אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לקחת? בתחום ה250 Maxtor DiamondMax 10 aka 6V250F0 או WD WD2500KS
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם הדחופה , השבוע הלפטופ שלי נפל וככל הנראה הדיסק הקשיח שלי ניזוק ויש לי הרבה חומרים חשובים עליו , חיברתי את הדיסק למחשב הנייח שלי והוא מזוהה בביוס , כמו כן הדיסק מזוהה במחשב הנייח אך לא ניתן לפתוח את המחיצה שיש בה את החומר(D:\) אלא רק את המחיצה שבו יש את הריקוברי (C:\) , ניסיתי לעבוד את התוכנה testdisk אך היא מסובכת למדי ואני חושש כי אני יהרוס לגמרי את הדיסק , כמו כן הידסק משמיע נקישות קטנות ברגע שהוא מופעל , לכן יש לי 2 שאלות : 1. האם על פי הממצאים הדיסק הרוס לגמרי ולא ניתן לשחזר את המידע ? 2. במידע והדיסק בסדר , איך ניתן לשחזר את המידע ? חש לציין כי חיפשתי חברות שעושות את זה אבל המחירים בשמיים וזה מעל היכולת שלי לשלם סכומים כאלה... האם יש המלצות מניסיונכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ובהתקנת הווינדוס חילקתי את הכונן הקשיח ל-2. עכשיו בווינדוס לא מופיעה המחיצה השניה כלומר במקום 2 כוננים אחד שך 100GB והשני של 150GB , מופיע רק כונן אחד של 100. יש רעיונות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארגון ה-SATA-IO מחליט על שם מסחרי קליט יותר לחיבור ה-SFF-8639, שיקרב אותו ליום בו נראה תמיכה רחבה בכונני 2.5 אינץ\' עם מהירויות של עד 4 ג\'יגה-בייט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-u-2-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%91%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a7%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי! ראיתי בחנות המלצות על SSD128GB של SAN DISK אמרו לי שם שזה מהירות קריאה 450+ וגם הכתיבה זהה 450+ אני רוצה לקנות SSD ולא יודע מה לבחור ? אשמח לעזרה בנושא. תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ואם מישהו יכול להסביר איך הם נוצרים תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן קשיח של seagate שמראה סימנים של מוות (המחשב מזהה אותו לפעמים, הוא עושה הרבה רעש והמחשב קופא רק כשהוא מחובר). הכונן בגודל 500GB עם 32MB זיכרון חוצץ. אני מתכוון לשדרג ל- Windows7 ואז להתקין את המערכת הפעלה על הכונן לעיל. אבל נראה שהוא גוסס אז אי אפשר. אני אני רוצה לקנות כונן חדש וכאן נשאלת השאלת האם ללכת על כונן עם זיכרון חוצץ של 32MB או 16MB? אם אפשר אז תוסיפו גם המלצות על כוננים מתאימים מחנויות באיזור המרכז. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול כמה חלקים חדשים למחשב: 1GB Samsung DDR II - 533 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 חומרה שהייתה לי לפני: LG GSA-4167B DVDRW Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Western Digital 80GB 7200RPM 8MB במחשב הישן, הצורב עבד בצורה תקינה, הצליח לקרוא ולצרוב לי דיסקים בלי בעיות. אבל במחשב החדש שציינתי כאן, הצורב לא מצליח לקרוא שום דיסק, ואני מדבר על דיסקים של החומרה שקניתי וגם דיסקים אחרים בבית (אז אני מאמין שהבעיה היא לא בדיסקים). את שני הכוננים הקשיחים, חיברתי ביחד לערוץ IDE1 על לוח האם, ה-80GB כמסטר וה-160GB כסלייב. את הצורב חיברתי לבד לערוץ IDE2 על לוח האם, כמסטר, כמובן שכבל ה-IDE מחובר א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי היום את ההארד דיסק, והוא ממש ממש מרעיש כשהוא עובד, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, והוא מפסיק את הרעש כל 5 שניות ואז מחזיר אותו. זה הגיוני? או שמשהו פגום?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-