עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מצוטט Blue-Ray בנפח 25GB הגיע ללירה!, DL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 אני מקווה שאני לא עושה פה פרסומת אסורה.מישהו מכיר עוד מקומות שאליהם כבר הגיעו ה"חידושים".לא שאני הולך לקנות כרגע,הצורב לבד יעלה מספיק כדי להרתיע אבל עצם העובדה שאנחנו "מעודכנים"(באיחור קל) משמחת.אגב את הדיסקים של בלו ריי אכן מצאתי שם http://www.lira.co.il/site/category.php?cat=6749 אבל את הDL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 שבאמת הייתי לוקח לא מצאתי שם :-[ (אולי פשוט לא הספיקו לעדכן).

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. תודה

3. זה נוגד את כל כללי ההגיון. 2X1TB עולים יותר לייצר, הם יותר מהירים (עוד לפני RAID), צורכים יותר משאבים לייצר, צורכים יותר חשמל לתפעל. ועל אותו משקל, כונן 2TB 7200 RPM הכי זול עולה בערך אותו דבר כמו 2X1TB 7200, וכמו 3X1TB בהשוואה לשאר הדגמים. זה כאילו נוצר מצב שמעודד ביזבוז משאבים.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הדגשתי את העיקר POWER OF ONE or WEAKNESS OF 0.67 - how to avoid getting the bad drive version... October 20, 2012 By niels Size Name:2TB ok, so this drive is listed as the "Seagate ST2000DM001" and guess what; other than that it sports 2 Terabytes, it tells you nothing whatever about what drive you'll end up with, because Seagate has chosen to obscure and omit relevant Data between different builds with vastly different performance. The short advice: Only purchase versions xxExxxxx [and possibly x24xxxxx - x24 is unverified info so far, see notes below] of the 2TB model. This uses 2 platters and 4 heads. It performs 30% better than the version with 3 platters, which…

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by shay7629,

שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. שלום לכולם, בשבועות האחרונים החלטתי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב שלי. יש לי פנטיום 4 2.8, לוח אם MSI PT880 Neo-LSR ודיסק קשיח 80 ג'יגה של של סמסונג (CACHE 8MB). משום מה, אחרי שאני מחבר את הדיסק החדש שקניתי (WD800 JD 80GB) המערכת לא מזהה אותו ואני לא מצליח לעלות את ווינדוס כדי לפרמט אותו ולחלק אותו למחיצות. יש לציין כי מכיוון שהמחשב שלי לא זיהה את ההארד דיסק החדש חשבתי שקיבלתי דיסק מקולקל ולכן החלפתי אותו, אבל הבעייה פשוט חוזרת על עצמה. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו, אני מגיע למצב בו הווינדוז (XP) טוען ואז מפעיל את המחשב מחדש לפני שהוא מסיים לעלות. אשמח מאוד לעזרה. יש לי בקר RAID על המחשב וזה אומר שאני איכשהו צריך להתאים את ההגדרות לפני (השאלה היא איך) ומערכת קבצי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by azarzar,

Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by integral,

תסתכלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77824.msg669571#msg669571 (פשוט יש אנשים שמחכים אז הבלטתי כנושא חדש)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by haim.hdd,

שלום, איך ניתן לזהות כונן SSD שהוא איכותי (עמיד, מהיר וכו')? שמתי לב שיש כונני SSD בנפח זהה עם תג מחיר שונה, למשל אחד גבוה מהשני ב-150 ש"ח או יותר. האם ישר קשר לבקר TLC, MLC, 3D NAND? אשמח לתשובות, חיים

12. Started by Roylimor,

שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  13. Started by פבלו,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב כונן SSD מסוג M.2. יש לי כבר אחד שיושב במחשב, אבל הוא 500 GB. מערכת ההפעלה עובדת עליו, פלוס תוכנות וכל זה, מה שלא משאיר לי הרבה מקום. אני עובד הרבה על פרימייר לעריכת וידיאו ואפטר אפקס, וחושב שאם אני אשים את חומר הגלם שלי על SSD מהיר של 1 או 2 טרה זה יעשה לי חיים קלים בהרבה. כמה שאלות: 1. אם כבר יש לי כונן SSD אחד שיושב על הלוחם אם, פלוס 4 זיכרונות, מעב + מאוורר מעבד, וכרטיס מסך, האם יהיה מקום לכונן נוסף? 2. אני רואה שבאייבורי יש שני כוננים כאלה, אבל ההבדל הוא בעיקר בממשק, ואני לא כזה בטוח מה עדיף. זה היקר יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26251 הזול יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.ph…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  14. כונן D, לא הכונן הראשי של מערכת ההפעלה, 500GB של WD דגם WD5000AAKS, בן 3.5 שנים (האחריות פגה לפני חצי שנה), החל לעשות בעיות, לעיתים מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ועובד, לעיתים לא מזוהה כלל, ולעיתים מזוהה ופתאום לא. ניסיתי chkdsk ו chkdsk /f - לא עבד, הוצגה שגיאה לא ברורה, החלטתי לפרמט ניסיתי פורמט דרך ה GUI של Windows, וגם ב Safe Mode, בכל פעם הפירמוט החל, אך בשלב כלשהו, בערך לאחר 70%, הוא נכשל עם הודעה כללית לא ברורה, גם פירמוט מהיר לא עזר. ניסיתי format רגיל דרך Command Prompt, הפירמוט הסתיים כביכול, אבל הודיע שיש Bad Sectors (לא הרבה להבנתי) , שיתכן ולא הצליח לנקות (?) אותן (להבנתי אמורים להיות מסומנים), ולאחר מכן מודיע שה NTFS boot sector is unwriteable (הראשון והשני) ושהפיר…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by BenK,

היי... אני לא ממש בעסקי הצורבים אבל אני נכנס עכשיו... רציתי לברר על משהו תחת המפרט של הצורב שאני רוצה יש 2MB buffer memory with Buffer Under Run Proof Technology זה טוב?!?! זה לא טוב?! זה סטנדרד?! אשמח לתשובה ועצה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by Idan-h,

איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. אז קודם כל, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש. שמעתי על המושגים SATA ו ATA, אבל לא ממש ידעתי מה הם אומרים. נכנסתי לשאלות הנבחרות פה, וראיתי שאין הבדל מעשי בין SATA ל ATA (אגב, זה עדיין מעודכן? זה מספטמבר 2004). אני לא מעוניין להשתמש בפונקציה המיוחדת של ה SATA שרשומה בהודעות הנבחרות ("Hot Swap"), ולכן שיקולי הקניה שלי הם קלות ההתקנה בלבד. כתוב בהודעות הנבחרות, תחת יתרונות ה SATA:"לתת צורת חיבור נוחה פי כמה מה-PATA הישן והמסורבל שדרש כבל עם 40/80 גידים. ה-SATA מציע לנו חיבור סיראלי שדורש רק 7 גידים, ככה שמקבלים כבל קטן, דק ונוח לעבודה." ??? אז בעצם למשתמש הממוצע קשה להתקין ATA? כי אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה לי קשה להתקין. עד כמה מסובכת ההתקנה של דיסק קשיח מסוג ATA?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  20. לפי הנתונים בתמונות , להחזיר לחנות ? מישהו ניתקל בבעיות עם היטאצי שמתחיל לעבוד ממש לאט ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ModChiP,

נקנה לפני שנה וחצי מ KSP. לפעמים משמיע תקתוקים והיום כשהפעלתי את המחשב וינדוס רצנ לבצע בדיקת דיסק(ללא הצלחה*. KSP לא מוכנים לתת דיסק נוסף כדי שאני יעביר אליו את החומר מהראשון. מה ניתן לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הסתכלתי באתר של KSP על שני דיסקים של Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שניהם עולים באתר 390 שקל למרות שיש הבדלים, מישהו יודע את הסיבה לכך ?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)

24. Started by gif,

שלום. היום החלפתי כונן דיסקים במחשב שלי. רציתי לצרוב קובץ ISO וכשהוא מגיע לאחוז 1 מופיעה לי הודעה שהצריבה נכשלה "power calibration error" ניסיתי לנקות את העינית של הכונן וגם את מה שכתבו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3178722#msg3178722 ועדיין הבעיה לא נפתרה. נ.ב הכונן יכול לקרא דיסקים וכל מדיה אחרת הבעיה היא רק בצריבה. אשמח לפתרון,תודה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by STi,

שלום חברים, קראתי פה בפורום על הצורבים של BENQ ואמרו שהם טובים וחבל שלא מוכרים אותם,אז מצאתי אחד במחיר טוב גם 170 ש"ח במכירה קבוצתית. נראה טוב,תגידו לי אם הוא טוב,או אולי המלצה לאחד יותר טוב ממנו,תודה לעונים! הדגם הוא-BENQ DW1620

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.