עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום , אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח שבין 500 ג'יגהבייט - 1 טרהבייט. אשר יחובר לכניסת USB2 של ראוטר DLINK 2760u וישמש ככונן "רשת" למחשבים בבית . הדרישה היא לכונן שעובד ללא צורך בחיבור חשמל חיצוני (למעט הUSB) , שקט ואמין. בנוסף בעל אפשרות לגיבוי המחשבים בבית . לגודל אין חשיבות. ומשום שהכונן ישמש בעיקר לגישה לסרטים \ מוזיקה \ תמונות יש חשיבות יותר למהירות קריאה מאשר כתיבה. מחפש המלצה לכונן שתואם את כל הדרישות השפורטו .

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. Started by RayZ,

זו תופעה מוכרת- אחרי שימושים כבדים וכל מה שקשור בזה, בלי שבהכרח אתה באמת מכניס קבצים חדשים לדיסק- המערכת צורכת כמויות גדולות של נפח וזה מסוגל להגיע למצב ש-10 ג'יגה תמימים נשרפים בשעה אחת ורק ניקוי דיסק דרך הווינדוס יכול להחזיר אותם. אני יודע, מדובר בעיקרון בקבצים זמניים אבל זה נורא בעייתי, וגם לא נראה לי נורמלי שזה לוקח כל כך הרבה. למישהו יש מושג איך מתמודדים עם זה או איך אפשר להמנע? הגדרה, משהו? אני שואל כי בקרוב אני אעבוד עם מחשב שבו המערכת תותקן על SSD בעל נפח של 80 ג'יגה בלבד, ואם בכך מדובר הרי שתוך זמן קצר אני עלול למצוא את עצמי עם מליון בועות low disk space (שכבר הורידו משפיותי כמויות נכבדות. )

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by grove,

בשעה טובה קניתי פירמטתי ואני מתחיל להריץ עליו בדיקות ולהעביר ולמחוק קבצים על פניו כרגע נראה כדיסק אמין שקט ולא מתחמם תודה לחברה שהמליצו עליו בסטיקי מחיר לא רע ובKSP הוא היחיד שיש של סמסונג והם הפסיקו להביא את הUJ רק SJ

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  5. היי. יש לי הארדיסק תקול ולפני שאני שולח אותו למיטסי \ טיק טק חשבתי לנסות להוציא ממנו חלק מהמידע לבד, אם קיימת תוכנה כזאת. מהסתכלות בסטיקי אני מתאר לעצמי שהתוכנות הן לשחזור קבצים שנמחקו בלבד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by Teekay,

היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. ואם לא-האם אפשר לעשות שימוש למוזיקה בדיסק DVD או רק בדיסק CD? שאלה אחרת-אני זוכר שכשצורבים יש אפשרות "לסגור" את הדיסק. האם זה קיים בכל התוכנות צריבה? תמליצו לי על תוכנה שמאפשרת צריבה כזאת כי אני מעדיף להוסיף שירים כל פעם

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by ratiyha,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte מסוג: GA-8i915G-MF שתומך בצורה ודאית בSATA אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף הבעיה היא שהציעו לי SATA II שלי מה שהמוכר אמר זה אותו דבר ולפי מה ששאלתי טכנאי מחשבים ועוד אנשים אמרו לי ששום דבר לא בטוח שזה יעבוד השאלה היא אם יש דגם של דיסק קשיח שבטוח שיעבוד או שאם בכלל זה לא יעבוד וכדאי לי ללכת רק על SATA (היותר ישן) אני צריך יעוץ דחוף בבקשה ! ותודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by viper_sb,

אני מנסה לפרמט דיסק של 1 טרה ב2003 ל64 K דרך COMMAND והוא לא נותן לי לאחר שאני בוחר לו איזה דיסק אני רוצה לפרמט הוא אומר שלא ניתן עזרה..

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! באפשרותי לרכוש מבין 2 דגמים של כונן קשיח ורציתי לשאול את דעתכם ... איזה מהם עדיף יותר? שניהם חדשים באריזה וירכשו מאתר בחו"ל... Westren Digital WD5000AVVS 500GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 45$ כולל משלוח. Samsung Spinpoint HD642JJ 640GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 64$ כולל משלוח. לגבי עצם ההבדל 640GB לעומת 500GB ... : יש לי במע' מחשב הנוכחית דיסקים קשיחים בני איזה 3.5 שנים שעימם אני משתמש בשנים האחרונות... (ממשק סאטה 1) W.D 120GB HITACHI 80GB אז חשבתי להשתמש באחד מהם במידה ואני אלך על ה-W.D 500GB. יש דבר כזה שנקרא "ייעוד" הדיסק הקשיח? כלומר דיסק שמתאים יותר לאיחסון מוזיקה,סרטים ... וכזה המיועד לשמש לשימושי מחשב רגילים? כי על ה-Westren Digital WD5000AVVS קראתי בפירוט שהוא …

14. Started by omerz90,

איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. צריך בבקשה המלצה להארד דיסק אמין שיתאים לעבודה מאומצת (20 שעות רצוף לפחות כל יום ) עריכות וידאו ורינדורים אני מעדיף של טרה קראתי כאן שבטרה יש 2 פלטות בפנים האם למען האמינות עדיך לקחת קטן יותר עם פלטה אחת ? נושא האמינות הכי חשוב . רעש וכו' לא מעניין תודה .

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. קניתי דיסק קשיח חיצוני נייד. ואני מעוניין לפצל אותו לשתי מחיצות כאשר אחת מהן תהיה במערכת קבצים FAT32, לשם חיבור ל-DVD. הבנתי שהמחיצות של ויסטה הינם ייחודיות, האם אני יוכל להפוך אותן בעתיד ל-FAT32? ואם כן, כיצד? כרגע חשבתי לפרמט ל-FAT32 באמצעות פקודת דוס שהורדתי בשם FAT32FORMAT, אבל אני אף פעם לא השתמשתי בה בסביבת ויסטה עדיין. כמו כן, מהי מערכת הקבצים eXFAT אשר ויסטה מציעה לפרמט גם אליה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. לדוגמה, הדיסק הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=Toshiba

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. התקנתי אותו עכשיו ה-HD103UJ הוא מזוהה ע"י הביוס וEVEREST אך לא ע"י מערכת ההפעלה. הוא מופיע במנהל ההתקנים כ"לא מזוהה" איך אני פותר את בעייה זו?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, ויחד איתו קניתי גם צורב DVD של סמסונג (SH-S223B). עכשיו עד לפני כמה ימים הצלחתי לצרוב דיסקים בלי בעיה צרבתי דיסק אחד DVD9 וכמה דיסקים של DVD5 והכל היה טוב, גם לאחר הצריבה בדקתי שהדיסק באמת עובד. צרבתי היום קובץ ISO על דיסק של DVD9 ולאחר הצריבה סימן לי שהכל הסתיים בהצלחה, לאחר מכן הכנסתי את הדיסק וזה לא הצליח לקרוא אותו (ניתן סימן של חשיבה בלי סוף) ניסיתי גם להכניס דיסקים מקוריים וזה לא עבד לאחר מכן ניסיתי למחוק את הדריבר של הצורב ולהתקין מחדש וזה לא עבד, וגם ניסיתי לעדכן את החומרה וזה גם לא עבד יש עוד הצעות לפני שאני אקח אותו לבדיקה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  22. אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by ObakeFilter,

אני מתלבט בין שני הצורבים הנ"ל, שניהם מיוצרים ע"י LG. האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מה-Lightscribe (מה זה בכלל?)? איזה צורב יותר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by -Tal-,

אהלן ה 5000AAKS שנרכש לפני כ 3 שבועות ממשיך לעשות לי רעש כל כמה דק'. הרעש מזכיר רעש של כונן דיסקטים FLOPPY... מה יכולה להיות הבעיה? אוכל לממש אחריות ולהחליף באחד אחר? תודה..

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by gjook,

שלום ברשותי hard disc בנפח 250 גיגה,כרגע הוא מחולק ל3 מחיצות אחת בנפח 25 ג'יגה , אחת בנפח 111 ג'יגה ואחת 97 ג'יגה. אני עובד על המחשב כבר די הרבה זמן ורובו מלא באינפורמציה , בכל מקרה רציתי לדעת האם אני יכול להגדיל את כונן c (בעל הנפח 25 ג'יגה), מכיוון שבו מותקן הוידוס והרבה מאוד תוכנות מתקינות את עצמן אוטומתית בc מה שיוצר בעיה של מקום בכונן הנ"ל. כל זה כמובן בלי לאבד את המידע הנמצא על הכונן ובלי לפרמט אותו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים