עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כמה עולה דיסק לצריבה מסוג DVD R??? ומאיזה חברה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by Frequency,

הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Ovid,

יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\ מישהו מכיר את הבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gdo,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום אנשים! הזמנתי את הספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ואת הדיסק הקשיח הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1807 דיסק קשיח הוא מסוג SATA2 ובספק נראה לי שאין SATA2 אלא רק SATA. האם דיסק קשיח יתאים לספק או שיש צורך להחליף אותו? אם הוא לא מתאים, האם יש קבל שהופך SATA לSATA2 וכמה הוא עולה? רוסלן.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Cahiml,

לאור מחירו של ה Seagate HDD 4.0TB 7200 64MB SATA - מחיר: 863 ש"ח אני שוקל לרכוש את הדיסק לאחסון קבצי מדיה. הוא משתלם (כמעט) כמו דיסק 3TB ויותר זול מ 2TB * 2 השאלה אם מישהו מכיר אותו לחיוב או לשלילה. תודה לכל העוזרים/עוזרות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.samsung.com/us/support/owners/product/MZ-7PD128BW אני קניתי 2 דיסקים ל-RAID 0 התוכנה של סמסונג לא מזהה את הדיסקים ב- RAID ולא מעדכן את הקושחה איך מעדכנים את הקושחה ל- RAID 0

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?

11. Started by SubX,

חבר שלי רוצה לדעת איזה הרד דיסק יותר אמין / יותר טוב דגמים: IBM DLTA 30GB WD300J שני ההרד-דיסקים בנפח 30GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by matan13,

ניסתי לחבר כ-3 HD's דרך מתאם usb 2.0 to ide ואף אחד מהם לא מזוהה, ה-USB גם לא מזוהה במחשב. שלושת ה-HD's הם IDE. יש לציין שהמתאם עובד תקין, הארד דיסקים אחרים גם בחיבור ה-IDE הוא מזהה לי. באיזה דרך אוכל לגשת למידע שבהם ? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. מה ההבדל למעשה בין כונן 3.5 ל 2.5 מלבד המחיר וחיבור לחשמל?(חיצוני) אמינות?ביצועים? אודה לכם אם תפרטו לי כי אני ממש לא מבין את הקטע .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pwntigo,

שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cosmosis,

אהלן חברים. זה יהיה קצת ארוך, חייב את עזרתכם. יש לי את המחשב הבא: (מחשב שנקנה ב2009-2010) מעבד: intel penium E5200 dual-core לוח אם: MSI 2A78H, צ'יפסט: אינטל P35/G33/G31 זיכרון ראם: 2GB (משדרג ל - 4 ג'יגה - המערכת לא תומכת ביותר מ 4 ג'יגה) ביוס: Phoenix Technologies עד לכאן, סבבה. לאחרונה חווה בעיות איטיות בעליית הווינדוס, פתיחת חלונות ותפריט ההתחל, פתיחת כרום וכל פעולה שאני עושה גוררת אחריה דיליי מעצבן. כמו כולם אני כמעט בטוח ששדרוג לכונן ssd יהווה פיתרון הולם. כעת, יש לי מספר "בעיות" שחייב לעבור דרכן. 1. ראשית כל, אני עם מחשב ממותג hp, נכנסתי לביוס, ואין שם כלל אפשרות לשנות את הסטה מ ide ל ahci או אפילו לRAID - הבנתי שזה קריטי כיוון שהכונן משתמש בטכנולוגיית trim. ח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כונן SSD חדש וחשבתי על 240 או 480 ג'יגה. אין לי מושג איזה מותג טוב בSSD (אני בזכרונות מכיר את TRANSCEND או קינגסטון אבל מבחינת כוננים אין לי מושג איזה מותג טוב יותר).. מעבר לכך אני מתכוון להחליף את המחשב בן ה9 שנים אחרי התקופה הזו כך שאעביר את כונן הSSD ישירות למחשב החדש. השימושים שלי במחשב: עבודה משרדית ומשחקים פעם ב:.... כמובן שאני רוצה לקנות כונן עם זיכרון גדול כי אני מוריד המון וייתכן והשימושים ישתנו בהמשך.... אשמח לקבל עזרה ממכם יום טוב שיהיה לכם

17. Started by alon83438,

איזה צורב טוב מהיר והכי חשוב אמין כדאי לקנות בעד450 שקלים חדשים???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה שיתמוך בSATA 3 כי אני לא רוצה לקנות בעתיד מארז חדש.. אני רוצה שיהיה לו חיבור USB 3 וחיבור ESATA (למה? כי כרגע הלוח שלי לא תומך USB3 אבל אני רוצה שהמארז הזה ישאר איתי... שיצאו HDD של 4 טרה אני יכניס את ה2 טרה שיש בתוכו למחשב וישים בקייס הזה 4 טרה...) כמו כן חשוב שיהיה קריר ביותר כי אני מתכוון לשים אותו שיהיה מחובר כמעט תמיד... אז לא איכפת לי אם יהיה לו איזה מאוורר ככה חיפשתי מלא ולא הצלחתי למצוא קייס עם USB3 וESATA... תמיד USB2 וESATA או USB3 בלבד.. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by dog,

בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by ha,

במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?

22. Started by honore,

אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Eviljelly,

שלום, אני לא יודע אם מדובר בצירוף מקרים או בתופעה אבל לפני כחודש גסס לי כונן 500GB seagate ST3500320AS , אתמול הייתי אצל ידידה ואצלה כונן מדגם זהה מת לגמרי. המזל שלי ושלה זה שהכוננים היו עדיין במסגרת אחרית (5 שנים של סיגייט, חבל שהפסיקו ) , אבל עדיין קצת מטריד אותי, מכיוון שכבר תקופה ארוכה (טפו טפו טפו) לא שמעתי על כונן קשיח שכשל באזורי. אז לבעלי כוננים הייתי ממליץ לבדוק את מצב הכונן עם seatools, כמעט בטוח שיש גירסאת קושחה חדשה לכונן שאתם יכולים להתקין, ולדאוג לגיבויים. יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by puyol,

לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים