באינטרנט. המצלמה היא Fuji F40. ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=14133 אני צריך חו"ד עליו או המלצה על מכשיר אחר. חשבתי ללוות את הקניה של הקורא גם בכרטיס הרחבה הזה: http://www.tms.co.il/product/10336 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד שיש בו מקום ל- M.2 NVME וכונן 2.5 אינץ' סטנדרטי. כרגע מה שיש לי במחשב זה 128GB NVME ודיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB איטי להחריד (5600RPM) אני סובל מהקיבולת של שניהם (בעיקר מה- SSD) ומהאיטיות של הדיסק הקשיח. חשבתי להשקיע משהו באזור ה-200$ (בערך) ואני מתלבט איך שווה לי לגשת לזה. אני חוקר את הנושא הזה הרבה זמן והנטייה שלי כשקניתי את המחשב הייתה רק להחליף את ה- NVME ואח"כ חשבתי רק להחליף את הכונן 2.5 אינץ' ב- SSD. כרגע הנטייה היא לשדרג את ה- NVME בכונן בקיבולת של 240-512GB (מתלבט אם ללכת לכיוון של 512-1TB QLC או ללכת על 240-512GB TLC) ובנוסף ללכת על 2.5inch SSD בעל קיבולת דומה (למשל Samsung 970EVO 1TB) החסרון בגישה ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! מס שאלות למבינים: רציתי לדעת האם אני עלול להתקל בבעיות בהעברה של ההארד דיסק הנ"ל לPC (גירסת ה 4 TB ) האם הוא מפורמט בצורה מיוחדת? תודה! טוב אז לעדכן : דבר ראשון יש על שני הכוננים JUMPER שכופה עליו לעבוד במצב לגאסי 1.5 אז צריך להוציא אותו. ושנית למארז הקטן יש הצפנה על הכוננים אז אם רוצים להעביר את ההארד דיסקים למחשב צריך לפרמט אותם אז באמצעות הDisk Management מחקתי כלמני מחיצות הזויות שהיו עליהם ופירמטתי אותם . (כמובן שיש לחלץ מידע חשוב לפני) וזהו =)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים התקנתי וינדווס XP עם SP2 מובנה ושמתי לב שאחרי ההתקנה אני לא יכול לראות את הנגן שלי\ כל התקן איכסון USB אחר דרך המחשב שלי. בהסרת חומרה באופן בטוח אני יכול לראות את ההתקן אם זה נגן או כונן אבל לסייר בתוכו ולהכניס אליו קבצים אני לא יכול. מה יכולה להיות הבעיה? אגב ניסיתי להחליף סלוטים של USB ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכונן הנייד וגם את הדרייבר של הUSB עצמו שנמצא על הלוח אם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, קראתי את הת'רד המושקע של NIKE בנושא כוננים חיצוניים והגעתי למסקנה שאני צריך כונן 1TB חיצוני, 3.5 כמובן, חיבור סטנדרטי (לא מעוניין ב ESATA), לגיבוי ביתי רגיל של תמונות וכו'. כמו כן אינני מעוניין להתעסק עם הרכבה כלשהיא של כונן ומארז, אלא מחפש מוצר מוכן. אז על איזה דגם הייתם ממליצים? (מוכן להשקיע עד סביבות 600-700 ש"ח) והאם הדגמים הבאים שמצאתי הם בסדר מנסיונכם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19345 http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=542 תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בישביל מהירות טעינה ועבודה עם קבצים גדולים בתוכנות גרפיקה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי הארדיסק חדש 2 TB של SEAGATE למרות זאת העברת הנתונים בו איטית מאוד (לא כמו ההארדיסק הקודם שלי של SAMSUNG) אפילו העברה המתבצעת באותו ההארדיסק! וגם העברה והעתקה מהארדיסק חיצוני אל הכונן מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד יותר מהר? בהארדיסק הקודם שלי המהירות הייתה 30-50 ואפילו פעם אחת 80 MB לשנייה. עכשיו לוקח קובץ של 89 GB להעביר הוא כותב לי 3 שעות ומעביר בקצב מגוחך של כ 13 מגהבייט לשנייה כמובן שזה מטבתט גם בהתקנת משחקים. ההתקנה פשוט לוקחת שעות המשחק יורד לי יותר מהר מאשר הוא מתקין אותו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההמלצות נכון לעכשיו לדיסקים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי MYBOOK של WD בנפח 1TB. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים (סרטים באיכות HD ששוקלים 4-8GB) אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ גדול מדיי לתקיית היעד" והוא לא עובר. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-