אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ראיתי מבחנים של הDOK GTR וראיתי את התוכנה או הפקודה הזאת: http://www.everythingusb.com/images/list/corsair-flash-voyager-gtr-flash-drive-review-robocopy-benchmark-32gb.jpg תוכלו להגיד לי מזאת הפקודה הזאת או התוכנה הזאת. אני סקרן... תודה לעונים. מצאתי שזה robocopy יש סיכוי להסבר...?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בזאפ ולא מוצא אף חנות שמוכרת מישהו מכיר מקום? בעדיפות שיהיה יותר מclass 2. תודה מראש, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני מדברת על המערכת המתוארת במפרט המחשב שלי. כעת, כמו שניתן להבין מהכותרת אני תוהה אם יש בעיה עם הצורב שלי. תיאור המקרה: לפני כשלוש שנים בעקבות המלצותיכם פה בפורום ומדור "צורבים מומלצים" רכשתי (ראוי לציין שממש חיפשתי והתעקשתי) לרכוש את ה- Samsung SH-S203B DVD Burner שלי. בשנה האחרונה התגלו איתו מספר בעיות 1. עוד כאשר עבדתי עם XP וכאשר צרבתי עם הנרו (אקספרס)שהגיע איתו, 11. גיליתי שאם אני רוצה שהסיכוי לצריבה מוצלחת יהיה גדול רצוי מאוד לא להריץ כמעט דבר (שאינו קטנטן ) ברקע כלומר לא סרט (ואין הכוונה ל-MKV/HD אלא סתם DIVX) בוודאי לא לנסות לפחות קובץ בודד עם ה-7ZIP. לכל היותר לגלוש באינטרנט ורצוי לא בריבוי חלונות / טאבים. 12.חשוב לציין שמדובר על צריבה על DVD'S…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי.. יש לי בעייה שנעלם לי מקום, ואני לא מבין לאן.. כשאני עושה מאפיינים של הכונן כתוב לי 86 ג'יגה בשימוש, אבל כשאני נכנס פנימה ובוחר הכל ומאפיינים כתוב לי 38 גיגה. איך זה יכול להיות שככ הרבה פשוט נעלם? (ווינדוס 7, pavillion dv6, כונן מחולק למחיצות)
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערך RAID 0 לכונני הפעלה שלי כל הזמן מדברים על זה שאם כונן אחד נופל אז הלך כל המידע. במשך כל התקופה שיש לי מחשב שזה בערך מתקופת ה 286 בחיים לא נפל לי הHDD. למה בכלל שיקרה לו משהו ? בגלל בעיות מתח? קצרים? מה זה בכלל "כונן שנפל" ? האם הכונן נהרס לגמרי או שרק הקבצים שעליו? אפשר לפרמט ולהתחיל מחדש? או לזרוק לפח? יש לי עדיין כוננים עתיקים - אני מדבר על כונני 6gb שעדיין עובדים. מה הסיכוי שיפלו לי הכונני SSD?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הצורב הזה : Samsung SH-S223B (גירסאת ה SATA). האם זהו צורב טוב? יש גם את ה LG GH22NS באותו מחיר, איזה מהם יותר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 כוננים של seagate מהדגם ST31000528AS (מה שהמטריקס כותב) עכשיו כשאני מדליק את המחשב אז בפוסט הוא כותב שהכל טוב ווbootable וכשאני מגיע לווינדוס אז האינטל מטריקס מקפיץ לי הודעה "אמצעי אחסון אינו נגיש: יש לשחזרו, או שחסר כונן קשיח." ... עכשיו לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומוציא את החשמל לגמרי ואז מוציא ומכניס את הכבלי חשמל וSATA של ההארדיסקים אז זה פותר את הבעיה לזמן מה... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם בקר ל-Firewire 800 1394b עם חיבור PCI Express ויכול לדווח אם הוא נתמך ב-Vista/Win7 64bit? מקריאה ברשת ממליצים על כרטיסים שמבוססים על צ'יפסט של TI XIO2213 אבל לא מצאתי אף כרטיס כזה שנמכר בארץ ולחנויות שהתקשרתי אין מושג על מה אני מדבר... יש לכם המלצות (מניסיון) על דגמים ספציפים לבקרים? חשובה לי המהירות של הבקר (עבור קורא כרטיסים). אלו הדגמים שמצאתי בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SE-PCIE-1394B&cart=126775120518525986〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-107&cart=126775120518525986〈=heb http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5150 דגם שמומלץ בחו"ל עם הצ'יפסט של TI: http://www.firewiredirect.com/product/347/
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ארד דיסק של סמסונג 80 GB ואני רוצה להפעיל אותו כעבד לארד דיסק של 40 GB . עכשיו אני רואה אותו כ31 GB והוא צריך להיות 80 GB. נ.ב לפני כחודש הוא היה באותו מצב והוא זוהה כ80 GB...למה עכשיו זה ככה. התקנת עליו לינוקס ואז התחלתי אותו עוד שהוא היה ב31GB ב מערכת XP שהוא עבד כslave. מה אני צריך לעשות בשבל שאני אחזיר אותו ל80 GB? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים כונן חיצוני של סמסונג והחיבור של היו אס בי נהרס לי עם הזמן אז החלטתי לפרק אותו ולהרכיב אותו סאטה. הכל עבד פיקס במשך יומיים ולפתע היום כשניסיתי להכנס לכונן הוא רשם לי : "עלייך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" וזה מאד בעייתי כי כל חיי נמצאים בכונן הזה... יש מצב שהכונן נמחק ? אשמח לכל עזרה בנושא,כי אני אובד עצות ואני לא יודע מה לעשות... יהונתן.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם דיסק DVD טוב של TEAC יחזיק את ה-10 שנים ? האם הוא עדיין יקרא ע"י כוננים ? הדיסקים ישמרו בתוך תיק מיוחד הרחק משמש, לחות ומים. האם זה נחשב פתרון גיבוי יחסית אמין ? עוד שאלה של NOOB אבל אף פעם לא התעסקתי - האם כל צורב DVD יכול לצרוב על DVD DUAL LAYERS ? והאם הם אמינים כמו הרגילים ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישה של הכונן X25-M 80GB של אינטל. ראיתי 2 דגמים שונים באותו מחיר, ואני לא יודע מה לקחת: SSDSA2MH080G2C1 SSDSA2MH080G2R5 למישהו יש מושג מה ההבדל ביניהם? תודה, תומר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר נתן לי דיסק קשיח חיצוני שלו בשביל שאני יתקן לו, כשחיברתי את הכונן למחשב קיבלתי הודעה שהכונן אינו מאותחל. חברי אמר לי שיש לו שם נתונים אשר הוא רוצה לשחזר אותם. יש לי תוכנה שמצאה את הנתונים כ- 200 GB. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משערים שיקח לשחזר את כל ה- 200 GB האלה בחזרה לכונן?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-