עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש מארז חיצוני לכונן קשיח (עדיף 3.5, אבל גם 2.5 יתקבל) שייספק את המתח לכונן מחיבור ה USB או מחיבור הפיירוויר. לא חייב שיהיו 2 החיבורים. אפילו אפשרי שזה יהיה רק כבל (בלי מארז). אני מחפש את זה כבר שבועות, ואני יודע שקיים מוצר כזה (ראיתי אצל מישהו מ IBM) אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקום (רצוי בארץ) שאני יכול למצוא את זה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. כתוצאה מעידוכני החומרה אצלי נשארו לי מספר דיסקים לא קטנים (1T) זרוקים בחוץ, הייתי שמח לדעת אם קיים מארז דיסקים חיצוני הכולל בקר SATA. הכוונה היא למארז בצורת קופסא בעל סלוטים לדיסקי 3.5, ספק כח ובקר פנימי בתצורת RAID המתחבר למחשב דרך חיבור ה eSATA האחורי. אף פעם לא ראיתי דבר כזה אך אני מניח כי הוא קיים. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למוצר כזה הנמכר בארץ. אני זקוק גם לכרטיס בקר SATA פנימי בעל שתי יציאות פנימיות לפחות ללא צורך ביציאות חיצוניות או eSATA וללא RAID ממה שראיתי בזאפ אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה. שוב, אשמח להמלצה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  4. שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לפרמט את ה-DOK שלי ל-NTFS כדי לחבר אותו ישירות ל-DVD שלי ולנגן סרטים ב-HD (קבצים מעל 4GB). האם קיים DVD שיודע לקרוא NTFS ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי wd passport והוא נשאר מחובר קבוע דרך usb, האם זה יכול להזיק לכונן בטווח הארוך? תכלס אני לא רואה סיכון, אבל אני מעדיף לשמוע תשובה ממומחים. תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מעבר לביצועים, הפרמטר החשוב ביותר (לפחות לי) הוא אמינות. האם קיימים נתוני אמינות לדיסקים אלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  10. אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. אני רוצה לפרמט את הדיסק כך שלא ניתן יהיה לשחזר שום קובץ, בשום אופן ובלי שום תוכנה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני צריך לאבא שלי לחיבור לרכב שיפעל הHDD 2.5 שהכנסתי למארז חיצוני. חוץ ממחשב הוא לא מזוהה ע"י שום דבר, לא הרכב, ולא המערכת אצלו בחדר. אני ממש ממש ממש לא סומך על dok וחוץ מזה יש בתיקייה שלו יותר מ80GB של מוסיקה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  17. אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

120 שקל 100 דיסקים של ורבטים: [יש עוד דרך ליבדוק?] זה בנרו בבדיקה של DISC Q...[אחרי צריבה]. ב SCAN DISC יצאה לי הכול מעולה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  21. קניתי לאחרונה כונן סיגייט 500 ג'יגה מהיר למדי - ממוצע 110 (מגה לשניה) ויש לי עוד שני כוננים קשיחים (שניהם 80 ג'יגה) - אחד ממוצע 50 והשני 35. את המערכת הפעלה התקנתי בחדש המהיר ואני שוקל אם לנתק את השאר או להשאיר אותם, כי ממילא זה לא יפגע בביצועים. איך זה עובד בעצם? תודה!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום. יש לי התלבטות קשה. אני רוצה ליצור מערך RAID של 4 כוננים 1TB כל אחד - סה"כ 4TB ברייד 0. ראיתי את הדבר הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=501&language=en נראה אחלה. יש לזה הרבה יתרונות: אפשר לקחת ספק יותר חלש למערכת, פחות חום ועומס במארז, אפשר לגשת לחומר מכל המחשבים ברשת בלי בעיות, ובכלל פחות עומס על המחשב. אבל פתאום חשבתי על זה: זה חיבור רשת, והוא יותר איטי מSATA, גם אם הוא 1GB, אז זה לא יוריד לי בביצועים? ובכלל, כשחושבים על זה, הרי כל מארזי הרייד עובדים על FW,LAN או USB לא עלינו. זה לא מוריד בביצועים? ואם זה כן מוריד, כמה? והאם זה שווה עדיין כדי לא לדחוף את כל הדיסקים במארז, שעם כרטיסי המסך של היום הכל פתאום נהיה צפוף? אני תמהה. תודה לעונ…

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  23. שלום , האם רמקולים כל רמקולים שהם פוגעים בדיסק הקשיח? והאם רמקולים בתצורה 2.0 ספיציפית פוגעים? לי יש רמקולים גדולים של מערכת סטריאו מחוברים למחשב , האם הם פוגעים בדיסק הקשיח? האם יש מרחק מסויים שזה כבר לא משפיע??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. היי יש לי דיסק קשיח מדגם WD3200AAKS ובזמן האחרון הוא משמיע רעש של חיכוך כזה. בדקתי אותו עם WD DATA LIFEGAURD ולא נמצאה בעיה אבל הרעש ממשיך. החלפתי כבל SATA וזה לא עזר,האם שינוי מיקום יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.