עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by crik,

שלום לכולם, ברשותי הרדיסק WD 500GB מדגם WD5000AAKS-65YGA0. לאחרונה ההרדיסק התחיל להרעיש בצורה מחרידה.. בימים האחרונים אני נתקל באיטיות האם הארדיסק אומר לי ביי ביי? ולהתחיל לחשוב ללכת להשתמש באחריות? תודה, משה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by alergic,

אני לא ממש בטוח אם זה בעיה בכונן עצמו או בספק כוח אבל אנסה לתאר את המצב בפירוט כמה שאפשר. 1- המחשב פועל והכל בסדר, פתאום נשמע רעש כאילו שההארד דיסק הפסיק לפעול- כאילו הוציאו לו את החשמל מיד. המחשב נתקע, הזזה של מחשב החשמל בהארד דיסק מחזיר אותו לפעולה ואת המחשב. 2- בעת ריסטרט או הדלקה כשהמחשב היה מכובה הרבה זמן מופיע שיגאה בהדלקה: No disk...Insert....and Reboot פתרון לבעיה- העברת כבל ה SATA בלוח אם מחיבור 1 לחיבור אחר, הדלקה והמחשב שוב מזהה את הכונן. במה יכולה לנבוע הבעיה? החיבור בהארד לא טוב? ספק הכוח החרא שלי לא מספיק טוב? בעיה אחרת שאני לא יכול לחשוב עליה? תודה מראש לעוזרים, נתן

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כונן Seagate בנפח של 500GB שהקושחה שלו היא CC34. הכונן נדפק כנראה ממכת חשמל (אני יכול לראות סימני שריפה על הלוח האלקטרוני של הכונן). על הכונן נמצא חומר מאוד חשוב לי. חברים הציעו שאמצא כונן עם אותה קושחה ולחליף את הלוחות שלהם. אני לא כל כך בטוח לכן אני מבקש את עזרתכם או בעצות או בלעזור לי למצוא אחד כזה אפילו אם הוא משומש כי אני לא מוצא בחנויות המחשבים בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Impreza,

בבקשה עזרה, קניתי הארדיסק חדש בנובמר (בן חודשיים - עדיין באחריות) אחרי קריאה מעמיקה בנושא ה Firmware וחשבתי שלא אפגע. הבנתי שיש בעיות קשוחה עם דגמים קודמים שההארדיסק לא מזוהה וכל החומר הלך. באתי הביתה וראיתי את ה Disk Boot Failure שלא מזהה. עשיתי בוט מהביוס לSATA, הוא מזהה אותו ורשום Windows Cannot Load Up משהו בסגנון. יש עליו Windows 7. האם גם ההארדיסק הזה נכלל בבעיית הקשוחה? הדגם שלי הוא ST3500418AS. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש, בהתחלה הוא זיהה את כונן D עם כל החומר שלי. אחכ עשה בעיות ושאני מנסה להתקין ווינדוס זה מראה לי את C ו D ריקים. בחנות שקניתי יכולים לממש את האחריות אבל אין אחריות לחומר. ביררתי בכל חנויות השחזור ורובם סובבים סביב 500 ש"ח לשחזור. יש לי שם קרוב ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kudo,

בס"ד שלום רב, קוראים לי אוהד, ואני חדש באתר. ברשותי כונן קשיח, וכונן חיצוני. פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 Ultimate, פעולת התקנת מערכת ההפעלה היתה מאד זריזה, רק שאחרי שההתקנה הסתיימה, הופתעתי לגלות שנוסף לי כונן קשיח חדש במחשב, שאינו בעל נפח אחסון, ואינני מצליח למוחקו או אפילו לאתחלו (כשהנני מנסה לבצע עליו פעולה כל שהיא, מוצגת לי ההודעה הבאה: "אין לך זכויות מספיקות לביצוע פעולה זאת", למרות שאני מוגדר כ Administrator). כבר בתהליך הפירמוט שמתי לב לכונן הקשיח המדובר, וניסיתי למוחקו אך הוא נוצר לי עוד פעם (בתהליך הפירמוט), זה נראה כאילו הדיסק הקשיח מכיל בתוכו קבצים שהמערכת שומרת כגון: קבצי מידע לרישיון OEM. הנני רוצה לפרמט את המחשב מחדש, ולמחוק את הכונן הקשיח הזה. …

• 23 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. Started by MiOB,

הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קיצר שלחתי להם מייל שמתאר את הבעיה שלי והם החזירו לי את המייל הבא: תקראו אפשר גם לשים "סטיקי" זה יעזור לכולם... thank you for your e-mail. Power calibration is controlled by the disc recorder. Before any burn operation, all disc recorders must perform a 15-step power test to determine the optimum power for writing to the disk – this process is called "Optimum Power Calibration" (OPC). During the burn process, the disc recorder continues to perform this test to get the best burn results throughout the entire disc – this process is called "Running Optimum Power Calibration" (ROPC). The process is controlled by the disc recorder but it is initiated by pr…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by skot,

המחשב מבקש ממני לאתחל את הדיסק אבל יש לי עליו 400GB של מידע שאני לא רוצה לאבד... יש פתרון לזה? אולי איזו תוכנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הכוונה היא מהבחינות הבאות: האם זה צורך יותר חשמל בצורה משמעותית? האם כשמכבים את המחשב כשהכונן עדיין מחובר אליו עלולה להיות בעיה? או כל סיבה אחרת שקיימת ולא הזכרתי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by newyork3,

שלום יש לי כונן SATA במחשב .חיברתי כונן SATA נוסף . ששאלתי בחנות איך אני מגדיר אותו שיקרא כSLAVE ולא כMASTER המוכר אמר לי שבכונני SATA אין ג'אמפר וההגדרה נעשית דרך הביוס. ניסיתי דרך הביוס ולא כ"כ הסתדרתי . הלוח אם הוא IP35-E.ניסיתי גם באתר של אביט מישהו יוכל בבקשה לעזור ? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  12. לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asafb,

חבר שלי פירמט לי את המחשב וכנראה בטעות בלבל לי בין הכוננים C ו D כך שD הוא הכונן המרכזי...השאלה שלי אם יש איזשהיא אפשרות לשנות ביניהם? שC יהיה המרכזי בלי לפרמט את המחשב?? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by achiya1,

יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iyehuda,

External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by ofri11,

שלום! קניתי דיסק קשיח פנימי SATA2, וחיברתי אותו למחשב שבו קיים דיסק קשיח נוסף בחיבור IDE ועליו מערכת ההפעלה. המחשב זיהה את הדיסק ("זוהתה חומרה חדשה") אך איני רואה אותו במחשב שלי. הבנתי שאני אמור לעשות לו פירמוט ראשוני. אז שאלתי היא איך עושים זאת? המטרה הסופית היא להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה ולנתק את הכונן הקיים- אז האם צריך לפרמט אותו ראשית תחת מערכת ההפעלה הקיימת, או שאפשר ישר לנתק את הישן, להדליק את המחשב ולהכניס דיסק של חלונות ותוך כדי התקנה הוא יפורמט? תודה מראש, עופרי.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by winner100,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה איזו שיטת חיבור טובה יותר? כרגע הדיסק קשיח שלי מחובר בתוצרת SATA והצורב בתוצרת IDE. ידוע לי שהIDE הוא תוצר חיבור ישן, אבל השאלה היא האם הוא גם פחות טוב מהSATA? היתרון היחיד שאני רואה לSATA הוא כבל חשמח ונתונים ממש קטנים שעושים לי הרבה מקום במארז (ואין מקום מיותר...) שורה תחתונה: אני מעוניין שכול הכוננים יהיו בתוצרת SATA (מה שדורש החלפת כונן) האם זה משתלם ומומלץ? אני מקווה שאני בפורום הנכון. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. פיצלתי כונן C בדיסק קשיח בעזרת התוכנה EASEUS וכעת הכונן C מופיע לי כמו שצריך עם 100GB בלבד איך שרציתי אך נעלמו לי 400GB אחרים ! בדקתי ב DISK MANAGEMENT ונראה שם משהו מוזר : למעלה בפירוט מופיע כונן C עם 100GB אך למטה הוא מופיע כ-500GB. אני עובד עם WIN7 את עזרתכם בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גד :),

SAMSUNG SH-S222 מידע: http://www.samsung.com/my/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-w-drive/SH-S222A/RSBS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec SONY OPTIARC AD-7200A מידע: http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7200a.html מה עדיף? ולמה תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by emanuelalkobi,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by RayZ,

כן, הייתה לי פה עוד שאלה, היא נפתרה- אבל שוב הבעיות לא מסתיימות כאן... אני לא מצליח להתקין ווינדוס 7 על ה-SSD שלי (ה-X25 המפורסם של אינטל)- אני מגיע לשלב שאחרי ההתקנה, הוא עושה Starting Windows, טוען קצת ואז מרסטט את עצמו. ניסיתי כמה פעמים, ועם כמה התקנות על ה-SSD, וזה חזר על עצמו. בסופו של דבר ניסיתי להתקין על אחד מההארדיסקים הרגילים וזה עבד בלי בעיה, המערכת עלתה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ד"א, אני רק צריך לציין שהמערכת ניגשת אל ה-SSD דרך ההארדיסק השני נהדר, אפשר ליצור שם קבצים ולהשתמש בהם ולא קיימת בעיה אחרת כלשהי נראת לעין.

• 53 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. הפרש המחירים בין שלושתם, הוא כ-100 ש"ח (ל-500GB). מי מהם עדיף? אילו פרמטרים צריך לבדוק/לחפש?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג והשימוש המשני שלו יהיה לגיבויים. הוא יתחבר ל- סטרימר (Popcorn C200) באמצעות USB2. מחיר 400 - 550 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים