עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sgt_flippy,

האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. Started by sgt_flippy,

מחפש לקנות כ400 דיסקים DVD ריקים , יש המלצות משהו זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by dominic16,

הלכתי היום לנועה כדי שיזמינו לי אותו (אין להם במלאי) והם אומרים לי שהם לא יכול להיתחייב על הדגם הזה ושהיבואן יכול להביא אולי דגם אחר זה פשוט ניראה לי מוזר שבאתר שלהם הם מוכרים את זה אבל הם לא מוכנים להתחייב שזה יהיה הדגם בספציפי הזה ולא משהוא אחר אז לא קניתי עשיתי טעות והיתי צריך לקנות או שעשיתי בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך אותו דיי דחוף לגיבויים מתלבט בין שלושת הדגמים : WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 3 שנים אחריות 480 ש"ח Seagate FreeAgent Go 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 5שנים אחריות 545 ש"ח Samsung S2 Portable 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0 3 שנים אחריות 570 ש"ח בנתיים אני חושב ללכת עם ה Seagate בגלל האחריות.. אבל לא מצאת מבחני ביצועים אז אני ישמח לשמוע עם מישהו יודע מה יותר טוב או לקבל איזה קישור .. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה ליצור פתרון NAS בנפח 1TB במחיר נמוך ככל האפשר, יש למישהו רעיונות איך?

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  8. שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

1. מה מידת הרעש שלו לעומת WD500AAKS של WD מן הסתם. 2.בESTOOL של סמסונג, מה בודקת בדיקת הRANDOM SURFACE READ או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by House M.D.,

אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש השבוע ומחר אני הולך להרכיב אותו ולהתקין ווינדוס שמעתי שהאחרי ההרכבה אני יצטרך להגדיר את הדיסק הקשיח בביוס, קניתי הארד דיסק אחד Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS ואני ישתמש בו בינתיים ככה שאת הווינדוס ואת הכול אני יתקין עליו . בנוסף אני מוסיף צורב , איך אני יצטרך להגדיר את שניהם בביוס ? הבנתי שאת הארד דיסק צריך להגדיר כPrimary יש עוד משהו שצריך להגדיר? אפשרויות נוספות? ורק אם משהו יוכל לתת לי הסבר קצר על הג'אמפר מה הוא עושה ולמה אני אשמח אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק החדש ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by assaf990,

ורצוי מאתר http://ksp.co.il/ כי מה שמומלץ כאן בפורום אין להם

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. דגם: ST310005FDD2E1-RK חיבור usb מערכת הפעלה :xp sp2 לאחר פירמוט אז ככה לפני כמה ימים הופיעה לי שגיאה בכונן החיצוני בעת הפעלת המחשב אני רואה את התכנים של הכונן אבל אין לי אפשרות לפתוח אותם(המחשב נתקע) לאחר שהלכתי לאייבור אמרו לי שהכונן הלך ויחליפו לי אותו לחדש..רציתי לדעת אם יש תוכנה שמתקנת כונן חיצוני או שיש אפשרות להעביר את התכנים למחשב שלי אני חייב לציין שהכונן פועל והנורה דולקת. http://www.siz.co.il/my.php?i=mn3zyotngdmz.jpg זאת השגיאה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sahargt,

אני רוצה למחוק את הקשיח השני שלי ויש שם קבצים של מערכת חלונות

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by ItachiSan,

שלום, אני מתכנן לקנות למחשב שלי שני כוננים. הראשון בנפח 1 TB לאחסון מידע, והשני בנפח 250 GB למערכת הפעלה והתקנות. בהתחלה התכוונתי לקחת את הכוננים האלו: כונן קשיח Samsung HD252HJ 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤203 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-250SATA16M כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M אבל אחרי שקראתי את הפוסטים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422181.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421880.0 החלטתי להחליף את הכונן של ה TB בזה: כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by zzz727,

פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by NotClear,

ברצוני לקנות כונן חיצוני לנייד (בממשק USB2). מכיוון שאני מסתובב הרבה עם המחשב (ועם הכונן) רציתי לדעת אם יש איזשהו מנגנון אבטחה על הכוננים ואם לא, האם יש דרך לאבטח את הכונן. תודה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by itziks123,

ברשותי מחשב נייד, לפני מספר ימים נדפק לי ההארדיסק - כאשר המחשב עולה הוא מציג הודעה שחסר קובץ hal.dll , ניסיתי עם מספר מדריכים לתקן את הבעיה אבל התברר ששום דבר לא עוזר וההארדיסק פגום. כמו כן, ניסיתי לחבר את ההארדסיק כ-slave במחשב אחר, והוא לא העלה אותו. על ההארדיסקים קבצים חשובים מאוד (לא מגובים לצערי), מה הסיכוי שניתן לשחזר את הקבצים במעבדה או אופציה אחרת?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by yohna,

טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by matanf,

לפני כמה זמן פתחתי פה אשכול, לגבי זה. עכשיו הצעתם לי על הדבר הזה : http://www.agestar.com/english/products/s2b3a.asp דיברתי עם SKYPC ואין להם את המוצר הזה. גולדטופ כנראה גם לא מחזיקים את המוצר יותר, אני אדע בערב. *** סגרתי עם הנציג של SKYPC את ההזמנה כבר. ואחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר לו שאין לו את המוצר וזה שהוא באתר שלהם זאת טעות!. ואני כבר הזמנתי 2 כוננים של טרה למערך. יש מארזים אחרים כאלה ? אולי אפשר להזמין אותו מחו"ל ? אולי פתרון אחר ? אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Sango,

שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים