עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by harry,

שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by catsmonster,

יש לי ווינדוס 7 מותקן על הארד דיסק בחיבור IDE, עד אתמול עבד מעולה. שמעתי אתמול קולות מוזרים מהמחשב, קולות שההארד דיסק מתחיל לקרוא במרץ (כמו הקולות ששומעים כשמפעילים תוכנה כבדה) ואז צליל של קליק פתאומי והקולות של הקריאה נפסקים. כשהפעלתי מחדש את המחשב (וגם כל פעם שניסיתי לאחר מכן) המסך השחור של הביוס עלה בצורה נורמאלית עד החלק שבו אמור להיות Loading Operating System, אך במקום זאת היה כתוב PLEASE INSERT OPERATING SYSTEM DRIVE AND PRESS ENTER, PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART או משהו בסגנון. כאשר הרצתי מערכת הפעלה mini windows xp אשר פועלת ישירות מדיסק אופטי, הצלחתי למצוא את כל הקבצים שלי בהארד דיסק אבל בכל זאת המחשב סירב להאמין שיש לו ווינדוס מותקן. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קיבלתי 25 דיסקים של 700 מגה ומחברה שקוראים לה CODEX משהו שמע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין ליצור גיבוי לשני מחשבים בבית, לא מדובר בנפחים רציניים, מקסימום טרה של חומר. הנחות בסיס ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה. למיטב ידיעתי נכון להיום. הפתרון היקר הוא NAS, הפתרון הזול הוא כונן USB כל שהוא עם תוכנת גיבוי. שרת NAS - יתרון - יבצע את הגיבויים בימים/ שעות שנקבעו. חיסרון - במקרה שהרשת הביתית נגועה בוירוס/ כופר כל שהוא אז גם השרת יסבול. כונן USB -יתרון - במקרה של וירוס/ כופר כל שהוא הכונן מנותק מהמערכת. חיסרון - יש לחבר לכל אחד מהמחשבים בנפרד ולהריץ את תוכנת הגיבוי. האם ההנחות שלי נכונות ? תודה

5. Started by topcat115,

אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.

6. Started by Cyanide,

אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Classify,

אפשר הסבר במילים פשוטות מה זה ולמה זה טוב? האופציה היתה דלוקה אצלי עד שיום אחד המערכת הפעלה החליטה שלא בא לה לעלות יותר והוציאה לי מסך כחול בזמן הבוט, וכך עד שביטלתי את האופציה של AHCI. עכשיו כבר החלפתי הרדיסק והתקנתי מחדש מערכת הפעלה ובמקרה נזכרתי באופציה הזאת, חזרתי לביוס הפעלתי אותה ושוב מסך כחול (כבר עם הכונן החדש ומערכת הפעלה חדשה), אז פשוט ביטלתי שוב והכל עובד יפה. אבל מסכרן לדעת מה יכולה להיות הסיבה למסכים הכחולים כשהאופציה דלוקה והאם היא באמת חשובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by killer47,

למה בכלל טוב לקנות?..מה הוא עושה וכו?!: 74GB Serial ATA 10,000 rpm w/ 8MB Cache

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ONKYO,

היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה... זה סיפור די ארוך אז אני יכסוך ממכם ורק ישאל את השאלות שנתקלתי בהם. 1.מה יותר מהיר? שתי דיסקים IDE RAID 0 או דיסק יחיד שמחובר ב SATA? 2.האם יש הבדל גדול בין דיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0 לדיסק פנימי שמחובר ב SATA? אני יודע שהמהירויות על נייר ממש שונות אבל אני גם יודע שאין דיסק שמעתיק 3GB לשניה אז אני בטוח שכו המספרים האלו קצת לא נכונים במציאות. 3.האם אפשר להריץ מערכת הפעלה ומשחקים ותוכנות מדיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0? או שזה ירוץ ממש ממש לאט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wow,

יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by noodle,

שלום חברים, הזמנתי 120GB intel 530 מאמאזון, יצא לי 420 ש"ח (בארץ 550 ש"ח) . משום מה הדגם לא מופיע בכל כך הרבה בנצ'ים והמידע שמצאתי עליו זה רק שאלות בפורום של toms hardware, יש למישהו קצת יותר מידע עליו? השימוש הוא שימוש יומיומי (בלי משחקים) ותכנות. ממה שהבנתי הוא שקול ל- samsung 840 EVO על הדף, אבל לפי הדעות ה-EVO קצת יותר טוב ממנו בשימוש יומיומי. אשמח למידע נוסף תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by orlupo,

אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג... בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Integer,

אני מתלבט בין הכונן החיצוני הזה ST310005FDD2E1וSeagate http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 התרונות שלו הם שיש לו 5 שנים אחריות + 32 MB זכרון נדיף או לעומתו: WDH1U10000ו Western Digital הבדלי המחירים בינהם זניחים הכונן של WD בא עם 2 שנים אחריות ו 16 MB זכרון נדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אז מה עדיף? למישהו יש נסיון עם אחד מהם או שניהם??? האם יהיו בינהם הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לוח האם הנוכחי, asrock H71M-DGS, תומך SATA2. בכל אופן, הייתי רוצה לקנות את הדגם שהרבה המליצו עליו מחפירה ארוכה בפורום: Seagate Desktop 3.5" 2TB 64MB SATA3. הוא יהיה בעיקרון גם הכונן הראשי בנייח, שיחליף את החצי טרה הנוכחי של היום (שישכב אחרי זה ככונן אחסון בלבד). ללכת עליו ברא שקט? תכלס אין הרבה אופציות, וזה הדגם המומלץ ראיתי. אבל בכל זאת רציתי לקבל אישור לפני הזמנה עריכה: יש אפשרות שארכוש את הגרסה של 1TB בסוף, כי בתכלס 2TB נשמע מאוד מיותר. אז מקווה שההמלצה על הדגם הנ"ל היא גם בנוגע לגרסת ה-1TB...

17. אהלן, אני נמצא כרגע בארה"ב ושוקל לנצל את המחירים המעט נמוכים על מנת לקחת איתי כונן SSD אחד הביתה. חשבתי על כיוון ה-100$-120$ וראיתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148529 עם משלוח חינם. האם יש דגם משתלם\טוב יותר? אולי כזה שלא נמכר בארץ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי לכולם, יש לי NAS של QNAP שאני משתמש בו גם להורדות טורנטים. כיום ההורדות יושבות על הRAID של הNAS ואני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני ושירדו אליו. לא חשובה לי היכולת לגבות את ההורדות האלה כך שאין לי צורך שישבו על הRAID. העניין הוא שיש לי לא מעט דיסקים בבית בגדלים שונים (כולם 3.5 אינטש) ואני מחפש מארז שיידע לחבר ביניהם לSTORAGE אחד. האם קיים כזה דבר? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Red Devil,

יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by reyreymoo,

באמת שלא ידעתי איפה לשים את, זה אז שמתי פה זה נראה לי הכי הגיוני. קיצר לעניין. כונן C שלי מפוצץ עד הסוף, אבל כשאני בא למחוק משם דברים פשוט אין מה. לא התקנתי שם כלום וכאלה. יכול להיות שזה בגלל הראר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amirn,

יש לי מחשב בן 5. השימוש בו הוא אינטרנט, סקייפ, מייל ומעט OFFICE. בזמן האחרון הכל עולה לאט.... עליית הדפדפן, תוכנת המייל וכו' יש בו 2GB RAM וXP שהותקן לפני 5 שנים. האם החלפת הדיסק של מערכת ההפעלה ב SSD והתקנה של WIN7 במקום XP תגרום למחשב להרגיש מהיר בפעולות הנ"ל או שכדאי מחשב חדש? (אני לא חושב שראיתי את ה CPU מתאמץ יותר מדי לכן נראה לי ש I/O או אולי זכרון + התקנה ישנה של ה OS הם הבעייה) למחשב יש רק SATA2 דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yakir4u,

יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.