אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לפני מספר ימים דיסק קשיח 1.5TB של סיגייט. חיברתי אותו והוא מזוהה גם בביוס וגם בווינדווס XP SP2 כ500GB. (לא בדקתי בלינוקס, אבל אני מאמין שאין טעם אם בביוס הוא מופיע כ500, נכון?) עדכנתי את הביוס לגירסא F12 (לוח האם: P35C-DS3R, בעדכון F8 נאמר שתוקנה הבעיה שכונני 1TB מסויימים הוצגו כפחות) העדכון עבר בהצלחה אבל הדיסק הקשיח עדיין מזוהה בתור 500GB. ניסיתי עם SEATOOLS של הדוס - זה מזוהה שם כ1500.301GB. חיברתי למקום אחר בלוח האם, אותו הדבר. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי לוח ABIT ישן שתומך ב- SATA 1. אני יכול לקנות HARD DISK SATA 2 ולחבר אותו והוא יעבוד במחשב? (אמנם במהירות איטית יותר, אבל יעבוד?) תודה
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. בהרד דיסק שרכשתי לפני כמה שנים (כזה) יש תקלה קטנה,אך מעצבנת וחשודה. בין כל המידע הרב שיש בו, היו כמה תיקיות עם קבצי וידאו. ניסיתי למחוק אותן, אך הקבצים נמחקו והתיקיות נשארו ריקות ואין אפשרות למחוק אותן בינתיים. פורמט לא בא בחשבון, בכל אופן עד שאני מוצא מקום איחסון אחר למידע שנמצא. האם ניתן למחוק את התיקיות הריקות,וכיצד? 2. צריך המלצה להארד דיסק חיצוני, בתווך המחירים 200-380 ₪, בלי חיבור לחשמל. החל מ-500 GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
מחיר יחידה הוא 18 ש"ח. נגיד כך... זה לא דיסקים לשימוש יום יומי בגלל מחירם אך זה יכול להיות נחמד למי שצורב תוכנה כל שהיא ורוצה דיסק מיוחד במינו. בכל מקרה כבעל צורב Label Flash אני שמח שסוף סוף אפשר להסיג אותם.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות תקליטור צריבה בגודל 8.5GB DVD+R DL 8X יש לי שאלה: ראיתי בחנות מחשבים מוכרים 2 חברות תקליטורים צריבה בגודל 8.5GB מה מתאים לצורב שלי? חברה 1: SILVER LINE חברה 2: VERBATIM מה זה "+" וגם "-"?. מה הכי טוב לקחת "+" או "-"? אני בבית עושה עריכה וידאו וצילומים.מה מתאים תקליטור צריבה ? הצורב פנימי IDE שלי בבית. בדגם HL-DT-ST DVDRRW GWA-4164B - LG בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרחיב את הזיכרון SSD במחשב נייד FLEX שנמצא ברשותי. האם ישנה אפשרות להרחיב את הזכרון במחשב הנייד באמצעות הssd הבא: https://ksp.co.il/mob/item/74521/כונן-קשיח-transcend-830s-ts1tmts830s-m-2-ssd-sata-iii-נפח-1tb כונן קשיח Transcend 830S TS1TMTS830S M.2 SSD SATA III - נפח 1TB וכמו כן קישור למפרט של המחשב: https://zuzu.chat/t/lenovo-flex-6-2-299/42151 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה פחות או יותר בשם הנושא. יש לי מידע חשוב על המחשב, אז רוצה לקנות הארדיסקים טובים, לא זולים. אבל האם עדיף לקנות היום הארדיסק של 4TB ב-1400 ש"ח או שניים של 2TB באותו המחיר בערך? הדיסקים שאני שוקל הם: Western Digital Caviar Black WD4003FZEX 4TB Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות דיסק קשיח SSD מהיר מאוד. אני ראיתי באתר KSP ראיתי תמונה איך נראה דיסק קשיח. אבל שמתי לב רואים בדיסק קשיח יש פס קטן ריבוע צבע כתום והשני יש פס קטן ריבוע צבע שחור מה זה אומר הצבעים. איזה הכי טוב מיהם שאורך חיים ארוכים בלי תקלות. איזה מיהם מהיר מאוד? הייתי רוצה גבוהה מהיר מאוד. כי אני מישתמש בגריפקה וגם עריכה וידאו. וגם משחקים כבדים באינטרנט וגם במחשב. עוד משהו ראיתי בפס כתום רשום: באתר : http://ksp.co.il/?uin=18003 Sequential Read Speed: Up to 530MB/s Sequential Write Speed: Up to 330MB/s Random Read Speed: Up to 97K IOPS Random Write Speed: Up to 63K IOPS והדיסק השני פס שחור רשום: באתר : http://ksp.co.il/?uin=20231 מהירות קריאה מקסימלית Up to 540 MB/…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש טעם? במידה וכן, מה מומלץ? אני מביא מ ebay, אחי חוזר עוד חודש מחול : ) 120 gb מה ההבדל בין הסמסונג evo ל פרו והאם זה משנה אצלי שאני ב sata 2 ומה לגבי סנדיסק? אפשר לשקול גם אותם או שהם לא רלוונטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לקנות מתאם ללפטופ שבמקום הCD אני מכניס SSD , איך קוראים לחלק כזה ואיפה אני קונה את זה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היום או מחר אני אקבל SSD חדש, Crucial M4 64GB. רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות, כמו עדכון קושחה, כל מיני הגדרות למיניהם, TRIM וכל החברים שלו. אין לי כל כך מושג איך עושים את כל זה, אם תוכלו לעזור לי - אני אשמח, ואם יש לכם איזה מדריך קצר בעניין, זה בכלל יהיה מעולה. אני רק אציין שה-SSD יהיה מותקן במחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי WIN98 ואני צריך דריבירים ל-MP4 שקיבלתי מהבנק. (הוא דומה בצורתו החיצונית לנגן של חברת QTEC, אולי זה QTEC??) הוא בעל 512 MB, תומך עברית ובסרטים רשום בפנים בתוך הנגן: ACT_V3.5.37 SD85043I איפה יש דרייברים? חיפשתי ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-