אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות. התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים. ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי בSSD ובזכרון המחשב שלי הוא מסוג ASUS N551JX משהו שמתאים למחשב שלי לפי האתר של crucial: Crucial 16GB Kit (2 x 8GB) DDR3-1866 SODIMM CT7810238 $165.99 Crucial MX500 1TB SATA 2.5-inch 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD CT11503517 $219.99 זה די ייקר לדעתי. האם תוכלו להמליץ על משהו דומה או תמליצו לחכות למבצעים כלשהם? (הנ"ל לא דחוף לי) אפשרות אחרת היא כמובן לחכות שנה/ בלק פריידיי ולרכוש מחשב חדש. כמו שאמרתי, הנ"ל לא דחוף
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מבדיקה שערכתי כרגע ששום תוכנית אחרת לא מופעלת ברקע היה לי לפני כן 320aaks חדש שהראה ביצועים טובים ויציבים יותר כמו כן משום מה חסרה משבצת(לעומת 320aaks ישן יותר) מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים, אור [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שמתי לב שעל רוב דגמי המדיות לדיוידי היום מופיע בקטן סימן ה RW, למרות שהדגם עצמו לא תומך בזה. למישהו יש מושג למה הם רושמים את זה?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 25% חיים רשום מצב GOOD אבל כל כמה שעות / ימים יש פריז מטורף והמחשב נתקע וברגיל יש לי פריזים קטנים מדי כמה שעות בסאונד , עכשיו נתקע לי המחשב עשה לי פריז מטורף תקוע! עשיתי גוסט מכונן SSD לסתם כונן קשיח שמצאתי ונראה אם עכשיו זה יתקע אם זה לא יתקע והכול יהיה בסדר אני אקבור את הכונן ה SSD שלי באדמה ואתלה שלט " תנוח חבר R.I.P " עשה עבודה טובה שירת אותי כמה שנים טובות PATRIOT אחלה חברה' .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדלים בביצועים של משחקים ותוכנות אם הם על כונני ssd או כונן כמו wd black ביחס לכוננים במהירות רגילה.. וגם לשאול אם החיבור sata 3 מהיר יותר בהקשר הזה של הביצועים, כמובן שלוח האם תואם.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב 6 דיסקים פעילים. שני דיסקים SSD מחוברים ב RAID0 (דרך לוח האם, סה"כ 250GB ומשמשים למערכת ההפעלה). שני דיסקים של 3TB ועוד שניים של 2TB. בנוסף יש לי מגירה לדיסקי SATA (משמשים לגיבוי הדיסקים במחשב) וצורב, כולם מחוברים לבקר ה SATA על לוח האם. בעבר חלק מהדיסקים נעלמו והופיעו שוב כשחיזקתי את חיבורי המתח וה SATA. בשבוע שעבר מת לי אחד מדיסקי ה 2TB המשמשים לגיבוי. ביום חמישי קניתי אחד חדש (התקול כבר לא היה באחריות כי הוא היה בן 4) והעתקתי אילו את הדיסק הנמצא במחשב, אחר כך החלפתי בין הדיסקים (העדפתי כי הדיסק החדש ישמש לעבודה ואילו הישן ישמש לגיבוי). פירקתי את הדיסק מהמחשב והעברתי למגירה ואת הדיסק החדש שמתי במחשב. אחרי כל ההרכבה והפירוקים חלק מהדיסקים נעלמו (לא הופתע…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של HITACHI (160GB) הרכבתי אותו אבל אני לא מצליח לגרום לכך שהוא יעבוד... ההרד דיסק עצמו פועל אבל אני לא יכול לשים עליו מחיצה כדי לעבוד איתו. הווינדוס מזהה אותו כמו שאפשר לראות בתמונה אבל בMANAGE ובPartitionMagic אני לא רואה אותו. מה אני אמור לעשות כדי להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי 2 הרדיסקים זהים כל אחד 2TB . חיברתי אותם במערך RAID 0 . כשאני מנסה לחלק אותם ע"י התוכנה בזמן התקנת וינדאוס, הוא מחלק לי רק 2TB ועוד 1.6TB לא מחלק והם נשארים "באוויר" כלומר סוג של שטח מת שאני לא יכול לעשות איתו כלום . (כשאני מנסה לפרמט את השטח ה"מת" הוא כותב לי שגיאה) דברים שניסיתי לעשות : 1. לפרמט כל דיסק בנפרד - עובד תקין לגמרי. 2. לחלק אותם ביחד בתוכנת צד 3 - אותו דבר כמו עם התוכנה של וינדאוס, לא עובד. 3. עדכון ביוס של הלוח אם לגרסה אחרונה - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ההרדיסקים תקינים לגמרי, אבל ב RAID 0 לא עובדים בעצם במלוא תכולתם ואני יכול להשתמש רק ב 2TB . לא נתקלתי בבעיה כזאת אף פעם, למישהו יש רעיונות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שני כונני SATA שאני רוצה לחבר ללוח אחד מהם כבר מורכב והוא מחובר ללוח לSATA1 שזה האדום (מאסטר) רציתי לדעת אם את השני אני מחבר לSATA2 השחור? הבנתי שיש קטע שנקרא RAIDE0 והוא הכי מומלץ מבחינת ביצועים, אם מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה מערך זה אני אודה מאוד תודה אופס עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום,מנהלים, בבקשה להעביר לפורום המתאים, אני מצטער לא שמתי לב : :-[
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, זה ממש דחוף עד מחר בבוקר. הזמנתי כבר מחשב אבל התברר שניגמא לחנות במלאי את הHD המקורי שרציתי לקנות שהוא WD 3200aaks של 320GB וכחלופה אני יכול לקחת אחד משני אלה: 1. בדיוק אותו WD רק של 250GB 2. Samsung 16mb HD403LJ שניהם עולים 70 ש"ח פחות. מה אתם ממליצים לעשות להישאר על הWD רק ב70GB פחות ? או לקחת את הSamsung שהוא באותו נפח רק 70 ש"ח פחות ? כעיקרון קראתי על הSamsung תגובות והן ממש בסדר, מהיר ושקט אבל מה אתם אומרים ??? תודה רבה רבה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי SSD כדיסק מערכת הפעלה\התקנות ראשי, וזה רק לאכסון. קונה באנגליה, מחפש דיסק כמה שיותר גדול. חשבתי לקנות SSD גם בשביל זה, אבל לא מצאתי נפחים גדולים כמובן... אין בעיה לקנות דיסק יקר כי יש לי תקציב מהקולג' תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לדיסק 4T של WD לצורך הורדת טורנטים לקחת כחול (אדום או סגול) ואפשר אולי חיבור (קישור ) להסבר על ההבדלים ביניהם בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-