אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לדיסק 500GB ב 7200RPM לנייד שלי (דל E6400) הממשק הוא SATA, אם יש אפשרות לדיסק כזה עם חיישן תאוצה אני אשמח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי את ה DOK הנ"ל ברצוני לדעת אם ניתן להתקין בו תוכנה או לבצע בו שינוי מסויים ע"מ שאכל להפוך את ה DOK ל BOOTABLE ? עוד שאלה, האם חובה לפרמט את ה DOK ל NTFS על מנת להעביר קבצים גדולים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם המחשב החדש שאני הולך לקנות, אני רוצה לעשות מערך RAID 1 לשמירה מירבית על הכונן. חשבתי לקחת שני 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS, איך ההארדיסק הזה? מה האינטל פאוואר מציין בדיוק? הולך להיות עומס על הכונן, עד 1% מקום פנוי רוב הזמן, + העתקות מחיקות והעברות כל הזמן בתדירות די גבוהה. 24/7 לעשות RAID 1 הבנתי שזה לא קשה, כמה הגדרות בביוס וחיבורם בסאטה ונגמר. (אני מניח שאפשר להגיד לחנות מחשבים שמרכיבה שתעשה לי כבר שם, גם אין ווינדוס או מוחקים אותו אח''כ) ז''א עכשיו ששתיהם יעבדו, וזה שאני אראה במחשב שלי(היחידי) ויתעסק איתו, הוא יעתיק אוטמטית את המידע להארדיסק שלא רואים? הזהה אליו. * כמו כן, הולך להיות עוד 500GB גם של WD מסדרת IntelliPower למערכת הפעלה, שכנראה, יחולק לשת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים של 500GB במצב של mirror אחרי כמה חודשים שמתי לב שבזמן הפעלת המחשב, לפני שהווינדוז עולה, מופיע לי באדום error occurred אבל עדיין המחשב ממשיך לעלות ופועל בלי בעיה. יש לי אפשרות של כמה שניות להכנס לתפריט של הRAID ע"י ctrl+I וזה מה שמופיע (ניסיתי לכתוב את זה מחדש כי אין לי אפשרות ללכוד מסך בדוס): האם יש לי אפשרות לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה לפני שאני מפרמט את ההרדיסקים?... תודה רבה מראש! תום
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD (מחובר למערכת ולטלויזיה) של Cambridge Audio מדגם DVD99 : http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=293 לדגם יש חיבור USB רצית לרכוש לי DVD חיצוני ע"מ שאני אוכל לקחת מידע מהמחשב ולראות על ה DVD אולם מחיפוש ראשוני ראיתי שלא כל הכוננים קריאים ע"י המכשירים מישהו יודע / יכול לעזור ולאמר מה צריך להיות בכונן ע"מ שהוא יהיה קריא על ה DVD ?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורם יש לי דיסק קשיח שדורש אתחול מה אפשר לעשות כדי לא לאתחל אותו זה מאוד חשוב לי להוציא את חומר :-[ :-[ :-[ תודה מרואש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
צריך המלצה על צורב DVD משולב BD-ROM לצורך HTPC מה הטווח מחירים שלהם?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ההארדיסק הבעייתי הוא של WD מדגם WD3200AAKS בנפח 320GB קיבלתי אותו כדי לשחזר ממנו מידע. הוא מחובר בחיבור SATA בפעם הראשונה שחיברתי אותו הוא זוהה ועלה ועבד טוב כאשר הארד דיסק אחר שמחובר בתצורת IDE שימש כראשי. כאשר ניסיתי להעלות אותו בפעם השניה הוא לא זוהה גם כאשר ניסיתי להעלותו לבד (בלי הארד דיסק IDE) יש לציין שעל הארד דיסק מותקנת מע' ההפעלה XP. יכול להיות שהוא לא מג'ומפר נכון? כרגע פינים 3-4 מקוצרים כי על ההארד דיסק עצמו כתוב: Jumpered pins 3 and 4 Enable PUIS (Power up In Standby) וזו בעצם הקונפיגרציה היחידה שרשומה עליו. אשמח לקצת עזרה בנושא לוח האם שאליו אני מנסה לחבר אותו הוא : D945GCLF2
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה סקטורים פגומים ב HDD האם יש תוכנה מומלצת שמתקנת את זה? ד"א מתעתד לרכוש DOK כנראה 16 GB מה הכי יעיל עד מחיר 160 ש"ח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד לנובו טי60. יש בו 70 גיגה בערך...יש לי חיבור יואסבי,ואי-אקספרס אם אני לא טועה. אני רוצה להיות בטוח שכשאני אתקין על הכונן החיצוני את WOW או כל משחק אחר,הוא יעבוד לי חלק ובלי בעיות! אנילא יודע אם חיבור יואסבי יספיק או שצריך למצוא דרך לחבר אותו לחיבור אי אקספרס, דרך איזה מעביר או משו כזה??... בכל אופן, זה הדרישות שלי מהכונן... כמובן שאני לא צריך טרה שלם... אבל אם זה הכי משתלם אז סבבה. כונן אסאסדי נראה לי יהיה לי מיותר ולא משתלם... אז איזה כוננים יש לכם להציע לי? סורי שהכל כמעט בעיברית עילגת פשוט אני כותב דרך הפלאפון ולא היה לי כוח להחליף עיברית-אנגלית...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם 320GB וכמעט הכל תפוס גם ב C וגם ב D ואני עומד לעבור למחשב שבחתימה. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי ואני אקבל את המחשב שבחתימה. עכשיו אמא שלי צריכה שיהיה לה מקום לעבוד, איך אני יכול להעביר את כל תכולת המחשב הזה למחשב הבא? אני צריך דרך פשוטה ומהירה כי אין לי כ"כ כוח להתעסק בזה...
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום... יש לי ערימה גדולה של דיסקים צרובים, גם CD וגם DVD. כיוון שהם לא RW לא ניתן למחוק אותם, הם חד-פעמיים והמידע תמיד שם. אין לי שום עניין ושימוש בהם יותר; ואני מתכוון להשליכם למחזור. מה דרך מהירה ויעילה למחוק את כל הדיסקים או להפוך אותם לבלתי-קריאים בעליל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 500GB של WD דגם WDC WD5000AAKS-22TMA0 ATA Device הכונן הזה מחולק ל4 מחיצות ראשיות ובראשונה נמצאת מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין WINDOWS 7, ובנוסף לשנות את המצב: להוסיף כונן קשיח בנפח קטן רק למערכת הפעלה. למה? כדי שהמערכת תוכל לכבות את הכונן של ה500 GB כשהוא לא בשימוש, גם פחות חשמל, וגם שומר על אורך החיים שלו. עכשיו השאלות שלי: 1. איזה כונן מומלץ (אני לא צריך יותר מ200GB) ? 2. האם זה נכון שעדיף כונן נפרד למערכת הפעלה? אולי עניתי לעצמי, או שאני טועה ועדיף להשאיר את ה500 לבד. תקציב לא יותר מ300 ש"ח. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן מעוניין לקנות אחד מהדגמים להלן http://ivory.co.il/product.asp?productid=3813&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 רציתי לדעת אם יש דגם מועדף, האם אחד פחות מומלץ מהשני, או מישהו חווה תקלות באחד מאלו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA.-UUHXYB כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. שאני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מבקש המלצות בעלי נסיון לקופסאות לדיסק קשיח, עם התאמה לדיסק 3.5 SATA II שיוכנס בפנים, ויתחבר למחשב גם USB וגם אפשרות של E-SATA. עבודה גם בXP וגם VISTA. מבקש המלצתכם גם בהיבט התיפקוד, גם בשאלת העמידות וחוזק הקופסה וגם מהיבט האוורור כלומר מניעת התחממות יתר של הדיסק. אם יש יתרון בקלות החלפת דיסקים זה יהיה יתרון אבל לא חשוב. עדיפה קופסה שמקבלת DC מספק נפרד לעומת קופסה שמקבלת ישירות מהחשמל והספק שלה בפנים. לינקים למוצרים יעזרו. תקציב די גמיש, אין לי מושג מה הגיוני וסביר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום הרדיסק עם שתי מחיצות בעלות נתונים. אני כרגע רוצה לנסות ליצור מחיצה נוספת מסוג Primary. ניסיתי להשתמש ב-Acronis Disk Director Suite אך ההתקנה של ויסטה מזהה אותה כ-Logical. ניסיתי להשתמש ב-DISKPART אבל לא הצלחתי. ניסיתי להשתמש בכלי הגרפי של ויסטה לחלוקת מחיצות אך הוא לא נותן לי ליצור מחיצה מסוג Primary. אני אובד עצות וכבר לא יודע איך ליצור את המחיצה הזו. אני חייב אותה על מנת להתקין עליה ויסטה. תודה מראש, אור. עריכה: לבסוף העתקתי את החומר לכונן אחר, חילקתי מחיצות ב-Acronis כשזאתי מסוג Primay הוגדרה ראשונה ואז העתקתי חזרה את המידע.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
My Book Home Edition My Book Studio Edition My Book Essential Edition 2.0 My Book World Edition My Book Office Edition אלו מבחר דגמים של הארדיסקים חיצוניים על מה ללכת ומה השוני בינהם?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-