אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק שלי בגלל שהוינדווס מתחיל לשגע אותי ולהראות אי יציבות בלי שיש תוכנות ריגול או וירוסים (למיטב ידיעתי כמובן). אני רוצה לגבות 80 גיגה של מידע מההרד דיסק שכוללים בעיקר קטעי וידאו גדולים. לכן אני גם לא רוצה לצרוב 20 דיסקים של dvd. בקיצור רציתי לדעת אם אני יכול לפצל בעזרת partition magic את הכונן (אני יכול ליצור מחיצה חדשה כי התקנתי winxp בלי sp 1 ולכן יש לי עוד 30 גיגה שצריכים להיות מזוהים), האם ניתן לקבוע שתקייה מסוימת תהיה חלק מהמחיצה החדשה (אין לי אפשרות ליצור מחיצה מספיק גדולה ורק אחר כך להעביר את הקבצים). והשאלה היותר חשובה נגיד יצרתיע כונן d: שהוא מחיצה נוספת של ההרד דיסק אני יכול לפרמט מדוס רק את מחיצה c: בלי לפגוע במחיצה d. או שזה יצור יותר ב…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נקלע לידי דיסק של wd ה120GB עם 8mb cache אין לי צורך ביותר מpartition אחד כך שאשמח אם תמנעו מההצעה לחלק לpartitions... השאלה היא האם יש דרך - ללא חלוקה לpartitions - לפרמט את כל הדיסק כpartition אחד של 120gb בfat32 ולא ntfs (איתו יש לי נסיון רע מאוד - כמה פעמים!)?
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני נייד. ואני מעוניין לפצל אותו לשתי מחיצות כאשר אחת מהן תהיה במערכת קבצים FAT32, לשם חיבור ל-DVD. הבנתי שהמחיצות של ויסטה הינם ייחודיות, האם אני יוכל להפוך אותן בעתיד ל-FAT32? ואם כן, כיצד? כרגע חשבתי לפרמט ל-FAT32 באמצעות פקודת דוס שהורדתי בשם FAT32FORMAT, אבל אני אף פעם לא השתמשתי בה בסביבת ויסטה עדיין. כמו כן, מהי מערכת הקבצים eXFAT אשר ויסטה מציעה לפרמט גם אליה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. עד שארכוש Blue-Rey תומך תלת (המלצות בבקשה): מה האופציות שלי לראות במקלט שקניתי 3D? 2. האם ניתן לצרוב ולהקרין לטלויזיה 3D ב-DVD רגיל? 3. מה רזולוצית הצפיה הגבוהה ביותר שמכשיר DVD סטנדרטי יצליח להריץ?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קיצר יש לי קובץ ענק ,ואני רוצה לצרוב אותו או כ IMAGE או כ SETUP ...אפשרי לצרוב על שני דיסקים קובץ יחיד ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש דבר כזה: עכשיו באמזון אתם רואים את המחיר.כמו כן,נגיד ואני אקנה את הקופסא ריקה ועדו 16 טרה 4X4 ביחד 16 טרה בייט האם יעלה לי זול יותר מאמזון ואחריות בארץ? אשמח לעזרתכם
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חבר של מחק בטעות מחיצה של כונן קשיח אשר הכיל מידע שחשוב לו. הטעויות שהוא ביצע: 1) מחיקת המחיצה, בטעות. 2) יצירת מחיצה חדשה. פרט לכך, הוא לא "נגע" בשום דבר, לא פירמט, וכן הלאה. האם יש דרך להתגבר על העניין הזה ולהחזיר את המידע שכתוב על ה HD לשימושיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, דרסתי בטעות קובץ שאני צריך בקובץ אחר באותו השם. האם יש דרך לשחזר את הקובץ הקודם? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
ומה צריך לעשות? kingston v 300 לוח אם asus p7h55-m-pro תודה רבה נעם
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי קיבלתי מתנה DOK שמערכת הקבצים שלו היא FAT ...והוא מאד איטי בעברת קבצים. האם יש אפשרות לשנות ל-FAT 32 או NTFS ? ואיך? תודה מראש. נ.ב אני על W7
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונן קשיח שברשותי עושה רעשים בPOST - רעשים של גסיסה כאלה, אני משוכנע שהרבה מכאן יודעים על אילו רעשים מדובר לצערנו. והוא אינו מזוהה, כמובן, בPOST. האם בכלל אפשר לתקן אותו? שחזור מידע פחות חשוב לי - איך אפשר לתקן אותו? תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי נייד ויש בו כניסת FIREWIRE, במחשב הבייתי שלי יש גם FW. שאלתי היא כזו: האם ניתן באמצעות הכבל שיש לי לחבר את שני המחשבים לצורך העברת נתונים? אני יודע שאי אפשר למשל לחבר את המחשבים ע"י כבל USB. תודה מראש, אביעד.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
או שמא זה נכון רק לצורבים הישנים ? אולי רק לחדשים במהירויות גבוהות - למניעת טעויות ? בקיצור, האם כדאי תמיד לצרוב על המקסימום, או אחד פחות ? והאם זה תלוי בצורב ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח חדש בנפח של 1.5 TB . בסקירות שהספקתי לקרוא ראיתי שההבדלים בביצועים וברמת הרעש אינם משמעותיים (גם כך הצבא דפק לי את האוזניים, כך שכמה דציבלים נוספים לא ממש ישנו לי ). גם עניין הטמפרטורה אינו משחק מבחינתי תפקיד מפני שממילא דלת המארז אצלי פתוחה ובנוסף הדיסק יזכה לקבל ממני את הפינוק המקסימאלי שדיסק יכול לקבל מבחינת מאורר קידמי במארז שזורק עליו אוויר ישיר וגם סוויטה מפנקת שבה הוא ישכב לבדו על מיטת אלומיניום משובח (גוף קירור ענקי מאלומיניום שפירקתי ממכשיר אלקטרוני שהלך לעולמו ). גרסאות ה-BLACK נהנות מאחריות מלאה למשך 5 שנים שזה כמעט פי שניים מגרסאות ה-GREEN ומהמתחרים שלהם – SAMSUNG ,SEAGATE (זמן האחריות של חלק מהדיסקים של סיגייט הוא 5 שנים אולם זאת עבודה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל את זה בשם חבר שלי, אני רוצה שהוא יבוא אלי להעתיק כמה דברים, אבל הוא מפחד שה-HD יקבל סקטורים פגומים בטלטולי האוטובוס. האם תוכלו להשקיט את דאגתו? ;D עריכה: נ.ב לא ממש ידעתי לאיפה הנושא הזה מתאים, אז החלטתי לשים אותו פה, אם אתם רוצים להעביר, תעבירו.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-