עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RONEN1N,

ראיתי את הבעיה הזאת בכמה מחשבים שקשיחים רגילים של טרה אולי בגלל העתקה של המון קבצים בפעם אחת או התקנת המון תוכנות גרפיקה גורם לקשיח להיות מאוד איטי גם אחרי פרמוט מחדש גם ל7, 8.1 ו10. מבחינת תקינות הם נשארים על 100% בלי שום סקטור פגום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tioamo,

שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מצאתי את הדגם הזה במחיר של 1176 משלוח כולל מיסים דגם כזה חדש עולה למעלה מ-2000 ש"ח עיסקה כדאית או בזבוז כסף ? (השימוש: תחליף לכונן ססד שעומד להתמלא מאותה חברה ומאותה סדרה ואני מאד מרוצה מהסדרה הזו) תודה

6. היי אני מחפש לרכוש: 1. דיסק קשיח חיצוני 3.5" 2TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 2. דיסק קשיח חיצוני נייד 2.5" 1TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 3. דיסק קשיח פנימי SSD למחשב נייד בסביבות ה-120 ג'יגה. מבחינת תקציב - חופשי, כמובן כמה שפחות. חשבתי על אלו: למחשב נייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12435 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11595 אלה יתאים למחשב נייד? (אני צריך בסביבות ה-120 ג'יגה, זה מיועד למערכת ההפעלה, קצת תוכנות ובערך 50 ג'יגה של מוזיקה... ושיהיה טיפה ספייר). חיצוני 1TB נייד 2.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12110 חיצוני 2TB לא נייד 3.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13282 אין…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הוא יעבוד בSATA 2?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בן אור,

שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Western Digital brings Advanced Format to Caviar Green For quite some time now, mechanical hard drives have stored data in 512-byte chunks called sectors. That sector size worked for lower capacity points, but as areal densities rise, it's become increasingly inappropriate for new drives. As a result, the industry has decided to transition to a 4KB sector size dubbed Advanced Format. So-called legacy formatting schemes sandwich each 512-byte sector between Sync/DAM and ECC blocks that handle data address marking and error correction, respectively—and also take up space. You still need those blocks with Advanced Format, but only every 4KB rather than every 512 byt…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מישהוא יודע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, כיום יש לי H.D פנימי של 320 ג'יגה + 160 ג'יגה, שניהם SATA 7200RPM עם 8מגה באפר. וכמובן, נגמר המקום. מכיוון שיש לי יציאת ESATA בלוח האם, חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה H.D הבא שלי חיצוני. אח שלי מאד מאד מרוצה מה W.D passport 160gb שהוא קנה לפני כחצי שנה ומשרת אותו נאמנות. אז כמה שאלות א. האם יש הבדלים מהותיים בין 2.5 ל 3.5 אינץ? במונחים של ביצועים, שרידות וכו'. ב. איך ה ‏500GB USB 2.0, My Book Home Edition & 1394a & eSata‎? ג. האם בשימוש בכונן מסעיף ב' האם העבודה שקופה במעבר בין ESATA (ניתוק ממחשב אחד) ו USB (חיבור למחשב אחר)? תודה חן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jj516,

sorry for the english but my hebrew doesn't work right now, any way, i have a cage for 2 hard drives, but i already have 2 in in, now i have another one, a 3rd hard drive that i want to connect to my pc, now the thing is i can connect in to the hard disk cage down right below it, but i will have to put the hard drive upside down, will it hurt the hard disk in any way shape or form? thanks allot!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ophiry,

אני מחפש SAN ביתי פשוט (וזול יחסית). יש לי דיסקים פנויים, כך שמספיק ה NAS עצמו ללא הדיסקים הפנימיים. מה שיצא לי לראות זה מוצרים החל מסביבות ה 1000 ש"ח - אני מחפש משהו יותר פשוט. הצורך העיקרי הוא גיבוי נתונים, כך שהיבט הביצועים הוא לא קריטי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו התנסה בזה? win10 על SSD 128GB עובר ל SSD 500GB האם זה עובר חלק או שמומלץ להתקין הכל מחדש על הדיסק החדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dimashk,

אריזת CAKE עומדת על הצד ונפתחת מלמעלה. שימו לב לנוכחות המוזרה של כיתוב RW (בעיגול הלבן)... כאשר הדיסקים הם DVD-R קוד מדינה במספר הבר-קוד 729 הוא ישראל. הדיסקים מזוהים כ TYG02, שאמור להיות של Tayo Yuden (מזוייף) הדיסק מזוהה כX16 כאשר TYG02 הוא רק X8. חסר מספר סידורי על המדיות (שאמורות להיות על מדיות של TY), לא צויין על האריזה שהדיסקים תוצרת יפן (על אריזות של דיסקים תוצרת TY חייב להיות מצויין שהם תוצרת יפן). לאחר שהאריזה כבר העלתה חשדות, בוצעו 2 צריבות לצורך בדיקה. שניהם נצרבו בX8, נסרקו בX7. כמעט חטפתי התקף לב כשראיתי את הסריקות. סריקה 1 סריקה 2 בדיקת מהירות 1 בדיקת מהירות 2 דיסקים אלו הם TYG02 מזוייפים! הם באיכות מאוד ירודה, אנא הימנעו מרכישה של דיס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך להחליף לאח שלי במחשב דיי ישן בין איזה 6 שנים את הצורב ורציתי לבדוק מה לקנות לו.. בלי לבדוק אפילו מה הלוח אם אני משאר שאני יצטרך IDE... כרגע החרא שיש לו זה NEC 3500 שממש ממש עושה בעיות כל הזמן.. אפשר להיות שקט ולקחת את הPioneer DVR-116 נכון?..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jara14,

אהלן יש לי HD חיצוני שהכל היה בסדר איתו עד אתמול. פתאום כשאני מנסה להיכנס לHD אני מקבל הודעת שגיאה. חשבתי שהוא הלך, אבל מסתבר שהוא עובד חלק על המחשב השני. ניסיתי כמובן להחליף לחיבורי USB אחרים במחשב הסורר אך ללא הועיל. ההארד דיסק מופיע ב- DEVICE MANAGER וגם ב- MY COMPUTER (אבל ללא האייקון הקבוע). לפני שאני עושה פורמט אשמח לקבל כל הצעה. אגב, יש לי XP במחשב הבעייתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראיתי שהמחירים של רוב הצורבים היום דומים /זהים...המוכר בחנות מתעקש על החברה הזו >> על הצורב הזה של LiteON LITEON DVDRW DH-20A3S07C X20 - SATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=315 מה אתם אומרים? הוא שווה? מי היצרן האמיתי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. החברה האמריקאית משיקה אלטרנטיבה למשפחת ה-CS1311 שלה לכתבה

25. Started by Vatos-Locos,

מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים