עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?

2. Started by talsa,

שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by orenaz,

דיסק שעבד תקופה מסויימת עם וינדוס 7, לפתע גורם לאתחול של הוינדוס אחרי כמה דקות פעולה. אם עובדים עם מערכת הפעלה XP שנמצאת על דיסק אחר ומנתקים את הדיסק הבעייתי - זה לא קורה, ככה אבחנתי שהבעיה טמונה בדיסק. אם עובדים ב Safe Mode בדיסק הבעייתי זה גם לא קורה. יש רעיונות? אגב, במקביל אני מעוניין לעשות אימאג' של הדיסק הבעייתי לדיסק אחר גם להציל את המידע וגם שאני לא אצטרך להתקין וינדוס מחדש, פעם הייתה תוכנה נורטון גוסט, עוד עובדים איתה או שיש כבר פתרונות אחרים? אם אני לא טועה גם אי אפשר לעשות את זה מתוך הוינדוס כשעובדים עם הדיסק הבעייתי, אז צריך איזה בוט, אני משתמש כעת במדריך לבניית בוט ל DOK בשביל זה. הדיסק הוא של סיגייט 250GB. תודה.

4. Started by fp581,

איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IME3,

למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי שהדיסק קשיח ממש זול עכשיו 285 שח ותמהתי האם כדאי לקנות אותו או שיש איתו בעיות הדגם הוא ST310005EXD101-RK כי הבנתי שפעם היו בעיות עם הקשיחים של סיגייט מה אם האחריות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם חשבתם חצי שעה יש לכם טעות ענקית! אם חשבת שעה אז גם יש לכם טעות גדולה בשעה 2 בצהורים התחלתי ליצור את המחיצה שהיא בגודל כל הכונן 2T (ליתר דיוק 1.8T) ולפרמט לא באופציה המהירה בשעה 9 אני בודק מה המצב אני רואה 98% אחרי 20 דקות אני בודק ואני רואה שזה סיים ואו לא להאמין פשוט, עכשיו שאני מעתיק רק תיקייה בודדת של 100GB בקושי זה גם ככה שעות של העתקה ובטח שאין דרך להאיץ את כל התהליך הזה....

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני על מנת שישמש כגיבוי נוסף לקבצים שעל המחשב לפי מה ששמעתי החברה שנחשבת למובילה בתחום היא Western Digital הדגמים ביניהם אני מתלבט: WD MY BOOK Essential Edition 2.0 500GB USB2.0 WD ELEMENTS Portable 500GB USB2.0 WD Passport Portable ESSENTIAL 500GB USB2.0 אני יודע שהראשון הוא 3.5 ודורש חיבור לחשמל. הפספורט 2.5 ואינו דורש חיבור לחשמל, ובנוגע לאלמנט אני לא יודע. לא חשוב לי הגודל או החיבור לחשמל, הדבר הכי חשוב הוא שיהיה אמין. אילו מבין שלושת הדגמים הוא המומלץ ביותר מבחינת אמינות? תודה.

10. היי אני מחפש עריסה כפולה לדיסקים מצאתי את הנ"ל - http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/372 אבל כנראה שלא ניתן להשיג אותה בארץ יותר (היבואן הביא לי בטעות דגם "מתקדם" יותר שיש בו רק USB3) השאלה שלי אם מישהו מכיר אולי דגמים אחרים אמינים? (יש את המוצר הזה http://www.win-star.com/eshop/goods.php?id=31 - אבל זה נראה לי מוצר סיני לא אמין שהולבש על "מותג") חיפשתי גם בEBAY אבל יחד עם עלות המשלוח שנעה בין 48 ל80 דולר זה יוצא יקר מאוד... d/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sagigi21,

אהלן..חיפשתי ולא בדיוק מצאתי מה ההבדל בין 2 המכשירים הנ"ל(חוץ מתג המחיר שלהם): 1. ‏Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 2.‏Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA II WD2001FASS‎ השחור יקר יותר ב-300 ש"ח. מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדלים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הוספתי לאחרונה הארד דיסק בתצורת SATA בנוסף לIDE שכבר היה לי במחשב ,כלומר יש לי פיזית שני כוננים לעניות דעתי(אני לא בטוח) יוצא שהIDE הוא מאסטר והSATA בעצם SLAVE אולי אני טועה פה... בכל אופן אני עתיד להתקין מערכת הפעלה חדשה XP או WIN7 רציתי לדעת האם זה משנה המיקום של מערכת ההפעלה?? או שכדי לעשות את הSATA שיהיה הראשי,או שהיום דברים כאלה לא משנים כבר?? תודה מראש לכל העוזרים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by jackofalltrades,

אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. זה השרת שלי: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box גוף קירור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA790GPT-UD3H ספק כח Chieftec Green Angel 500W זיכרון פנימי Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח SAMSUNG Spinpoint F4 HD204UI 2TB 5400 RPM 32MB /X5 הגירסה שהתקנתי היא זאת: FreeNAS-amd64-LiveCD-0.7.1.5127 כשאני מפעיל את ההתקנה של התוכנה דרך הדיסק כבר בשלב של ההתקנה מופיעים לי רק 3 כוננים במקום 5, ושלושת הכוננים האלה הם מופיעים בביוס שהם על חיבור "master" והשניים שלא מופיעים הם על חיבור "slave" וכשהתקנתי את התוכנה(על USB) בכול זאת הכוננים לא הפיעו לי, איך אני יכול לפתור את זה??

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  15. אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה

16. Started by Aternus,

שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by p_uriel,

שלום, מחפש המלצה לכונן קשיח IDE: חשוב לי שיהיה שקט (מאד שקט...), מהיר, ואמין בנפח מקסימלי שאפשר. המטרה: לאחסן סרטים, מוזיקה על מנת לשלוף מהסטרימר. מהו הכונן הגדול ביותר ל IDE? (ההמלצות בסטיקי מתייחסות ל SATA) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by xpepx,

שלום קניתי אתמול את הכונן של סמסונג החדש HD204UI. הוא עובד בסדר ומהיר והכל טוב ויפה אבל יש לו בעית רעש מוזר. כאשר נכנסים לכונן כשהוא במצב תרדמת ומעתיקים אליו הוא עושה רעש כזה כאילו הדיסק שמסתובב יוצר רעש של חריקה קטנה. ולפעמים גם טיק מכאני אחד. זה אומר שהדיסק לא תקין? יכול להיות שהוא יושב "לא נוח" במארז? תודה!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by xc1te,

יש לי טלוויזיה FHD "42 בסלון עם יציאת USB, אז רציתי להעביר סרט באיכות BR ששוקל בערך 6GB ל-8GB DOK שיש לי, אבל בכל פעם שאני מנסה להעביר את הקובץ יוצאת לי שגיאה שהקובץ גדול מידי בשביל התקן האיחסון, למרות שיש בו מקום הרבה יותר ממה שצריך. הנה תמונה של המאפיינים של ה-DOK ושל הקובץ: כמובן שהנפח הפנוי ב-DOK בתמונה הוא אחרי שראיתי שאי אפשר להעביר את הסרט שדיברתי עליו, אז העברתי קובץ אחר במשקל 2.5GB... למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה ובכל זאת להעביר את הסרט הגדול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Forest14,

יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ערב טוב! קניתי את הכונן החיצוני הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 אז ככה: חיברתי לו כבל ESATA לבד מהכונן למחשב וזה לא עבד הייתי צריך לחבר בנוסף לESATA, כבל שמצד אחד יש לו USB (שנכנס למחשב) ומצד שני כניסה קטנה עגולה(לתת מתח שנכנס לכונן חיצוני) ואז החיבור ESATA עבד הוא העביר 9 ג'יגה תוך 2 דקות ו-15 שניות האם זה נקרא שחיבור הESATA עובד כמו שצריך? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by נדיה,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים