עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by avimorp,

יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מבקש המלצות בעלי נסיון לקופסאות לדיסק קשיח, עם התאמה לדיסק 3.5 SATA II שיוכנס בפנים, ויתחבר למחשב גם USB וגם אפשרות של E-SATA. עבודה גם בXP וגם VISTA. מבקש המלצתכם גם בהיבט התיפקוד, גם בשאלת העמידות וחוזק הקופסה וגם מהיבט האוורור כלומר מניעת התחממות יתר של הדיסק. אם יש יתרון בקלות החלפת דיסקים זה יהיה יתרון אבל לא חשוב. עדיפה קופסה שמקבלת DC מספק נפרד לעומת קופסה שמקבלת ישירות מהחשמל והספק שלה בפנים. לינקים למוצרים יעזרו. תקציב די גמיש, אין לי מושג מה הגיוני וסביר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ראיתי מבחר צורבים במחירים סבירים הנעים סביב 200 ש"ח שזה מה שאני מחפש. ראיתי סוני, LG ועוד.... רציתי לדעת אילו חברות מומלצות ביותר לצורבים ואילו חברות נחשבות ל"זבל" בצורבים... בנוסף, רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הטכנולוגיה שמונעת buffer underrun הכי טובה שיש (כי יש כל מיני טכנולוגיות כאלה כפי שראיתי). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Roieba,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה חמורה ואשמח לקבל את עזרתכם בנדון. ברשותי Storage מסוג EonStor של InfoTrend דגם: A08U-C2410 לסטורג' 8 סלוטים, כאשר ב-4 מתוכם יש דיסקים ב-RAID5 ושאר הסלוטים ריקים. כאשר עלה הצורך בהרחבת נפח האחסון, קניתי עוד 4 דיסקים ורציתי לבנות RAID חדש. וזה מה שבאמת עשיתי והכל היה בסדר. היה לי 2 מערכים מסוג 5 תקינים. אני עובד עם התוכנה RaidWatch ושם היה מסומן לי ליד כל דיסק נורה ירוקה המסמלת תקינות. עד שאחרי כמה דקות, ליד הדיסק הראשון של הרייד השני (סלוט 5) במקום נורה ירוקה היה כמין פלוס (+) כתום. ניסיתי לבדוק מה הבעיה אבל לא היה לי אפילו קצה חוט, אז פירקתי את הרייד החדש ע"י הוצאת כל 4 הדיסקים. כשהכנסתי את הדיסקים מחדש, הסטורג' זיהה את 3 הדיסקים האחרונים (סלוטים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OpenCan,

בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני כשבועיים, במהלך הרכבה/פירוק המארז והדיסקים (מספר לא מועט של פעמים...) שני דיסקים, הראשון של 1TB והשני של 2TB (המונחים אחד ליד השני) הפסיקו לפעול לחלוטין. הכוונה היא שבזמן חיבור מתח הם לא מסתובבים. מדובר בדיסקים יחסית חדשים (בני פחות משנה) ניסיתי לחבר/לנתק אותם מספר פעמים ובחיבורי ספק שונים, שמתי במקפיא ליומים (קיבלתי פעם אימייל הטוען כי זה מחזיר דיסקים לחיים...) אבל שום כלום. יש למישהו רעיון כיצד להפעילם לפחות לפרק זמן שיאפשר לי להוריד מהם את הנתונים?

10. אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eladsh,

אהלן, אני מעוניין לרכוש כונן SSD פנימי חדש, השימוש בוא יהיה כמעט אך ורק למערכת ההפעלה (Windows 7 64BIT). ישנן 4 דגמים שאני מתלבט ביניהם: (להלן השוואה) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=100008120%20600038510%204027&IsNodeId=1&bop=And&CompareItemList=636%7C20%2D227%2D393%5E20%2D227%2D393%2DTS%2C20%2D220%2D580%5E20%2D220%2D580%2DTS%2C20%2D227%2D607%5E20%2D227%2D607%2DTS%2C20%2D233%2D177%5E20%2D233%2D177%2DTS אלו הם הדגמים המוצגים: Patriot Torqx 2 PT232GS25SSDR 2.5" Internal Solid State Drive (SSD) OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGT40G 2.5" MLC Internal Solid State Drive (SSD) Corsair Force CSSD-F40GB2-A 2.5" MLC Internal Solid State Dri…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Flamester,

שלום לכל חכמי הפורום. אני מתכנן לרכוש את הצורב הבא בעוד כמספר שבועות, והחלטתי לקרוא קצת בפורום אולי מישהו חווה ניסיון עם הצורב הנ"ל או שיש ברשותו אחד (חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה!). כאשר דפדפתי בפורום גיליתי כמה דברים שלא ידעתי אודות שיטות הצריבה (DVD+RW , DVD-RW ), אולי מישהו יסביר לי בבקשה מהן שתי שיטות אלו, ואם ובמידה ואני רוכש את הצורב שמפורט למעלה, מה יכולות להיות הבעיות שנגרמות כתוצאה משימוש בשיטת הDVD-RW . המון תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם חיבור eSATA שאני רוצה להשתמש בו (ה-USB2 איטי לי מדי...). לפי סקר מחירים קצר ראיתי שדיסקים חיצוניים בממשק הזה שבאים עם מארז הם די יקרים (תקנו אותי אם אני טועה). לכן, אני מחפש דיסק רגיל עם מארז חיצוני, זה מה שמצאתי בינתיים: מארז - VANTEC NEXSTAR CX 3.5" - SATA TO USB2.0 + ESATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6240 דיסק - SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB SATA2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7119 סה"כ כ-670 ש"ח. כמה שאלות ברשותכם: - האם שימוש ב-eSATA עם דיסק של 5400RPM יפגע בביצועים (כי הבנתי שלמשל עבור USB2 זה לא רלוונטי) ואם כן האם זה משמעותי? - האם המארז הנ"ל מספיק או שכדאי להוסיף כסף ולקחת מאותה חנות מארז יקר יותר? http…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כותרת תחנת עגינה שברצוני לרכוש https://www.wavlink.com/en_us/product/WL-ST336A_Black.html תודה

15. אלא שעכשיו כאשר אני ניגש ל SAFELY REMOVE HARDWARE AND EJECT MEDIA מופיעים לי כל הכוננים הקשיחים כולל הצורב אני רוצה שיופיעו רק ה DOK תודה רבה אגב כך עשיתי In search, write cmd, right click it and run it in administrator mode. Type the following command to enable SafeMode boot: bcdedit /set {current} safeboot minimal Restart the computer and boot to the system BIOS. This is normally done by by pressing the delete key during system boot. Update the ATA Drive setting in the BIOS from ATA Mode to AHCI Mode. Save the setting and restart your computer to boot into Windows. Windows will boot in SafeMode as per step 2. Open the command prompt again by fo…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by skot,

המחשב מבקש ממני לאתחל את הדיסק אבל יש לי עליו 400GB של מידע שאני לא רוצה לאבד... יש פתרון לזה? אולי איזו תוכנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אודה למי מכם אשר יעזור לי למצוא את הדדייבר ל: (DISK ON KEY (SAMSUNG 128MB USB 2.0 Flash Drive אני כבר כמעט נואשתי תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lompy,

זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD ב- 795 ש"ח VS Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD ב- 695 ש"ח אני בהתלבטות קשה, מה כדאי ? השימושים שלי הם בעיקר: פייסבוק, יוטיוב, אימיילים, חדשות, פורומים, שירים, תוכנות, הורדות ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by x-dude,

מדיות BR של 100GB כבר נמצאות בפיתוח פחחחחחחחחחחחח http://www.tgdaily.com/2006/01/07/100gb_blu_ray לא נראה אותם לפני 2007.... מעניין עם הדור הנוכחי של כונני BR יוכל לקרוא את המדיות האלו, אם כן, אז השקעה על כונן כזה היא השקעה לטווח ארוך ומשתלם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.