עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מחשב נייד (לנובו X230) עם דיסק SSD בנפח 160GB וזה לא ממש מספיק לי. אני צריך מקום למכונות ווירטואליות, ומעוניין גם שהמסמכים שלי יאוכסנו על דיסק נוסף, כדי להקטין את הסיכוי לאובדן מידע במקרה של כשל בדיסק הראשי. למטרות האלה אני צריך לפחות עוד 128GB. האפשרויות שלי הן לקנות כרטיס SD בנפח 128GB (‏900 ש"ח) או לחפש דיסק מבוסס ExpressCard, אם יש כזה. אני לא מצאתי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. מדוע דיסקים 1.8 יקרים כול כך? בכל מקרה איפה ניתן להשיגם במחיר משתלם ? (למי שלא יודע דיסקים 1.8 משמשים בחלק גדול מנגני ה-mp4 ובמחשבים ניידים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nemesis,

הזמנתי מחול את הדיסק און קי הנ"ל http://store.lexar.com/index.cfm?category=23&subcategory=36&productid=JDP2GB-231&bhcp=1 בגלל הנפח הגדול שלו, אבל בעיקר בגלל קצב העברת הנתונים הגבוה שלו. האלקטרוניקה שלו פנטסטית, קצב העברה מדהים יחסית לכל DOK שראיתי, אבל איכות בנייה זוועתית. ביום שקיבלתי אותו ושיחררתי אותו מהמכס כיסוי הפלסטיק של נורית הלד נפל פנימה עקב מגע קליל, והייתי צריך לפתוח את כל הדיסק און קי ולהדביק אותו למקום. הדיסק און קי גם לא ממש עומד בפתיחה וסגירה חוזרת שלו, והייתי צריך להדביק אותו חזרה. קיצור, הייתי מצפה לקצת יותר מזה מדיסק און קי שעולה 230 דולר.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  4. שלום יש לי צורב של LG עם המיפרט הבא e8400 p5ql-e 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt אחשיו תיראו ליפעמים פעם ב שבוע שבועיים קורה שאני מדליק את המחשב ופיתאום במחשב שלי הכונן לא מופיע,ממש נעלם! ורק אחרי ריסטארט הוא חוזר ניסיתי ליפתוח את המארז והכל מהודק איפול הוצאתי את החיבור והכנסתי שוב,וזה לא וירוס,כי גם אחרי פירמוט זה המשיך זה לדעתי קורה שפשוט שמדליקים את המחשב המחשב מדלג עליו ולא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Eliranos,

שלום לכם, בניתי מחשב חדש עם מערך רייד 0 הכולל שני דיסקים קשיחים SATA2 בנפח 250 ג'יגה. הגדרתי הכל כיאות בביוס והתקנתי את כל הדרייברים הרלוונטיים, והמחשב כרגע מתפקד ורץ היטב עם XP. ערכתי בדיקה בתוכנה HDTACH והתוצאות שהתקבלו נראו לי קצת מוזר: Avg Read: 92mb per second Burst: 375mb per second Latency: 13ms האם התוצאות תקינות למערך המורכב אצלי? תודה מראש, אלירן.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. לפני כחודש קניתי כונן WD 160GB ומהירות הכתיבה הייתה כ12MB לשנייה לאחרונה המהירות ירדה ל 3.2MB לשנייה עשיתי איחוי אבל זה לא עזר. (הרצתי את HDDLIFE והHEALTH 91% והPERFORMANCE 100%) זה גרר להורדת הצריבה בDVD ל 1X מה מאט לי את הכונן?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  7. שלום רב, אני שוקל לרכוש כונן SSD חיצוני תוצרת SanDisk SDSSDEXT-480G פעם קודמת רכשתי DOK של SanDisk, ורק בדיעבד נאמר לי כאן שמדובר במוצר ירוד באיכותו. לכן הפעם אני שואל לפני ההזמנה:) האם הדיסק הזה נחשב אמין ואיכותי מבחינת ביצועים? האם ישנם אלטרנטיבות עדיפות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alsal,

http://www.cdfreaks.com/article/219 נשמע מעניין חבל שהם לא קיבלו את הגירסה שתומכת בצריבת DVD-RAM

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. כאשר שניהם בנפח 1TB. שניהם מיועדים להיות בסופו של דבר HDD חיצוני נייד. השאלה שלי היא: מבחינת הביצועים, איזה מהם יותר טוב? לא הצלחתי למצוא מבחני ביצועים והשוואות של ה My Book Home Edition (המחיר של הWD הוא 700 שקל, יש לי אפשרות להשיג את הSAMSUNG ב750 שקל יחד עם מארז ויציאת ESATA) מה דעתכם/המלצתכם?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. Started by zivmil,

שלום, אני רוצה לרכוש הארד דיסק וראיתי שעכשיו יש צבעים שחור, אדום ירוק והמחירים שונים מה הצבעים אומרים? תודה זיו

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. גם חברת הענק האמריקאית מבצעת את המעבר הרשמי לטכנולוגיית ה-3D NAND, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזה יסייע למחירים להתכווץ לכתבה

15. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by nadavbu,

השאלה פשוטה: את פיוניר יש ב-225 ש"ח, ואת הסמסונג יש ב-230 ש"ח. איזה מהם עדיף? איזה מהם יותר טוב לשימוש סטנדרטי במחשב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. ההורים שלי נוסעים לחול בעזרת השם עוד שבועיים ונכסנתי לסאקאל דיוטי פרי ומצאתי את זה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=863&CategoryID=108&Page=1 שווה? או שמה לקנות בחנות פה למשל כמו לוג'יק פיסי... תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slimshady21,

היי מה המצב, יש לי שאלה פשוטה- איזה ארדיסק מבין אלה הכי כדאי (מבחינת חברה, תכונות, אחריות וכל זה...): WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 Hitachi 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA ואולי אם תוכלו לדרג או משהו...... ועוד שאלה: למה לעזאזל ה-Samsung 160Gb 8mb SATA II בפנדה, עולה 1163ש"ח ?!?!? זה עשוי מזהב או משהו?!? וזה חשוב, אני צריך לקבל החלטה מהר, תודה!

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Mr.Quest,

8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. היי , קניתי docking station של thermaltake שתומך ב- USB3. חיברתי אליו הרד דיסק חדש של סמסונג בגודל של 2 טרה (204UI). כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים (בוא נגיד יותר מ- 15GB) מהמחשב ל- DOCKING STATION הוא נותן לי הערת שגיאה: An error has occurred The destination you have specified does not exist. it might be an offline network location or an empty CD or DVD drive. check the location and try again הוא "נתקע" כשנשאר בערך עוד איזה 2GB (מתוך ה- 17GB) בקבצים קטנים אין בעיה. (העברתי קובץ של כ- 6GB והיה בסדר) ידוע לכם מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי את ההרד דיסק והוא תקין וגם פורמט ל- NTFS. (אם יש תוכנה טובה לבדיקת ההרד דיסק אשמח לדעת). תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות כזה ואני מפחד לטעות

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by natysoz,

היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  24. Started by jackhammer,

אני מחפש תוכנת הצפנה לDOKים כלומר שבכל גישה לDOK תדרוש סיסמה. וללא הסיסמה לא תהיה גישה לכונן אפילו לא לפירמוט הDOK.... האם קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שקיים דבר כזה לHDD זה נקרא POINTSEC תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.