עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by srulikg,

שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון של חברת Xonix http://www.xonixwatch.com/ רציתי לדעת בבקשה מי היבואנים שלהם בארץ מי שיודע בבקשה שירשום ואם יש טלפון אני ישמח מאוד לקבל אותו תודה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yiftahorad,

שלום מה ההבדל בין MBR לבין BOOT RECORD? האם ה-MBR נמחק או רק משתנה כשמוחקים את המחיצות ויוצרים חדשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפי הכתבה: Global HDD capacity expected to be restored to 80% in 1Q12 תיקון קטן שבכתבות אחרות שכחו לציין אותו. כוננים קשיחים הולכים לקבל התייקרות של 30-40 אחוז ממחיר של הכוננים לפני השיטפונות. הפעם עקב מחסור\התייקרות של חומרי גלם. לדעתי הניסוח היה אמור להיות שמחירי הקשיחים ירד בסוף 2012 למחירי 130-140 אחוז ממה שהם עלו לפני השיטפונות. הSSD נראה יותר ויותר "משתלם" למי שמתלבט בין תוספת ביצועים למקום אחסון בזמן האחרון. לפי הכתבה, בגלל השיטפונות הקשיחים היו צריכים לעלות ב110% ומה שבפועל יצא שמחירם הוכפל ואף שולש. נראה עד כמה הם יוכלו לתרץ אותנו במחסור בקשיחים, וסיבות חדשות בשביל להשאיר את מחירים שלהם כמו שהם. כנראה המצב הזה נוח, עד כמה שזכור לי הדו"ח הכספי של החברות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by johnplon,

שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bah10,

לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב או דרך קופסה חיצונית שמחוברת ל USB. בשני המקרים פתחתי את הדיסק ואני רואה שהראש מסתובב והמחט הזו זזה פנימה אבל היא כל הזמן חוזרת ושוב מנסה לקרוא וככה כל הזמן. זאת אומרת יש חשמל והדיסקים בפנים מסתובבים והמחט נכנסת פנימה מנסה לקרוא. אז חשבתי אולי משהו נהרס בלוח של הדיסק ? ואז חשבתי לקנות כזה דיסק קשיח ולנסות להחליף בין הלוחות. הבעיה שאני לא מוצא כזה דיסק קשיח בשום מקום בארץ. WD - 1001FALS 00E3A0 לתקן במעבדה לא יודע התקשרתי לשתיים. באחת אמרו לי שרק הבדיקה זה מעל 100 שקל ואז תלוי מה התקלה יכול לנוע בין 200-500 שקל ועד 5000. מעבדה שניה רק הבדיקה זה מעל 300 שקל. השאלה מה אפשר עוד לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי דיסק של מקסטור 120 ג'יגה. לאחרונה הוא משמיע תיקתוקים (כאילו הוא נכבה ושוב נדלק). הוא אמנם באחריות אבל השאלה היא אם מתקנים דברים כאלו או שפשוט מחליפים אותם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים לאחר שהחלפתי את הדיסקים במחשב ל-4TB, הגיע הזמן להגדיל גם את דיסקי הגיבוי החיצוניים. אני צריך 2 דיסקים - אחד 3.5" של 6-8TB ואחד נייד של 2.5" בנפח 3-4TB, מעדיף כמובן את הנפח הגדול יותר כדי שישמש אותי יותר זמן - האם יש למישהו כאן ניסיון עם דיסקים כאלו ויכול להעיד על האמינות והביצועים שלהם (יחוברו למחשב ב-USB 3) מה מומלץ לקנות ? נראה גם שיש בעיה של זמינות - דיסקים 2.5" של Seagate ו-WD בנפח 4TB שעלו כ-650 ש"ח "נעלמו" מהאתרים ובמקומם יש רק את ה-WD החדשים שעולם 770 ש"ח. בנוסף, דיסקים WD My Book 8TB לא זמינים ברוב סניפי הרשתות. מישהו יודע מה קרה לדיסקים ? יש סיבה למחסור ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.bhphotovideo.com/c/product/768803-REG/Crucial_Technology_CT256M4SSD2_256GB_m4_SSD_2_5.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, עשיתי את כלל הדברים שאמורים לשפר את הביצועים של ה SSD אך עדיין אני מקבל תוצאות נמוכות:-הפעלת TRIM ב CMD -הפעלת ACHI בREGEDIT -הSSD מחוברים לבקר ה 6GB/S -כתיבת חזרה למטמון מאופשרת { דרך התוכנה של INTEL] -כתיבה למטמון זמינה {דרך מנהל ההתקנים} -אני על WINDOWS 7 X64 ULTIMATE בביוס אני ביטלתי את ה XHD -XTREAME HARD DRIVE ואפשרתי RAID ו ACHI מה עוד יכול להיות חסר כדי לקבל ביצועים גבוהים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yossi_s1,

תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הפרמטר הכי חשוב עבורי בדיסקים קשיחים זה אמינות ואורך חיים. כל שאר הפרמטרים כמו רעש,מחיר וביצועים הם משניים לחלוטין בעייני. ישנו אתר אמריקאי שאני לא זוכר את שמו שמבצע בדיקות מעבדה לדיסקים קשיחים שמדמות את המאמצים הצפויים לדיסק הקשיח אצל המשתמש הממוצע. הגיבו אתם זוכרים את שם האתר או יכולים לחוות את דעתכם על אמינות הדיסקים הבאים (שניהם בתצורת sata raid addition ) : seagate st3750640ns WD WD5000YS אני מוכן לשקול דיסקים קשיחים מתוצרת חברות אחרות אם הם עומדים במסגרת הדרישות הבאות: 5 שנים אחריות. SATA RAID ADDITION לפחות נפח של 500gb ורצוי 750 בתודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, כתבתי פוסט לפני חודשיים ! והמליצו לי על ה-bx100 של קרושל. (ניתן למצוא את הפוסט כאן - כתבתי אחד חדש כדי לא להקפיץ את הישן סתם ) אז אתמול מצאתי זמן ללכת לקנות - הלכתי ל2 חנויות - ובשתיהן לא היה במלאי... ואז אחד המוכרים הציע לי ״תקנה את - Corsair Force LS 240GB״ בטענה שהוא מהיר יותר, זול יותר ולכן שווה יותר. אך לא ולא. לא אקנה בלי לשאול פה בפורום ! בכל זאת - עברו חודשיים ויכול להיות שמשהו בשוק השתנה, אז אני זקוק לעזרתכם שוב. האם באמת הוא שווה יותר? ואם לא - כדאי לי להזמין את ה-BX100? או שיש משהו חדש בשוק ששווה יותר? תודה רבה. (והפעם אני באמת קונה השבוע)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nirbe,

שלום, התקנתי במחשב שלי כונן קשיח נוסף והעברתי אליו קבצים. עכשיו כשאני מנסה להשתמש בקבצים, הוא עושה לי בעיות. למשל כשאני רוצה לצפות בסדרות ששמתי עליו, אחרי כמה זמן הווידאו פשוט נתקע, אז כשאני מנסה להעביר לשולחן עבודה, שזה הכונן הקשיח הרגיל, הוא כותב לי את השגיאה הבאה: Can't read from the source file or disk מה לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itaysk,

אם יש לי את הדיסק ביד איך אני יודע שזה 8MB BUFFER? כי לא כתוב עליו כלום... או שעבדו עלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Gil_T,

עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by compgt,

שלום, ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד. הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON. ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק. דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD) אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים