עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ad21,

שלום, יש ברשותי נטבוק (LENOVO S10-3) הוצאתי ממנו את ההארדיסק בשביל שימוש אחר, ואני מתכוון לשים בתוכו SSD שיהיה רק בשביל גלישה באינטרנט (מתכוון להתקין עליו JOLI OS) אני מחפש SSD בנפח של 8-16GB, עם ביצועים סבירים (שירוץ סבבה, לא חשוב לי שיידלק בתוך 10 שניות) לצערי הרב כל מה שמצאתי באתרים בחו"ל הם מותגים סינים מוזרים (שאין לי בעיה לקנות אם תגידו לי שהם בסדר).. התקציב שלי הוא 20 עד 35 דולר(כולל משלוח) בינתיים הדבר הכי טוב שמצאתי זה: http://www.ebay.com/itm/Kingspec-16GB-2-5-140MB-S-8CH-SATA-II-SSD-MLC-NAND-Flash-HD-Hard-Disk-Notebook-/330729182948?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_6239wt_1397 אם יש לכם הצעות אחרות (אין לי בעיה גם שיהיה לו רק 8GB) מאתרים בהחלט אשמח ולגבי הל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eyal491,

שלום, לאחרונה הדיסק קשיח שלי עושה צרות )חשבתי שזה בגלל ווינדוס עשר אך כנראה שזה משהו פיזי כי גם אחרי פירמוט לשבע לא עזר אבל כן שיפר). הוא עבד המון פעמים על מאה אחוז סתם ככה גם כשהכל סגור והוא נהפך לאיטי בצורה נוראה. היום אמרו לי שהמחשב עשה בעליה שלו הודעה לגבי סקטורים שנפגעו או משהו כזה. כיצד אני יכול לבדוק את הדיסק או מה שפגום לי במחשב ללא טכנאי? והאם אני צריך דיסק חדש? אםכן, איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by oshri8,

שלום לכולם, לפני חצי שנה קניתי כונן קשיח של סמסונג spinpoint F3 iTB 7200RPM לפני מספר ימים שמתי לב שהכונן התחיל להיות איטי מאוד, וכשאני אומר איטי אני מתכוון 4 MB בשניה זה פחות מ wifi פשוט (לא פלא שסרטים התחילו לקרטע לי...) בקיצור, מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש אושרי מצורף benchmark של HDtune [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ag43,

http://e.walla.co.il/?w=/201/2543041 זו פדיחה ברמה לאומית, בטח אם זו כבר הפעם השניה שזה קורה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by erashel,

שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לקנות SSD 256 גיגה ובנוסף אליו דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט. SSD ישרת רק למערכת הפעלה וינדוס 10 דיסק קשיח ישרת לטחסנת נתונים, משחקים, סרטים ועוד. איזה דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט הייתם ממליצים לי לקנות? שמעתי דברים לא טובים על SEAGATE דרך אגב... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קיבלתי כרגע מייל על מבצע ב-Ebay. כונן SSD בנפח אדיר של 1TB של Samsung EVO. מחיר הכי זול ב-ZAP הנו 3,200 ש"ח. ב-Ebay , נמכר כרגע ב-480$. המוכר אינו שולח ישירות לישראל (שווה לבדוק מולו), לכן ניתן לעשות זאת דרך Buy2USA.co.il בעלות של כ-27$ בקיצור מחיר משוער ביד הנו 2,150 ש"ח. למען הסר ספק... אין לי כל קשר למכירה או למוכר. המכירה זמינה כאן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן איך אפשר לדעת אם המחשב איטי בגלל חיבורי כבלים (SATA, IDE ועוד...)של הארד דיסק וכונן סידי-רום המחשב כלומר...יש מצבים מסויימים שהארד דיסק וכונן סידי-רום מחוברים באופן מסויים עלהכבלים האחה שיכולים להאט את המחשב? מקווה ששאלתי ברורה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by generalA,

שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cahiml,

לאור מחירו של ה Seagate HDD 4.0TB 7200 64MB SATA - מחיר: 863 ש"ח אני שוקל לרכוש את הדיסק לאחסון קבצי מדיה. הוא משתלם (כמעט) כמו דיסק 3TB ויותר זול מ 2TB * 2 השאלה אם מישהו מכיר אותו לחיוב או לשלילה. תודה לכל העוזרים/עוזרות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lharpaz,

היי, אני מעוניין להחליף שני הארד-דיסקים במחשב ישן. המחשב בעל מעבד Intel i5 760 (כאמור, מחשב ישן) ולוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 (נראה שגרסת ה-BIOS היא F8, משנת 2010. נראה שיש גרסה חדשה יותר, גם היא מ-2010), מריץ Windows 7 64bit. הדיסק עליו יושבת מערכת ההפעלה הוא SAMSUNG HD103SJ בנפח 1 טרה (מפוצל לשני כוננים לוגים). אני מעוניין להחליף אותו ב-SSD בעל נפח זהה, על מנת לעשות מעבר קל וחלק ע"י clone (בלי התעסקויות עם התקנות). הכיוון הוא Samsung 860. הדיסק השני הוא Seagate Barracuda בנפח 2 טרה (ST2000DM001-1CH164). אני מעוניין להחליף אותו בדיסק (מכאני) בעל נפח 2 או 3 טרה. הכיוון הוא כנראה דיסק של Western Digital. השאלה היא: האם הדיסקים …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Klayhamn,

שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אוריפ,

יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iSolt,

מבאס רק העמלת ויזה המסריחה שתייקר אותו ב15 שקל (624 שקל=151 יורו). http://www.amazon.es/gp/product/B00P73B1E4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 עם מעמ ומשלוח לארץ כלול = 630 שקל לחשוב שבאוגוסט ה250GB עלה בארץ 610 שקל (וקניתי אותו ב420 באותו חודש מאמזון כולל מעמ!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by d.k.,

רציתי לעשות בדיקות תקינות לדיסק toshiba mk5065gsx, אבל מסתבר שבניגוד לחברות האחרות לtoshiba אין שום כלי אבחון. במה אתם ממליצים להשתמש? הפעלתי hd tune, האם יש עוד רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החשמל המיוחד שיש לכונני SATA, מה ההבדל בינו לבין החיבור הרגיל. בספקים שיש חיבור SATA החיבור מכיל 5 גידים - 12V, 5V, 3.3V, GND, GND בעוד שהמתאם מכיל רק 4 גידים (ללא ה-3.3V) מה ההבדל בין חיבור SATA מהספק לשימוש במתאם? מתי לא כדאי להשתמש במתאם? פשוט אין לי מספיק חיבורי SATA בספק ואני לא מצליח להבין את זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני עומד להזמין היום את המוצר הבא http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה. בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה. ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר אבל אין סכנה למערכת נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן. יש לכם המלצות לדיסק קשיח חיצוני, בעל נפח של 2 ג'יגה וכמה שיותר קטן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, יש לי כונן פנימי שקניתי לו מארז חיצוני והוא משמש אותי ככונן חיצוני. למארז הזה יש שני יציאות. אחת USB והשניה ESATA. אני חושב לחבר את הכונן בעזרת ESATA למחשב ובעזרת USB לסטרימר. זה יכול להוות בעיה? זה יעבוד בכלל? (כרגע אין לי סטרימר) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים