עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tal-T,

אני רוצה לחבר למחשב שלי הארדדיסק ישן שמצאתי בבית, SAMSUNG 40GB , חיבור IDE ו2MB BUFFER בגלל שהוא 2MB BUFFER הוא יעשה בעיות ויהיה איטי וכו' וכו' וכו' ? ואיך זה הולך, אני מחבר את הIDE את המולקס והופ יש לי עוד 40GB? ואיך זה יופיע? עכשיו יש לי קשיח של 160GB שמחולק לא שווה בכוננים C ו-D, אז פשוט יופיע לי עוד כונן?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by OrianVhadi,

אני רוצה שהמחשב שלי יעלה טיפה יותר מהר ואני יודע ש SSD פנימי מוסיף המון, המחשב שלי הוא דיי ישן אבל עדיין מסתדר איתו כי לא משחק במשחקים כבדים. לוח אם: Gigabyte GA-H87m-D3HLGA1150,intel H87, DDR3 1600, 2xPCi-E,VGA,DVI,HDMI מעבד: intel core i5 4670 3.4GH אם צריך עוד פרטים אני אתן, בגלל שאני לא מבין בנושא הזה אני בא לשאול אתכם SSD סביבות ה 150 200 שקל 256GB מהחנויות KSP או IVORY תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מעוניין לאכסן את כל הסדרות והסרטים שלי על כוננים קשיחים. אני לא מוריד כבד וגם לא הכל אני משאיר. האופציה הראשונה שלי זה לשמור הכל על כונן פנימי כאשר המינוס הוא צריכת חשמל ושחיקת הדיסק (במידה ואני מבטל את החיסכון החשמלי של הווינדוס) וגם סיכוי גבוה יותר שהארדיסק יידפק כתוצאה משחיקה או ממכת ברק חלילה וחס. יש לציין שאני לא מעוניין בגיבוי לחומר הזה. מנגד יש את האופציה של כונן חיצוני אותו אני מחבר ברגע שאני רוצה לראות את אחד מהסרטים שנמצא בו ורוב הזמן הוא שמור בקופסא בארון נקי מאבק. הבעיה שלי במקרה הנ"ל היא שאני בעצם משחק רולטה עם הכונן שכן יכול להיות שהכונן דפוק והוא ידפק לי אחרי חודש בעבודה שוטפת אך כך הוא ידפק בדיוק יומיים לאחר סזוף האחריות שגם כך קצרה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  4. לצערי, גם בלוח הצנוע שלי יש בקר מובנה של מרוול עבור אפיקי ה6GB\S, (שבסופו של דבר עובר דרך השבב של הSATAII) זה לא בדיוק סיפק את הצרכים שלי, וכמובן שזה לא נתן לי למצות את מלוא היכולת מכונן / כונני הSSD שלי. השוק מוצף בבקרים נוספים ובשטויות של כל מיני "בקרים" בחיבור PCIEX1 - שגם הם מבחינת רוחב הפס לא יכולים לספק את הסחורה. בעבר עבדתי עם הDELL PERC5I, שהוא מעולה למטרות RAID, ובהחלט עושה את העבודה, אך נאלצתי להחליפו עקב חוסר תאימות ללוח שלי, וכמובן חוסר התמיכה של 6GB\S. התלבטתי לא מעט בין הבקרים השונים בשוק, ישנן חברות רבות וטובות דוגמת ROCKETRAID, וLSI וכו'. בסופו של דבר - בחרתי בבקר שנחשב ל"בקר כניסה" לעולם הבקרים האמיתיים, והוא הLSI 9220-8I , כאשר ה8I הוא הבקר בעל 8 הע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה אתם יכולים לחדש (לי) בנושא מעבר למה שנימצא ברשת? אני יודע שמיתייחסים אליו כאל הזיכרון המושלם (צפוי להחליף את כל סוגי הזיכרונות המוכרים לנו) ונכון להרגע זמין בנפחים של 4MB ובמחיר 25$ ליחידה. עפ"י אחד האתרים הוא יהיה זמין לקהל הרחב החל מ2010 ויכול לחיות כ10 שנים. האם יש בידכם פרטים נוספים? תודה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by e-Dough,

אהלן, אני עומד לקנות מחשב ביתי חדש שישמש בעיקר ללימודי עיצוב, כלומר גרפיקה ועבודות עיוניות. קיבלתי המלצה למפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474106.0ף אבל נשארה פתוחה שאלת הגיבוי. הרעיון שלי הוא לחבר שני דיסקים פנימיים ב- RAID1, ככה שתמיד יש גיבוי. היתרון הוא שתמיד יש לי דיסק מוכן לעבודה, בכל מצב קריסה ובנוסף המחיר יותר זול מדיסק חיצוני. האם זה כדאי או שעדיף בכל מקרה דיסק חיצוני? רק לציין, המחשב הישן כנראה יעבור בכל מקרה להיות שרת הורדות וגיבויים, כך שגיבוי משני יהיה, השאלה היא לגבי התאוששות מהתרסקות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!

8. Started by GaTor120,

תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  13. כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by Kukishin,

אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by ran1809,

אז ככה יש לי דיסק און קי של Sandisk עכשיו אני משתמש בו עושה מה שעושה ואז עושה לו הוצאה בטוחה כמו שצריך לא מופיע לי שום התקן בחיבורי ה USB אבל הDOK עצמו לא נכבה כלומר האור בו ממשיך להיות דולק ואם זה ככה זה אומר שהוא עדיין מקבל מתח מסויים ולא טוב לנתק אותו ככה. מה עושים? תודה רן

17. יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by iem,

קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  19. סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by wow,

אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by davis5,

מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by R_G,

היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by ALE-XtaZi,

קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים