עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by george1625,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by stingeR-,

מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. Started by OmriF,

יש פה אנשים שמעוניינים להצטרף לרכישת הארד דיסק חיצוני בגודל 2.5 אינץ'? יש לי כבר 5/6 אנשים שמעוניינים. בעיקרון הכיוון הוא לסמסונג 500GB 2.5 אינץ'. מנסה להשיג את המחיר הזול ביותר. יש לי קשרים אצל היבואן, העניין הוא שכמה שיותר אנשים שיהיו ככה המוצר יהיה זול יותר. אז מי מעוניין?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by pompon,

שלום חברים, מת לי אחד מההארדיסקים ואמרתי , יאללה נשדרג... האם כדאי לי להפעיל 2 הארדיסקים במערך רייד 0 או פשוט לקנות 1 של 1TB? האם המערך לא יגרום לכך שההארדיסקים יהיו יותר מהירים מהארדיסק 1 של 1TB?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  6. יש לי כונן WD מדגם My passport essential בנפח 500GB. לפי האתר של WD כתוב שם שמקבלים עם הדיסק תוכנת גיבוי. בתוך הדיסק עצמו לא ראיתי תוכנות גיבוי ויש שם רק תוכנת סינכרון ועוד כמה תוכנות שקשורות לעבודה של הדיסק. איפה נמצאת התוכנת גיבוי הזאת? ומה זאת התוכנה שנקראת WD SmartWare? זה הדיסק: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=700

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. שאלה: מעוניין לרכוש כונן מהסדרה הפגומה לשעבר. מה עליי לדעת על מנת להמנע מרכישה של כונן נגוע? תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406905.0 עדכון הכי חשוב (ואני מקווה שאחרון) לפוסט הזה: רשימת הדגמים הנגועים בבעיה, כולל קישורים לגרסאות קושחה מעודכנות לכל הדגמים + מידע נוסף. העדכון עצמו הוא תהליך די פשוט ולא מסוכן, אין פה הרבה מה לפרט - צורבים את ה-ISO לדיסק, מחברים רק את הכונן שאותו הולכים לעדכן במצב IDE (לא AHCI ולא RAID ! אל דאגה, העדכון אינו משנה בשום צורה את תוכן הדיסק), עושים BOOT מהדיסק שזה עתה צרבנו, עוקבים בקפידה אחר ההוראות על המסך ומקווים שלא יתנתק החשמל באמצע עדכון הקושחה לא יעזור אם הדיסק הקשיח כבר הפסיק להזדהות בביוס! נא לקרוא את שארית …

• 546 תגובות
    • 73k צפיות
  8. Started by d0s,

אני מעוניין לקנות זכרון נייד , כרגע אני חושב על 8GB או 16GB, האם יש לכם המלצות לגבי דגמים מסוימים או חברות מסוימות ? תודה .

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by pompon,

שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by duzap,

שלום, לאחרונה השתמשתי בערכה מהסוג הזה: זאת האריזה למי שמכיר: השתמשתי בזה כדי לחבר הארדיסק ישן שיש לי באופן חיצוני בשביל להעביר מידע שהייתי צריך. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, ההארדיסק נדלק כמו שצריך, זוהה במחשב והייתי יכול לדפדף ולהעביר את כל הקבצים שהיו נחוצים לי. חיפשתי משהו ספציפי בהארדיסק ולכן הרצתי עליו חיפוש (winxp), תוך כדי החיפוש אחרי חצי דקה - דקה בערך פתאום שומעים את ההארדיסק מכבה את עצמו בצלילים רגילים לחלוטין, בדיוק כמו שמכבים את המחשב ושומעים את ההארדיסק מפסיק להסתובב לאט לאט. לא הבנתי למה ההארדיסק הפסיק לעבוד פתאום סתם ככה, הוצאתי לו את החשמל וחיברתי מחדש אבל זה פשוט לא הועיל, עדיין לא נדלק מאז המקרה. (כמובן שהוצאתי את הכבל נתונים וחיברתי רק חשמל) שמתי…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד T61 מעבד T7300 2GB זכרון . ויסטה עסקים . הכונן הקשיח הוא פה למטה הוא 60 גיגה 7200 RPM הבדיקה נעשתה כאשר אין מאמץ למחשב + כבל חשמל מחובר כל ההגדרות של צריכת החשמל הם למקסימום ביצועים אשמח לכל עיצה כי נראה לי זה בגלל בעית תוכנה\מערכת הפעלה . [attachment deleted by admin]

13. Started by Farjeman,

שלום לכולם. שאלתי היא (ותודה למי שיסביר לי) היא מה היתרונות/חסרונות על קצה המזלג בין סוגי הגדרות כונן. אני יודע שה- NTFS טוב ויעיל לקבצי מערכת, מוסיף הגנה ובקרה אבל לא מנצל מקסימום מהירות החומרה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה ההבדל בין FAT ל FAT32? מה מהם עדיף ל DOK למשל והאם כדאי לעשות PARTITION מסויים (שלא ל-WINDOWS) בתור FAT כלשהו ... תודה רבה ואחלה שבת [=

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by udi,

שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)

17. Started by Triple-z,

היי, אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגה כרגע האפשרויות מבחינתי הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116 או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=features עזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי 3 שנים שהלפטופ שלי עובד כמעט נונסטופ והוא מראה סימנים של "התעייפות" ולקראת ההגעה הצפויה של ווינדוס 7 אליי , החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. מצאתי מס' כוננים קשיחים שעומדים בתקציב שלי אבל יש לי התלבטות לגבי שני מאפיינים כאשר חשוב לי להדגיש שנפח הוא לא מאפיין עיקרי(ועברתי על סטיקי קשיחים ועל ה-FAQ) - מדובר בכוננים 2.5" : ישנו כונן אחד של WD שהוא 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER והשני גם הוא של WD שהוא 250GB SATA2 5400RPM 8MB BUFFER רציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בבאפר ובמהירות סיבוב הפלטות (מבחינת ביצועים) בין הכונן הראשון לשני והאם הוא עדיף בצורה משמעותית על הכונן השני. ההבדל הכספי ביניהם עומד על כמס' שקלים שהכונן הראשון יותר יקר (זניח למדי מבחינתי) תודה מר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by asmy999,

רציתי את המלצת הפורום לגבי כונן חיצוני האם ללכת על : ST310005EXD101-RK של seagate או על WDH1U10000 של westren digital. השיקול העיקרי הוא אמינות לגיבוי קבצים. תודה מראש, אסף

21. שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by Bengo5,

רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK ואני רוצה להעביר אליו קבצים כמו שמעבירים לדיסק או קי- בלי תוכנה אלא פשוט שיהיה ב"מחשב שלי" כונן חדש (נגיד H) ואליו אני פשוט אעתיק את הקבצים.איך אני עושה את זה? יש לי ב"מחשב שלי" כונן חדש FreeAgent Drive אבל כשאני לוחץ עליו פעמיים נפתחת התקנה של seagate manager ואני לא רוצה להשתמש בתוכנה כדי להעביר קבצים. כשאני עושה על הכונן הזה מקש ימני בעכבר ובוחר ב"פתח" יש לי שם תיקיה בשם "Seagate" ותיקיה בשם "Seagate Backup". בתוך התיקיה "Seagate Backup" יש תיקיה עם השם של המחשב שלי והיא ריקה. האם לשם להעביר את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. 300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים