אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה של דיסק קשיח ATA משו כמו 120 GB לאחר שהדיסק הקודם של (IBM) קרס ומשמיע קולות של טרקטור. תודה מראש ניר
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום בגלל פירמוט מחשב ואיבוד הרבה מידע חשוב החלטתי לקנות דיסק קשיח חיצוני שיהיה בו גיבוי של כל המידע החשוב. כעיקרון אני מחפש דיסק קשיח בגודל 500GB. ראיתי שיש המון סוגים של דיסקים קשיחים חיצוניים ואני פשוט הולך לאיבוד ולא יודע איזה סוג לקחת ואיזו חברה.. מישהו יכול לעזור לי? עדיף חנות מאזור המרכז. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/web/item/78129 או https://ksp.co.il/web/item/95543 האם יש הבדל אחר ביניהם חוץ מהאבטחה? הכונן יהיה רק לאחסון אז הוא לא יהיה בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק.. ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
השאלה היא כלכלית גרידא, חיפשתי במספר חנויות את הצורבים ולהלן המחיר הכי זול שהצלחתי להשיג: LiteOn x40x12x48 - במחיר 385 ש"ח Teac x40x12x48 - במחיר 461 ש"ח LiteOn x48x12x48 - במחיר 496 ש"ח אני חושב שאני אלך על הזול ביותר... האם שווה תוספת של 110 שקל בשביל x48 (בתכלס הוא ממש מעט יותר מהיר), או של 70 שקל בשביל להשיג צורב עם 8MB באפר ושנתיים אחריות (אגב, אורך החיים הממוצע של ה-LiteOn הוא 70,000 שעות, ושל ה-Teac הוא 100,000 שעות). [נ.ב. בבקשה לא לנעול את הנושא, אני מודע להבדלים בין הצורבים וקראתי את הת'רדים הקודמים ואפילו Reviews במספר אתרים]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש הארד דרייב ראשי למחשב למערכת ההפעלה ואני מחפש כונן שיהיה מהיר במיוחד, חשוב לי זמני תגובה מהירים , עליית ווינדוס מהירה וכדומה. ראיתי את הכונן הנ"ל ב-580 ש"ח, וחשבתי שזה יכול להיות פתרון. ברשותי כעת Seagate 500GB 32MB והוא יהיה כונן שני.מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ממני לצרוב במהירות המירבית בהרבה דיסקים בינהם נמנים דוגמת הבנקיו שאמורים להגיע ל24~ לא עוברים את ה12 האם כדי לי להוריד את ההגנה במה זה יזיק?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הדיסק הנ"ל הדיסק הגיע עם שני כבלים. הראשון - כבל USB רגיל משני הצדיים (לדברי החנות - להעברת מידע). השני - בצד אחד USB למחשב בצד השני חיבור כוח לדיסק נראה כמו החיבור של נוקיה (לדברי החנות - לתת כוח לדיסק). ניסיתי לחבר את הדיסק בלי החיבור כוח וכל המידע שאיכסנתי בו עובד הכל נמצא כמו שצריך ואני מדגיש שוב - הUSB השני של הכוח לא מחובר כלל. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה זה ואם בכלל צריך את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני מעוניין לרכוש כונן SSD חדש, השימוש שלו הולך להיות בעיקר למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) וקצת לדברים אחרים כך שאני לא צריך הרבה מקום. אחרי שעזרו לי פה לסנן מועמדים שונים ושעות שביליתי באתרי אינטרנט שונים (פיידבקים, השוואות וכו'.) הגעתי לכונן הבא: Intel 320 Series SSDSA2CT040G3K5 2.5" 40GB SATA II http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820167044 כרגע יש ברשותי כונן HDD רגיל, ה HD321KJ של סמסונג, והשאלה שלי היא האם למרות שבגרסת ה40GB מהירות הכתיבה היא רק 45MB/s האם אני ירגיש בהבדל עצום במהירות ובביצועים? אני רוצה להדגיש שוב שמטרת הדיסק העיקרית היא התקנת מערכת ההפעלה, ובגלל זה אין אני קונה דגם עם יותר מקום.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להרכיב את OCZ Vector 150 מחליף Crucial M4 בגודל זהה השוותי אותו ל-EVO 840 שנמצא יחד איתו על המחשב תוצאות טובות יחסית ללוח הישן שלי P67
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הפעם זה לא תרוץ למורה, אלא המציאות לצערי. אני מצרף תמונות של החלק שנשאר "חי". השאלה אם יש דרך כלשהי שאפשר לעשות עם זה משהו, בין אם באופן עצמאי ובין אם דרך חברה כלשהי שמומחית בשחזור מידע מחלק כזה, בהנחה וזה אפשרי בכלל. אשמח לכל עזרה - יש חומרים חשובים ביותר על ה-DOK הזה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחכה כמה יחידות עבור גיבוי מתגלגל של כמה דברים חשובים רכישה מהארץ
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ממה שראיתי עדיף NTFS. ומה לגבי מחיצה ראשי או לוגי? 2. אני מעלה לפעמים את המחשב תחת XP כשהכונן עם WIN7 נמצא גם כן במחשב (בד"כ כדי להעביר ולגבות קבצים ביניהם). משום מה אני רואה מחיצה שמ"ה לא מותקן בה כתוב עליה "שמור ע"י מערכת". כמו כן אני לא יכול לגשת אליה. יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שבדר"כ הקשיחים שלהם מאוד מהירים והרבה ממליצים אותם במפרטי מחשב חדשים וכאלה... אבל בתכלס אני רואה שהמון קשיחים שלהם פשוט הולכים לעולמם, במיוחד סדרת הברקודה 7200.14. מה דעתכם? האם עדיף קשיח של טושיבה WD או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השבוע רכשתי לבית מחשב נייח חדש (תודה ל-Syszone על העזרה בהרכבת המפרט ולפלונטר על השירות היעיל). אתמול המחשב הגיע ולאחר שסיימתי להתקין מע' הפעלה (WIN 7) עשיתי מבחן קטן של CrystalDiskMark לדיסק הקשיח (Seagate 1TB ST1000DM003) קיבלתי תוצעות יפות של קצבי קריאה וכתיבה 200MB/S ו-170MB/S. אחר כך ביצעתי את הבדיקה שוב על ה-SanDisk Extreme 3.0 שיש לי והתוצאות הן של 180MB/S ו-50MB/S. הבוקר בעבודה ביצעתי את אותם המבחנים על המחשב הנייח שלי בעבודה. הדיסק שיש בו הוא Toshiba DT01ACA100, גם הוא של 1TB ועם אותו התקן USB. התוצאות נמוכות בהרבה. צרפתי צילומי מסך של התוצאות. למישהו יש רעיון מדוע ההבדלים כאלה דרמטים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
צרבתי כמה סוגים של קבצים וכתוב שהצריבה הושלמה וכו' בהפעלה של הדיסק עולים לי ההודעות האלה של שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) http://img87.imageshack.us/img87/4716/12fu3.jpg מישהו יודע מה הבעיה זה קורה רק ב-MAKE DATA DVD הלכו לי כבר מלא דיסקים
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בעל 3 דיסקים קשיחים. בנוסף יש ברשותי מחשב ישן שברצוני לחבר את הדיסק הקשיח שלו במחשב אצלי (שיהיה 4 דיסקים קשיחים). כאשר חיברתי אותו עלה לי מסך שחור שכתוב מה ברצוני לעשות. Windows 7 xp professional ועוד אופציה שאינני זוכר.. כאשר הוצאתי אותו המחשב עלה כרגיל. מה שאני שואל , איך בעצם אני מגדיר את הכונן הקשיח הישן כמאין "איחסון" נוסף? אינני רוצה שהוא יעלה ככונן ראשי, אלא שיופיע כאיחסון משום שיש שם קבצים רבים שמגובים מהמחשב הישן.. אשמח לדעת איך לעשות זאת תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-