עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Systema,

אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by Headspin,

יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by parker8,

טוב השאלה שלי כך. הורי קנו לי באופיס דיפו חבילת דיסקים של DVD של חברת TEAC ועל האריזה היה רשום "דיסקים הניתנים להדפסה" והצד שבו ניתן לכתוב היה לבן וריק. אמממ... מה זה אומר? האם זה צורב מיוחד שחוסך את הכתיבה עם העטים המיוחדים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by most,

קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. שלום חברים לאחר שהחלפתי את הדיסקים במחשב ל-4TB, הגיע הזמן להגדיל גם את דיסקי הגיבוי החיצוניים. אני צריך 2 דיסקים - אחד 3.5" של 6-8TB ואחד נייד של 2.5" בנפח 3-4TB, מעדיף כמובן את הנפח הגדול יותר כדי שישמש אותי יותר זמן - האם יש למישהו כאן ניסיון עם דיסקים כאלו ויכול להעיד על האמינות והביצועים שלהם (יחוברו למחשב ב-USB 3) מה מומלץ לקנות ? נראה גם שיש בעיה של זמינות - דיסקים 2.5" של Seagate ו-WD בנפח 4TB שעלו כ-650 ש"ח "נעלמו" מהאתרים ובמקומם יש רק את ה-WD החדשים שעולם 770 ש"ח. בנוסף, דיסקים WD My Book 8TB לא זמינים ברוב סניפי הרשתות. מישהו יודע מה קרה לדיסקים ? יש סיבה למחסור ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by insane-o,

מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי צורב של NEC דגם 4551 (שתומך ב LabelFlash) וחיפשתי דיסקים של LB לקניה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי (דיסקים של LightScribe דווקא יש ) אם מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות דיסקים של LB אני מאוד אשמח לדעת!! ועוד שאלה יש מצב שאפשר לקנות דיסקים של LightScribe ולצרוב עליהם בצורב של Labelflash ? דיי מבאס אותי העסק שיש לי צורב שיכול לצרוב Labels ואין לי מה לעשות איתו.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*

12. Started by asilbob,

שמע אני רוצה להוריד סרטי HD ולרוב אותם על דיסק יש לי צורב DVD עכשיו יש אפשר לצרוב סרטים כאלו בDVD ? כי כול סרט שוקל בין 4GB ל6GB יש אפשרות ? כי כול הדיסיקים שראיתי (ולא ראיתי הרבה) ראיתי שאפשר לצרוב עד 3.5 GB בערך ...

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Culandur,

אני מחפש דיסקים נורמאליים שתומכים ב צריבה במהירות X40 במחיר נורמאלי אם אפשר אז גם לינק 10q

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by D-Bang,

יש דיסקים מסויימים שעדיפים על פני אחרים? מה לדעתכם הדיסקים הטובים ביותר לצריבה? השתמשתי קצת בGPT עד שהבנתי למה הם כל כך זולים, אחר כך עברתי לSILVER LINE אלה דווקא היו מעולים עד שקניתי צורב של LITE-ON ונראה שהם לא הסתדרו כל כך יחד כי ברגע שצרבתי מעל X40 הדיסקים נדפקו ועכשיו אני משתמש בMAXELL וMEMOREX חשוב לי שהדיסקים יהיו אמינים, GPT אני יכול להגיד לכם שאחרי שנה גג אפשר לזרוק אותם לפח.. לא שווים כלום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by jamoos123,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים ריקים של Mitsui/Kodak/Taiyo-Yuden בישראל?

• 32 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ely2001,

בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Domovoi,

היי,קניתי דיסקים לצריבה dvd r והם לא עובדים. :-\ אני מכניס את הדיסק לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותו . קניתי את הדיסקים ב office depot וגם כתוב עליהם office depot

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by embedded,

היי מישהו מכיר מקום זול במרכז שמוכר דיסקים DVD לצריבה של Verbatim? עדיפות למקום שמוכר בבודדים. תודה

22. Started by jamoos123,

עד לאחרונה קניתי את ה-TY שלי מחוץ לארץ, אבל נגמר להם המלאי... מישהו יודע אם יש מקום בארץ שמוכר דיסקים שהם TY (בודדים או BULK) ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ori83,

אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה ואני קצת מתקמצן שמתי כמה לינקים. תגידו מה נראה לכם 1. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1495152 2. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475597 3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1491450 4. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1495022 5. http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSILVERLINEDVDMINUSR 6. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1394031

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. איזה חברה ומחיר לא מוגזם

• 45 תגובות
    • 7k צפיות
  25. Started by x-dude,

איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים