עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש דיסק און קי עם כפתור פיזי לנעילת כתיבה. צריך להיות מ8GB ומעלה. האם יש בארץ? אם לא, האם יש זכרון נייד כזה מומלץ שאפשר להזמין לישראל ? אודה על פרים. גיא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PrimiTB,

אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7340 וברשותי לוח מלפני 3 שנים שעד כה עבד עליו דיסק בחיבור SATA2 הלוח הוא Gigabyte ud5 x58 מישהו אמר לי שאם אני יקח את הSATA3 ויחבר על חיבור של SATA2 זה יעבוד אבל פשוט לא ינצל את המהירות שהייתי מקבל בחיבור של SATA3 יש אמת בדבר? או שבכלל יש לי חיבור SATA3... איך אני בודק? ועוד משהו... הדיסק קשיח מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, בראשותי 3 HDD על איזה מהם עדיף להתקין מערכת הפעלה (VISTA)? לשיפור ביצועים... - HD103SJ סמסונג 1TB - HD300LD סמסונג 300GB - ST3500320AS סיגייט 500GB תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tal Israeli,

שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. השאלה שלי כאזת אני יודע שצורב DVD רגיל יכול לצרוב דיסק 4.7GB או 8.5GB עם שני שכבות (dual layer). שאני צורב רגיל דיסק סטנדרטי של 4.7GB הדיסק נשמר להרבה זמן, שאני צורב דיסק של 8.5GB אפילו שהחברה איכותית ודסיקים יקרים, אפילו שהמהירות הצריבה היא על הכי איטית שאני מנסה להפעיל דיסק שצרבתי ואז הבעיות מופיעות. לדוגמא: הדיסק לא צרב קובץ מסויים טוב וכדומה. מה שקורה אני פשוט זורק את הדיסק כי הוא לא שימושי לדוגמא אם צרבתי קובץ תמונה. בגדול השאלה האם צורב Blu-Ray יעשה צריבה טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לפי דברי המשתמש Psibeast. האם מדיות מהירות יותר עולות יותר? והאם שווה בימינו לקנות צורב x48 או להסתפק נגיד בx32? ומה ההבדל במחיר בין צורב טוב מבית Lite on x48 לx32?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by genia,

/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by OpenCan,

בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 4 , מעבד 2.4 GHZ ו-512 זיכרון. כשאני צורב משהו אני בדר"כ מפעיל גם וינאמפ וגם תוכנות שיתוף כמו קאזה וכדומה . שמתי לב שהמחשב שלי לא נתקע אלא דווקא עובד טוב מאוד אפילו בלי שום בעיות איטיות מיוחדות. הצריבה עצמה לא נדפקת והיא עוברת בסדר גמור . השאלה שלי היא כזאת , האם זה שאני מפעיל תוכנות נוספות בזמן שאני צורב הורס את הצריבה לא במובן כמו שידפק הדיסק אלא נגיד העברת הנתונים לא עובדת כמו צריך ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Murmur,

הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arel508,

זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp ואני מעוניין להוסיף לו SATA 3 ו-USB 3.. ראיתי שיש כרטיסי PCI אבל האם יש כרטיס PCI אחד שכולל את שניהם? אולי גם יצא לי יותר זול.. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladsh,

אהלן, אני מעוניין לרכוש כונן SSD פנימי חדש, השימוש בוא יהיה כמעט אך ורק למערכת ההפעלה (Windows 7 64BIT). ישנן 4 דגמים שאני מתלבט ביניהם: (להלן השוואה) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=100008120%20600038510%204027&IsNodeId=1&bop=And&CompareItemList=636%7C20%2D227%2D393%5E20%2D227%2D393%2DTS%2C20%2D220%2D580%5E20%2D220%2D580%2DTS%2C20%2D227%2D607%5E20%2D227%2D607%2DTS%2C20%2D233%2D177%5E20%2D233%2D177%2DTS אלו הם הדגמים המוצגים: Patriot Torqx 2 PT232GS25SSDR 2.5" Internal Solid State Drive (SSD) OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGT40G 2.5" MLC Internal Solid State Drive (SSD) Corsair Force CSSD-F40GB2-A 2.5" MLC Internal Solid State Dri…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

כשנה לאחר הצריבה כמה דיסקים CD של TEAC הלכו לי... יש בהם לכלוך כזה שהוא בתוך הפלסטיק, כלמר אי-אפשר לנגב אותו - מה שגורם לכך שאי אפשר לקורא חלק מהקבצים. אציין שאני נוהג לשמור טוב על הדיסקים שלי. זה ככה עם כל הדיסקים או רק עם אלו? יכול להיות שזה בגלל ששמתי אותם בנרתיק דיסקים שלא סגור הרמטי ולא בתוך מגירה (ולכן חשוף לאבק). לשם השוואה לפני כשבוע העתקתי כ-20 דיסקים DVD-R של BenQ שנצרבו לפני כמה חודשים ולא הייתה שום בעייה! אפילו בדקתי חלק מהקבצים ב-MD5 Sum. עריכה: זה קורה גם בדיסקים של TEAC שאין עליהם "סימנים מיוחדים". בדיסקים אחרים לא נתקלתי בתופעה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום קיבלתי 4 כוננים, אחד מהם הוא DVD, די חדש סביר להניח שהוא גם צורב, לגבי השאר אני לא בטוח בכלל רציתי לדעת איך אני יודע מזה סידי רום ומה צורב? האים יש דרך לדעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, יש לי WD AAKS 500GB SATA2 16MB, ואני כבר על הסף לסיים את כל ה500 ג'יגה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של לפחות 500-1000 ג'יגה ולחבר אותו שישמש בעיקר לאיכסון, לא מתוכנן להתקין עליו ווינדוס או תוכנות, אלא שוב-רק לאיחסון וגיבוי. אז הנה לשאלה, בשביל להוסיף עוד הארד דיסק אני חייב את המערכות RAID וכו'? הלוח אם שלי לא תומך בהן ואני פשוט רוצה לשים את ההארד דיסק, לחבר אותו ללוח אם ולצאת בראש שקט. וחייבים לשים הארד דיסק נוסף מאותה חברה וסדרה? שלא תיהיה התנגשות ביניהן. התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר לחרוג עד 600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים