אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש רעש תמידי מהכונן שלי, רעש של חריטה. אני מבין שהוא מסמן לי שהוא רוצה לסיים את דרכו אז אני אחפש חדש, אבל לצורך העניין אם ובמידה אני מחליט להשאיר אותו לשמירת קבצים ( עם לקיחת סיכון שהוא יהרס ), האם באותו הזמן הוא ימשיך לעשות את הרעש של החריטה למרות שאין קריאה/כתיבה לכונן? וע"פ ההמלצות שיש ראיתי את הכונן הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 עם 3 שנים אחריות. באופן עקורני אני סטודנט תפרן אז אני לא ארשה לעצמי כונן SSD ( כי אז אני אצתרך 2 כוננים ) ואני מחפש כונן בנפח טרה לפחות וראיתי שההפרש הוא 120 שקלים אז אני מעדיף לקנות משהו יותר גדול. האם יש המלצות על משהו אחר? באופן עקרוני אני לא רוצה לעבור את טווח ה 400 ש"ח, ואני מעדיף לקנות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס SD למטרות מסויימות , ושחיברתי את הכרטיס SD יחד עם המתאם למחשב היה כתוב שלא ניתן לכתוב על הדיסק, כי הוא מוגן, גם לא ניתן לפרמט את הכרטיס, ניסתי עם 2 קוראי כרטיסים שונים, ובשניהם אותה תוצאה. האם יש צורך בלקנות חדש או שניתן לתקן את זה איכשהו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הגיע היום הלפטופ החדש שהזמנתי, עם 192GB SSD, ולמרות שאני מודע לכך שהנפח הפנוי תמיד קטן יותר, לזה באמת שלא ציפיתי. בפועל רשום כי יש בהארד דיסק 164GB, ומתוכם 40GB בשימוש כאשר הווינדוס רק הותקן. נשארתי עם 124GB בלבד. לאן בדיוק נעלמו להם 70 ג'יגה? זה תקין הסיפור הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כונן חדש...לאחר שאחר הלך לעולמו. באותו מחיר יש את ST3500418AS המומלץ אך ראיתי גם את WD5000AADS עם באפר 32. מאחר והוא שייך לסדרת ה GREEN אני מניח שהוא 5400RPM? האם ה ST3500418AS עדיין עדיף? (למרות באפר קטן יותר?) הדיסק ישמש ככל הנראה לאיחסון ולהרצת משחקים ממנו. דעתכם? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת BX500 התקציבית של מיקרון הוצגה רשמית - ותחל להימכר בימים הקרובים במחיר שכבר נמוך יותר מהערך המומלץ הנקוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין חמישה צורבים שכולם בערך באותו מחיר והם: ASUS CRW 48/16/48x LG GOLDSTAR 48/16/48 ExacLink Buffer GCE-8480B LITEON Smart-Burn 48/12/48 CDRW MSI DragonWriter 48x16x48x CDRW TEAC CDRW write proof 48/16/48 אז מה הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סיגייט אישרה לאחרונה כי היא בודקת תלונות על "תקיעות" של הכוננים הנ"ל. לפי התלונות שהתקבלו, אין איבוד מידע, אבל הכונן מפסיק להגיב למשך פרק זמן של עד 30 שניות. בכל מקרה סיגייט צופה כי הפתרון לבעיה יהיה ברמת עדכון FIRMWARE. http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=08/11/11/2125227 http://techreport.com/discussions.x/15863 אישית לי יש כונן כזה בשימוש מספר שבועות, אבל הוא מותקן ביחידת NAS שעובדת בעיקר לצרכי גיבוי. בכל מקרה בשימוש שלי לא נתקלתי בבעיות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-