עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by casio222,

אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by atomic rooster,

היי. הדגם הוא WD 2500KS00MJB0. ההארדיסק מגיע תוך כמה שעות לטמפ' של 42 מעלות ופולט לא מעט רעש. עפ"י HDTUNE, אופציית AAM מופעלת. מה הייתם מייעצים לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by full_clip,

היי יש לי מדיה שהיא בתקן -R ואני רוצה ליצור עותק על דיסק שהוא R+ כשאני מנסה לצרוב עם נרו הוא מבקש ממני להכניס דיסק שהוא R- ולא מוכן לצרוב על ה+ (nero9) יש הצעות כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שלום, ךפני כמה שנים תקף את המחשב וירוס שגרם למחשב לא לעבוד הבעיה הייתה בדיסקים הקשיחים הצלחתי להוציא את האינפורמציה שנשארה אחרי שיחזור נתונים עכשיו אני רוצה להשתמש שוב בדיסק הקשיח ואני מפחד לפרמט אותו(על מנת למחוק את הוירוס)במצב WINDOWS רגיל האם אוכל לפרמט אותו במצב SAFE MODE וכך למנוע ממנו להתפשט? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

היי, לצערי הסטיקי מעודכן רק עד 1TB... אני צריך המלצה על כונן 2TB, שישמש לאיכסון מדיה (סרטים וכו'). מהירות לא חשובה כי הוא ישמש לאיכסון בלבד, מה גם שהבדלי הביצועים בין הדגמים מבחינתי הם "הבדלי גרפים" בלבד במילא. מה שכן חשוב זה שהכונן יהיה כמה שיותר שקט, אם יש משהו שאני מתעב זה רעש מהמחשב. וכמובן שמחיר זול זה פיצ'ר נחמד. יש המלצות על משהו ספציפי? בעיקרון הסתכלתי על ה-Western Digital Caviar Green WD20EADS וראיתי שהוא דיי מומלץ ב-silentpcreview , אבל מצד שני הביקורת הזו נכתבה לפני שבכלל היו לו מתחרי 2TB אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zippy,

שלום, יש ברשותי DOK 8GB שכשאני מחבר אותו הוא מופיע בשני חלקים: האחד, ככונן CD בנפח של 3GB, שאת הקבצים שם אינני יכול למחוק. והשני, כDOK רגיל בנפח של 5 GB לשימושי האישי. שאלתי היא האם ואיך אני יכול לבטל את הקטע הזה של החלק שהוא כמו CD ושכל הDOK יהיה כמו DOK רגיל. ניסיתי להיכנס ל Administrative Tools->computer management->Storage->Disk management ולפרמט שם את החלק שמופיע כCD, אבל אין את האפשרות הזו. אשמח לקבל עזרה, תודה צירפתי תמונה שמסומן בה באדום שני החלקים שהם למעשה הDOK שלי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by baruch28,

היי אני צריך דיסק קשיח נוסף השאלה שלי לגבי הדגמים שאני יביא פה היא: האם זה בטוח יתאים ללוח שיש לי כיום (אסוס צ'יפסט 945) או שיש צורך לבדוק את זה. והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה שיתנו לי כל 1 משני אלה. הראשון: WD1001FALS השני: WD10EARS האם זה אמור להתאים ללוח? אני שואל כי אני רואה שזה SATA3 והדגם השני האם הוא יתן תוצאות עבודה יותר טובות מכיון שהוא עם זיכרון מטמון של 64 קצת בלגן אבל אני מקווה שמישהו יגיב

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מתאם בין הארד דיסק רגיל שהוא בחיבור sata לבין חיבור usb. כלומר שיהיה ניתן להשתמש בהארד דיסק רגיל (ללא חיבור usb) גם כהארד דיסק חיצוני? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. מישהו מכיר חנות בארץ/בחו"ל המאפשרת לרכוש מסילה כזאת שמרכיבים עליה כונן 3.5 אינץ ומכניסים למסילה של 5.25 אינץ (איפה שהצורב). הסיבה לכך שיש לי אפשרות במארז להוציא את התא של 3.5 וזה מפנה המון מקום במארז. עם המארז קיבלתי רק מסילה מתאמת אחת וברצוני לרכוש עוד כמה.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by skot,

קיבלתי היום כונן חיצוני חדש... אני מחבר אותו, המחשב כותב שהוא מזהה את הכונן אבל אומר שהכונן לא יפעל כראוי ואחרי כמה דקות הכונן נכבה והמחשב לא יוצר לי כונן חדש...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום , האם רמקולים כל רמקולים שהם פוגעים בדיסק הקשיח? והאם רמקולים בתצורה 2.0 ספיציפית פוגעים? לי יש רמקולים גדולים של מערכת סטריאו מחוברים למחשב , האם הם פוגעים בדיסק הקשיח? האם יש מרחק מסויים שזה כבר לא משפיע??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rulez,

אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by ccc,

יש לי דיסק קשיח 500GB של סמסונג תחת ווינדוס 7 עם הגדרות POWER מבוטלות (NEVER OFF ) הדיסק הוא דיסק משני במחשב. כל פעם אני שומע אותו נדלק לי (מה שאומר שהוא מתכבה משום מה כשאני לא שם לב) זה אף פעם לא הפריע לעבודה שוטפת, אף פעם לא שמתי לב, והדיסק קורא רגיל ונבחן רגיל בSMART..... מישהו יודע על איזה הגדרה סודית בווינדוס 7 שגורמת לזה ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by naamab,

ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OmriF,

כיום אני משתמש בהארד דיסק פנימי בנפח 250 שבזמן האחרון התחיל להתמלא (Full HD ומשחקים). החלטתי לשדרג אותו. ההתלבטות שלי היא בין פנימי או לבין חיצוני בנפח של 1 טרה. כיום אין לי כונן חיצוני וזה דבר שבזמן האחרון אני דיי צריך ולכן אני מעדיף לרכוש חיצוני. האם ניתן להשתמש בכונן 3.5 חיצוני לשימוש יום יומי, זאת אומרת מחובר קבוע לחשמל ולהוריד אליו ישירות קבצים וכנ"ל גם להתקין עליו משחקים ולהריץ אותם דרך המחשב? ושאלה נוספת: האם כבר יוחלט לרכוש כונן חיצוני, האם עדיף לרכוש כזה ייעודי או לרכוש כונן פנימי עם מארז מתאים? מה ההבדל בביצועים, צריכת חשמל, שקט? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, כרגע אני מצוייד עם דיסק קשיח בעל נפח של 250 ג'יגה, כמובן שזה לא מספיק ואחרי 5+ שנים הגיע הזמן להישתדרג. הדיסק קשיח בחיבור SATA והחדש גם יהיה בחיבור SATA, אפשר לראות את הדגם/חברה שלו במפרט צד ימין. ולשאלה: אני עומד לפני קניה של דיסק קשיח 1T או 1.5T עדיין לא החלטתי אבל זו לא הדילמה, יש מספר חברות ומספר דגמים בעלי מחירים נמוכים אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט איזה לקחת. Hitachi eskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II ‎ Warranty 3 Years Model HDS721010CLA332 Size 3.5 inches Capacity 1000 GB Speed 7,200 RPM Data Buffer 32MB Interfaces Serial-ATA 300 מחיר 420 ש"ח Samsung ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ Warranty 3 Years MODEL Spinpoint F3 HD103SJ Capacity 1 T…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by composite,

שלום. במחשב שבו אני משתמש ישנו כונן אחד של 1 טרהבייט. במחיצה אחת ישנה מערכת ההפעלה, תוכנות מותקנות, משחקים וכו', ובשנייה - תיקייה אחת עם כל המידע הקריטי, ושנייה עם מידע חשוב אבל ממש לא קריטי שעבורי לא שווה גיבוי. את התיקייה הקריטית, ששוקלת 100 ג'יגהבייט, אני מעתיק ידנית (פשוט מעתיק את הכל, copy+paste!) לכונן חיצוני (כונן פנימי רגיל שמחובר למחשב דרך מגירה, ורק לצורך הגיבוי, בשאר הזמן הוא כבוי ומאחוסן בחדר). אני עושה את זה כי במידה מסוימת אני לא סומך על התוכנות האלו שיוצרות image של הכל, יכול להיות שבתהליך יהיה איזה corruption של קובץ, או שחס וחלילה התוכן של הקבצים ישתנה. העתקה ידנית זה הכי פשוט. החסרון הוא שהמידע שלי מתעדכן לעיתים קרובות, ולכן כל פעם שאני מגבה אני מוחק…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Lyor,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by crik,

אהלן, ברשותי הרדיסק של 500GB ויש לי מספר שגיאות. עד כמה שאני יודע כאשר אני מגיעה להחלפת הרדיסק הם עושים סריקה עם התוכנה הזו האם זה קייס חזק להחלפת הרדיסק? האם זה אומר על מה שיבוא על העתיד מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. לא מזמן מת לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה, ורכשתי לפטופ חדש. שני הדברים האלה גרמו לי להתעניין מאוד בנושא של סנכרון-קבצים וגיבוי נתונים. ואז גיליתי שיש מבחר מאוד גדול של שירותים מקוונים שמציעים פתרונות כאלה בתשלום (וקיימות אפילו מספר תוכניות חינמיות) מישהו כאן משתמש בשירותים מקוונים כאלה? חבר שלי המליץ על: http://www.sugarsync.com באמת ניסיתי אותם והם מאוד נחמדים (ניסיתי גם את DROPBOX אבל לא אהבתי את זה שיש רק תיקיה אחת מסונכרנת ואי אפשר לבחור עוד). אבל זה גרם לי להבין שני דברים: 1. למטרות סינכרון לא צריך המון שטח אחסון. בדרך כלל אנחנו נרצה לסנכרן רק מסמכים או מוסיקה או דברים שלא שוקלים הרבה, ולא נרצה לסנכרן קבצי ענק. 2. זה לא פתרון מספיק טוב לגיבוי - היות וקל מדי לאבד …

25. Started by Yaniv11,

צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים