עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hadar84,

שלום לכולם רציתי לבדוק האם מישהו פה יכול להמליץ על הזיכרון האולטימטיבי ואיפה מומלץ לקנות. אגב אבקש לא להמליץ על SUNDISK כי גם נשרף לי אחד כזה לפני חודש וגם יש להם את התוכנה המעצבנת הזו שעולה כל פעם שמכניסים אותו ולא מאפשרת להתקין עליו מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hike101,

שלום. לפתע ופתאום, ה region של צורב הDVD שלי, התאפס. כלומר הפך להיות not selected (היה region 2 מקודם). זה לא מפריע לי במיוחד כי אני לא צופה בDVD במחשב אלא רק צורב DVD. אבל כעת כשאני מנסה לקרוא DVD בעזרת dvdshrink, הוא רוצה שאבחר REGION, אך נותן שגיאה כשאני מנסה לבחור. נכנסתי למנהל ההתקנים (device manager) כדי לשנות את ה REGION ואני מקבל שגיאה ממש מוזרה : unable to change region setting. make sure you are in an administrator account and you have a region 2 media in drive מיותר לציין שאני administrator ושיש לי dvd region 2 בכונן. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by snurf,

שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי DOK של Sandisk Cruzer Contour 8gb עם U3 ו-HD IDE של WD 160gb 7200 RPM 8mb cache בתוך מארז USB 2.0 חיצוני של Conceptronic CHD3U. ניסיתי להעתיק סרטים מהמחשב גם ל-DOK וגם ל-HD והסרטים הועתקו ל-DOK מהר יותר באופן משמעותי. השאלה מהו צוואר הבקבוק, ה-HD או המארז החיצוני? האם HD SATA יהיה מהיר יותר או שמארז אחר עם אותו HD IDE שיש לי יהיה מהיר יותר? תודה מראש על כל תגובה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by izik147,

יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Night,

יש לי כרגע הארדיסק בנפח 200 ג'יגה, אני מעוניין לקנות הארדיסק נוסף בנפח 250-320 ג'יגה (לא החלטתי עדיין...). גם הדיסק הראשון והגם החדש יהיו SATA2. עד כמה הביצועים של המערכת יפגעו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zam,

יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני על מנת שישמש כגיבוי נוסף לקבצים שעל המחשב לפי מה ששמעתי החברה שנחשבת למובילה בתחום היא Western Digital הדגמים ביניהם אני מתלבט: WD MY BOOK Essential Edition 2.0 500GB USB2.0 WD ELEMENTS Portable 500GB USB2.0 WD Passport Portable ESSENTIAL 500GB USB2.0 אני יודע שהראשון הוא 3.5 ודורש חיבור לחשמל. הפספורט 2.5 ואינו דורש חיבור לחשמל, ובנוגע לאלמנט אני לא יודע. לא חשוב לי הגודל או החיבור לחשמל, הדבר הכי חשוב הוא שיהיה אמין. אילו מבין שלושת הדגמים הוא המומלץ ביותר מבחינת אמינות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה טכנית על דיסקים קשיחים רגילים . נניח יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 250G במהירות 7200RPM וגודלו 3.5 (גודל רגיל) והשני 250G מהירות 7200RPM וגודלו 2.5 (לפטופ) עכשיו, על הנייר אני מניח שלא אמור להיות הבדל כי שניהם באותה המהירות, אבל האם בפועל אני ארגיש בהבדל (מבחינת מהירות) ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nissim60,

יש לי ניידים המגיעים עם דיסק קשיח בנפח 160G אני מבקש לשאול את מומחי הפורום האם ידוע לכם על כלי המאפשר לשנות את הנפח הנראה למשתמש ל-100G ולא באמצעות חלוקה למחיצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CyberBot,

לוקח דיי זמן לפתוח תוכנה קטנה כמו טים ספיק או כל תוכנה אחרת כבדה/קלה לפעמים באמצע BF4 הוא מתחיל לפעול רצוף ותוקע את המשחק הפעולות הבסיסיות במחשב לוקחות הרבה זמן להתבצע איך אוכל לבדוק את תקינותו? מפרט בצד <<

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי IRIVER H140 עם הארד דיסק 40 ג'יגה. כרגע הוא פנוי לגמריי ואפילו פירמטתי אותו שוב אבל אני לא מצליח להעביר אליו קובץ של 4 ג'יגה וקצת,הוא פשוט אומר לי שאין לי מספיק מקום (למרות שכאמור יש לי) אני יכול בעזרת וינראר לחלק אותו אבל זה לוקח לי זמן כי זה במחשב שהוא די איטי ובכלל הייתי רוצה לדעת מה הבעיה (יש לי XP PRO). אגב,קבצים של 700 מגה למשל לא עושים בעיות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by david866,

מחפש זיכרון ssd. בן 400 ל500 גיגה. איזה חברה לקנות או דגם תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jacobra,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MichaelZ,

חייב להזמין מחר כונן SSD. Samsung 840 Pro 256GB - זה מה שהחלטתי לקנות. ראיתי את השוואות שלו מול ה-PM841 250GB והיתרון שווה לי את ההפרש בכסף. השאלה אם בסכום הזה אפשר לקנות כונן יותר טוב מיצרן אחר. ועוד משהו חשוב... הכוננן הזה הולך להיות בתוך מחשב נייח (ASUS P8P67 PROֹׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂ). יכולה להיות איזושהי בעיה בתאימות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by doker,

יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tovx,

הוספתי הרד דיסק חדש לקיים אך הוא לא מזוהה הביוס נמצא על אוטו,חיברתי כמסטר וסלייב וגימפרתי כפי שמומלץ כcs שני הדיסקים שונים במהירותם האם זה מפריע? במנהל ההתקנים מופיע שבקר אפיק sm לא מותקן האם זה קשור? p4 2.4 asus p4s8000 maxtor dm 80g הדיסק החדש MAXTOR 4K040H2 הדיסק הישן רוב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by guyfaran,

מקודם עזרו לי להגדיר כונן חדש במחשב אך יש לי עוד שאלה. אמרו לי לעשות מחיצה מה שעשיתי... כשעשיתי את המחיצה הייתי בטוח שהוא יחצה לי את הכל ההארד דיסק לשניים -שני כוננים שונים אבל מסתבר שלא...( שלא תבינו אותי לא נכון הכל עבד ואני מודה לכם מאוד : ) ) אז איך בכל זאת עכשיו אני רוצה לפצל את הכונן איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים