עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by abo9,

איך משתמשים בזה? אני מתכוון שמעתי שזה מקצר זמן טעינה נגיד בBF3 אז מה צריך כאיל לשים את הקובץ של הBF בכונן הזה ולא ברגיל? וגם את הקובץ של המערכת הפעלה? או שזה עובד אחרת שזה אוטומטית מקצר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה

3. אני מתלבט אם לקנות NAS לשימוש ביתי בסיסי של גיבוי מידע. בהנחה שקניתי ושיום אחד הוא מפסיק לעבוד מסיבה כל שהיא כמו לוח אם שמפסיק לתפקד. האם בהוצאת הדיסקים הקשיחים המידע עליהם יהיה נגיש מכל מחשב ? אם אני קונה NAS אחר ומחבר אליו את הדיסקים מה-NAS שהפסיק לתפקד, האם החומר יהיה נגיש ? למיטב ידיעתי במחשב משתמשים ב-NTFS ואילו ב-NAS משתמשים ב-EXFAT או סוג אחר. תודה מראש למשיבים

4. Started by alonkl,

יש לי הארד דיסק SATA2 ובלוח יש רק 1, אפשר לחבר אותו?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  5. את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by yanivd28,

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by roeesnir,

האם זה אפשרי? אפילו בקטן, האם אפשר לצרוב ל-2 צורבים במקביל? אם כן - באיזה תוכנה? או שצריך חומרה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Sprewell,

הכונן שצד את עיניי הוא זה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5799 מה אתם אומרים? אחרי קריאה של לא מעט נושאים פה הבנתי שהאמינות של WD היא לא בשמיים והרבה פעמים הכוננים פשוט שובקים חיים אז הלכתי בכוונה על SEAGATE למרות שגם פה אין לי יותר מדי היכרות עם אמינות היצרן אז אני אשמח להמלצות והארות בעיניין. כעיקרון אני מתכוון לאחסן בכונן בעיקר מדיה של סרטים, שירים ותמונות. מהירות ההעברה לא מהותית עבורי (יש לי במחשב נייד כניסת ESATA) אלא אם מישהו יגיד שאם יש אופציה אז כדאי לנצל אותה במקום להתעסק עם החיבורי USB העדינים שתוך שנה נשברים ואז אשמח אם תציעו לי כונן עם הממשק הזה שיעלה בסביבות ה-400 ש"ח... (במקרה כזה אני מוכן גם לרדת מ-1TB ל-500GB כי מה שחשוב לי יותר זה האמינות ו…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. מה קורה חבר'ה? יש לי שאלה בנוגע להעברת נתונים מה יותר מהיר? כרטיסי זכרון או DOK מבוסס USB2? ומה ההבדלים במהירויות של כרטיסי הזכרון? המטרה היא לבצע READY BOOST - השאלה היא מה עדיף לקנות מבחינת ביצועים? מבחינת נפח נראה לי ש4 GIGA יספיק - מבחינת תקציב להיות הגיוניים הכוונה ליחס תועלת מחיר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש הארד דיסק לרשת... רצוי שיהיה ממשק אלחוטי אך אפשר גם כבל ethernet אפשרי אפילו USB אבל עדיפות נמוכה... לא צריך נפח גדול מידי בין 250 GB ל 500GB אני לא כל כך מודע למחירים אז הייתי רוצה רק משהו עם מהירות סבירה (שיהיה אפשר לצפות בסרטים מתוכו...) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, ההארדיסק שלי כל הזמן מתנתק בזמן עבודה, הבאתי עוד הארדיסק כדי לגבות את כל החומר שנמצא על ההארדיסק שמתנתק וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות העברה לקבצים מכיוון שהוא מתנתק אחרי כמה דקות.. אחרי שהוא מתנתק אני עושה ריסט ולפעמים הוא לא חוזר אז צריך עוד ריסט.. מה אפשר לעשות? אני רק רוצה לגבות את החומר שנמצא עליו ואז לזרוק אותו.. תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב, אני חושב עכשיו לקנות RDISK ואני לא יודע על מה ללכת אני חשבתי על טרה אבל אחרי חיפוש בזאפ אני רואה 750 ג'יגה במחיר סביבות ה2000 ש"ח פחות או יותר http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=363172 והולך לכיון של ה500-300 ג'יגה ורואה הבדלים ענקיים במחיר לא יודע מה הכי משתלם מבחינת : יחס עלות תועלת אמינות ויציבות טמפרטורה \מהירות וכל מה שעולה על רוחכם אני מחפש לקנות נראה לי בסביבות ה500-300 ההתלבטות שלי היא גם אם לחבר אותו חיצוני או פנימי ואם פנימי אז כנראה עם מגירה יש לי כבר שניים במחשב בסך הכל 450 ג'יגה וכמובן להחליט על אחד שהוא לדעתכם הכי טוב

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by saarxee,

אני שוקל לקנות מהסיבה כשאני מדליק את המחשב אז הוא עולה בסדר גמור, אבל אחרי שהוא מגיע לשולחן העבודה, הוא תקוע למשך 2-3 דק' ורק אז הוא פועל במהירות הנורמאלית שלו.. מה אתם מציעים? יש לי SATA2 וכנראה אקנה CRUCIAL M500.. לוח: PEGATRON IPMSB-H61.. (הוא לא כזה משהו.. האם הוא ילך טוב עם SSD?)

16. שלום מחפש תוכנה שמאפשרת לראות כמה שעות עבודה יש לדיסק הקשיח של WD. אני אמור לקבל דיסק קשיח לאחר שהפעלתי אחריות על דיסק שהתקלקל,ואני מעוניין לדעת אם קיבלתי דיסק חדש. ידוע לי שבתוכנת היצרן:"לייפגארד דיאגנוסטיק" אין אפשרות לקבל את הנתון שאותו אני מחפש. תודה מראש לעוזרים

17. שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by compman12,

אבא שלי ואני מעוניינים למצוא פתרון גיבוי\שמירת תכני HD. הבעיה היא התקציב. HD פנימי טרה עולה 500 ש''ח HD חיצוני 500GB עולה סביבות ה400 ש''ח NAS ללא HD עולה מעל 700. השאלה היא עם פתרון NAS שווה את המחיר? אשמח לתגובות דעות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה לצורב חיצוני. השימוש בו יהיה מינימלי, כך שמחיר נמוך היא הדרישה הכי חשובה. תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אין עניין של תקציב אני צריך SSD של 120-128GB ראיתי שיש כמה חברות להלן: Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III ב295 ש"ח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III ב295 ש"ח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III ב315 ש"ח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail ב330 ש"ח רציתי לדעת מה הכי איכותי מבין כולן? באינטרנט כתוב שעשו להם בדיקה והקינגסטון אכל את כולם בנתונים שלו האם זה נכון? יש לכם המלצה לכונן יותר טוב ממה שכתבתי פה? משהו איכותי בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם. התקנתי על המחשב החדש windows 7 64bit ultimatum. כשניסיתי לחבר את ההארד דיסק חיצוני שלי- seagate FreeAgent XTreme דרך חיבור e-SATA, עלו נסיונותי בתוהו. ההארד דיסק מצליח להתחבר דרך החיבור הזה למחשב השני, ולזה הוא מצליח רק דרך usb. בנוסף, כשאני מחבר אותו דרך חיבור הe-SATA, האור בו נדלק, אבל הווינדוז לא מגיב לכך. כתבתי הודעה דומה לפני שבועיים בערך בפורום הזה, והפנו אותי לסטיקי על ahci, אבל גם אין לי מושג איך להגיע אליו, וגם אין לי מושג מה אני אמור לעשות אחרי שאני אמצא אותו. כל הפותר יבוא על תודתו וברכבת חג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.