עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש כונן Blu-Ray למחשב על מנת לנגן סרטי בלו ריי מקוריים (אין לי צורך בצורב בלו ריי). רציתי לקנות את הכונן BDR0412SA של Aopen שהוא הכי זול, אבל הוא לא במלאי אצל הספק ולא הצלחתי למצוא חנות שיש לה מלאי שלו. ראיתי שיש גם של סוני ו-LG באיזור ה-550 ש"ח, אבל אני מנסה למצוא משהו באיזור המחיר של ה-Aopen (שהוא 350 ש"ח). האם כדאי להזמין אותו מאיביי? אולי אתם מכירים חנות שיש לה את הכונן במלאי? ואם לא, איזה כונן חליפי מומלץ? (אם לא תהיה ברירה, אגדיל את התקציב - אני פשוט לא רואה סיבה לשלם כל כך הרבה על כונן קורא). מה דעתכם על הכונן הזה של liteon: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9371

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום לכם לנגן Cowon O2 יש אפשרות לכרטיס הרחבה של 32GB... ועכשיו הדילמה היא בבחירת כרטיס SDHC בנפח 32GB, בין המהירויות השונות של הכרטיסים. האם יורגשו בביצועים של הנגן הבדלים בין class 4 לclass 6 למשל ? שווה להתייחס לזה בכלל או שזה הבדל זניח שלא יורגש ? כי לפני שבוחרים כרטיס, זה בהחלט הבדל במחיר בין המהירויות.. תודה והמשך ערב נעים.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by motogt,

לאחרונה נגמר לי המקום במחשב ואני רוצה לעשות שדרוג של חצי טרה. אני נאמן לWD. ראיתי כמה סוגים/דגמים של דיסקים. אחד נגמר בAAKS השני AAJB השלישי AACS מה ההבדל בינהם ומה יותר מתאים לי? (בן אדם רגיל שאוהב ביצועים) http://www.kama.co.il/products.php?path=category%2Cattr_394%2Cbrand&category=1431&brand=483&attr_393=1634&attr_394=1641 אם זה משנה, כרגע יש לי כונן 320 שמחולק ל2 מחיצות

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. רקע: קניתי דיסק 500GB, 16MB SATA2 7200RPM קיבלתי 5400RPM, Samsung HD503HI בחנות אמרו שאני יכול לבוא ולהחליף ל-7200 אבל יש להם רק HITACHI. אין לי רכב אז ללכת ולהחליף פירושו נסיעה באוטובוס ובזבוז זמן יקר. השאלה: עד כמה משמעותי ההבדל ובאיזה נסיבות\שימושים יבוא לידי ביטוי? וגם האם הדיסקים של HITACHI מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. אם בכלל תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם התקלקל לי המק בוק שלי פירקתי את הדיסק הקשיח וכאשר חיברתי אותו לווינדוס אקס פי המערכת מזהה את הדיסק כדיסק לא מאותחל מה עושים? יש לי מידע מאוד יקר לליבי בדיסק הזה יש לציין שהבעיה במק היא לוח אם שרוף ולא בעיה בדיסק הדגם הוא: ibook g4

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  11. Started by arkadur,

בשעה טובה חיברתי את המחשב הישן שלי (SERVER OF NON ) המכיל בתוכו מערך RAID 0 של צמד ראפטורים 74GB, משום מה, הם לא מפסיקים "לחשוב" ומרעישים יותר מידי. משהו "חונק" לי אותם ורואים את זה בHDTUNE עם קצב כתיבה של 30 MB, שהF1 שלי נותנים בין 90 ל100... מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. מדובר בDOK של CORASAIR, 16 GIGA מדגם VOYAGER MINI ראו בקישור הבא (אתר יצרן) http://www.corsair.com/products/voyagermini/default.aspx כמו כן, אשמח לדעת אם יש עוד תוכנות לפירמוט מעבר לתוכנה של HP, והאם יש טובות ומתוחכמות יותר (עם יותר אופציות של פירמוט). כמו כן אשמח לקרוא קישור למי שיש לגבי השוני בין FAT32 ל NTFS בפירמוט DOK, והאם יש העדפה כלשהי לכאן או לכאן. נ.ב. אני מבקש תוכנה אחרת בנוסף לסטיקי, היות וHD TUNE PRO עושה לי בעיות, ולא עולה בד בבד עם הDOK מחובר למערכת...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dan9,

איזה טוב יותר? מהיר יותר? שקט יותר? חסכוני יותר? אני ממש מתלבת! http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=575 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jorgito,

שלום, קניתי דיסק און קי לפני איזה שבוע, ומשום מה אחרי שאני מעתיק אליו קבצים בלי בעיות, כשאני בא לקרוא אותם שוב אני רואה את חלקם בג'יבריש והם לא נגישים. ניסיתי להעתיק לבדוק ולפרמט דרך 5 מחשבים שונים ודרך 3 מערכות הפעלה שונות (7, XP, VISTA) ועדיין זה לא עוזר. אני חייב לציין שכבר קרתה לי התקלה הזאת עם אותו סוג דיסק און קי שהחלפתי אותו בעזרת האחריות, וגם היה לי דיסק און קי כזה לפני חצי שנה והוא לא עשה שום בעיות (HP V115W 16GB). יש מישהו שמכיר איזושהי תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT או דרך אחרת לנסות לבדוק ולתקן את הדיסק און קי? אני רוצה להימנע מלהגיע שוב לחנות ולהחליף...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. רכשתי דיסק קשיח נייד transcend 25M. חיפשתי בכל מקום אפשרי מידע על המחיצות ומערכות הקבצים ואיך לחלק. רק דבר אחד לא הצלחתי למצוא. אני רוצה להקצות נגיד 420 GB ל - NTFS, ואת השאר להגדיר למערכת שתומכת ב- MAC, מכיוון שאני זקוק לפעמים להעביר קבצים מMACS. בכל מקדום אפשרי מצאתי רק אופציות להפוך את הדיסק ל- NTFS איך אני עושה זאת בדיוק? באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. היי אנשים, מקווה שתוכלו לעזור לי. מתוך כוונה להחליף את הדיסק הקשיח המצומצם והקלוקל שלי, קניתי לפני כמה חודשים את ה- Caviar Green של WD בנפח 500GB. למרות שהמחשב שלי כבר בן 5 וחצי (עם לוח אם MSI PT880 NEO) התומך ב-SATA, לא חשבתי שתהיה בעיה לקנות כזה דיסק קשיח. עד שהמחשב לא זיהה אותו. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS, להתקין צ'יפסטים חדשים של VIA...לא עזר. במעבדה אליה לקחתי את המחשב עשו את אותו הדבר כשלאחר מכן חיברו את הדיסק למחשב אחר והפלא ופלא, הוא עובד. מסתבר שהלוח אם שלי לא תומך בנפחים כאלה. מכרתי את הדיסק בסופו של דבר. לאחרונה, קניתי דיסק קשיח של Seagate בנפח 250GB, נפח צנוע יחסית הייתי אומר. התייעצתי עם המוכרים לגבי הקניה ולטענתם לא צריכה להיות שום בעיה. אז מן הסתם, קרתה אותה הב…

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שלום לכול העוזרים!!! מחפש הארד דיסק נייד של 1 טרה כדי לגבות את התמונות והסרטים שלי. לא יהיה שום שימוש נוסף בהארד דיסק חוץ מגיבוי. חשבתי אולי על הארדיסקים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 כול עצה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by gilbm1,

טוב אז הבעיה פשוטה לכאורה יש לי עותק של WINDOWS 7 פשוט מאוד במהלך ההתקנה הם מבקשים לבחור כונן עליו אני הולך להתקין את המערכת אני בוחר את כונן C והם מבקשים את מנהל ההתקן אני מניח שאין לי אותו ואני אשמח אם תערו לי ותביאו קישור להורדה או שם מדויק ואני אוריד גודל הכונן 80 GB מערכת קבצים NTFS תודה לכל העוזרים זה דחוף גיל

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים 1) 320GB מחולק ל 2 : C,D - לא זוכר את הדגם אבל SATA 2) 1TB במחיצה אחת. samsung hd103uj עד עכשיו הכל היה בסדר בחלונות XP, אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE ורק הכונן הראשון מזוהה לי, כולל C ו D. הקטע שאני מסתכל במנהל ההתקנים המחשב מזהה שיש עוד דיסק- אפילו רושם לי איזה דגם זה ומה הנפח. אבל לא מקצה לי כונן עברו...אין לי גישה אליו. לא ראיתי שיש דרייבר לכונן הזה... לוח אם msi g31m 2gb זיכרון מי יגיד לי מי ידע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי כיום כונן חיצוני 2.5 של WD בנפח 320GB ואני חושב על החלפה שלו לנפח גדול יותר ..מה אוכל למצוא במחיר של450 ש"ח כמובן 2.5 במהירות טובה ונפח גדול יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by wolly,

בזמנו שמתי את מערכת ההפעלה על RAPTOR ובאמת נתן תוצאות. עכשיו אני רואה שיש SSD. השאלות: 1. האם באמת מהירים עדכדי כך ששווה את הכסף? 2. האם הם אמינים - הבנתי שלא מתקלקלים אף פעם

• 18 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים