עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. בתוכנת האיחוי Perfectdisk יש בין השאר גם אפשרות להציג נתוני S.M.A.R.T של הדיסק הקשיח המותקן במחשב וגם לקבל דירוג של הטמפרטורה, הביצועים וה-Health של הדיסק. האם ניתן להסתפק בנתונים אלו בשביל לדעת את מצב הדיסק ולחזות מראש שהדיסק עומד להתקלקל ושצריך להחליף אותו לפני שהוא יקרוס והנתונים בו ילכו לאיבוד?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. שלום, כמצויין בכותרת, יש לי מערך קיים על לוח H97, ורוצה להעביר לX99. עברתי קצת באינטרנט וראיתי שיש כאלה שטוענים שאפשר... האם מישהוא כאן מכיר את זה? תודה.

4. עקב בעיות שונות ומשונות אני רוצה לחבר להוסיף למחשב P4 1.4 כרטיס הרחבה (PCI) של sata. האם ההארד דיסק היחיד שיהיה מחובר למחשב יהיה מחובר באמצעות כרטיס ההרחבה הזה, האם ניתן יהיה לעשות בוט למחשב? האם הבוט יהיה איטי יותר? ד"א הלוח אם הוא Intel Garibaldi" D850GB.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום האם ניתן להפוך ssd פנימי לssd חיצוני usb ?

6. יש לי בקר IDE (בלי RAID) של PROMISE Ultra100TX2 לאותה חברה יש גם בקר יקר יותר שנקרא Fastrak 100TX2 שכולל גם אופציה לRAID 0,1. באתר של PROMISE, התמונות של שני הכרטיסים נראות זהות לחלוטין, למעט השם שכתוב על המעגל המודפס. לשני הכרטיסים ניתן לבצע עדכון של הFIRMWARE. ישר קפצה לי לראש השאלה מה יקרה אם אני אעדכן את הFIRMWARE של הכרטיס שלי, לזה של האחר, שגם תומך בRAID. האם זה יעבוד לדעתכם? האם אני אצליח להפוך את הכבש שלי לזאב? ויותר חשוב, אם זה לא יצליח, האם אני אצליח לצרוב בחזרה את הFIRMWARE הקודם, או שהכרטיס יידפק לגמרי? רועי.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by can_not_lose,

יש לי שני HD כאשר שני תמיד עובד רק עם אחד בזמן עבודה השני סתם מרעיש ואין לי שימוש בו לרוב ... האם אני יכול לעצור עבודה של HD ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. קראתי קצת על המדיות האלה, מבחינה רעיונית, נראה אחלה, רק חבל שהן לא כאלה נפוצות בארץ :-\ ועכשיו לשאלה שלי, מכיוון שאת המדיה ניתן לשנות כמעט איך שרוצים, האם ניתן להפעיל עליה DISK DEFRAGMENTER כמו שעושים עם דיסק קשיח רגיל?

10. חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם ניתן להשיג בארץ SEAGATE EXTREAM CONDITIONS בתודה. טל.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. שלום חברים. ברשותי דיסק חיצוני שחור "3.5 G2 Series ,2TB, ורציתי לדעת האם אני יכול להשכיב אותו כשהוא עובד או שהוא חייב לעמוד?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אינטל http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htm לשלב שני אמצעי איחסון. האחד הינו בתקן sata 1 והשני, המיועד לבדיקת שיחזור מערכת הינו sata 2 השאלה היא האם המערכת הזו תתפקד והאם צפויות בעיות של יציבות בעקבות שילוב שני הכוננים ? תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. הכוונה היא שרק הוא יהיה מותקן במערכת.. ללא DVD-ROM.. או CD-ROM..

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש למחשב. שמעתי שיש כזה דבר שנקרא LDA או משהו בסגנון. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר נניח כונן 80/100/120 GB ומעלה למחשב על מערכת הפעלה WIN XP PRO . אם כן, יופי!!!!! דרך אגב. מה הדרישות מערכת של מחשב מבוסס פנטיום 2?(האם יכול לקבל 19GB)? בברכה ותודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מקווה שכתבתי בפורום הנכון רציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני? בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי? תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31 חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …

19. קניתי דיסק מחודש מאמאזון, בדף נכתב (באופן כללי) כי אלו דיסקים שהיו בשימוש בחוות שרתים עם זמן עבודה ממוצע של 3000 שעות, בדקתי עם Crystal disk info ולמרבה ההפתעה זמן העבודה הקודם על הדיסק הספציפי הזה היה 3 שעות... דיסק 14 טרה חדש ב 200+ ש"ח? אני מאמין כי אם זה יותר מדי טוב מכדי שיהיה אמיתי אז זה לא ממש אמיתי. האם ניתן לזייף את נתוני ה SMART? אם כן, יש דרך בה ניתן למצוא את הנתונים המקוריים?

20. הכוונה לחבר 2 דיסקים בRAID 0 + 2 דיסקים ב-RAID 0 שלא קשורים ל- RAID 0 הראשון , כך שיש לי 2 כוננים גדולים שכל אחד עובד במערך בנפרד

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. או בקיצור האם יש דרך לבצע שירשור כלשהו? בתודה רועי..

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  22. קיבלתי החלפה של דיסק חיצוני סיגייט go flex החדש עם מתאם של firewire 800 במחשב יש לי firewire 400 ( ישן יותר)/ האם יש דרך או מתאם שאפשר יהיה לחבר את המחשב הישן לדיסק החיצוני בfirewire? האם מישהו יודע אם באמת כבר לא מיצרים דיסקים חיצוניים עם ESATA???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. האם זה אפשרי? לדוגמא חיבור של ssd של סנדיסק ultra ii ללפטופ של hp probook 440 g3. האם חייב לרכוש ssd שתואם לחיבור m.2? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים