עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Revos,

שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by F430,

על מה אתם ממליצים? אני מחפש זיכרון דוק עם אפשרות לתפיסה על מחזיק מפתחות ושיהיה הכי מהר שאפשר...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The Winter King,

האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?

5. Started by Tzion,

האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום קניתי לפני כמה שבועות את הכונן הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8706 עכשיו שחיברתי אותו בפעם הראשון ראיתי שיש בו רק 930gb זה הגיוני שהתוכנה שלו לוקח חלק מהשטח איחסון?

7. המחשב כותב לי : WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה) THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט... שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם... וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Knopix,

האם לעתכם דיסק קשיח הזה ישפר משמעותית (נגיד 50%) את זמני הטענה של המשחקים ב Xbox one יחסית לכונן הסטוק שבאה איותו? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST2000DX002&cart=14839826631943547&lang=heb תודה

9. Started by night man,

אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bd,

Nero CD-DVD Speed: Disc Info Basic Information Disc Type: : DVD-R Book Type : DVD-R Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 02RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X Blank Capacity : 4.38 GB : 4489 MB : 4707319808 bytes Extended Information Layers : 1 Usage : General Copyright protection : n/a Recorder information : recorded with TSSTcorp TS-H552U Disc Status : Closed Raw Data Pre-recorded Information in Lead-in (0Eh) 0000 - 01 40 C1 FD 9E D8 52 00 02 85 0D 10 88 9A 80 00 - .@....R......... 0010 - 03 4D 43 43 20 30 32 00 04 52 47 32 30 20 20 00 - .MCC.02..RG20... 0020 - 05 88 80 00 00 00 02 0…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TNT,

היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר. סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום. שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל. אז יש לי מספר שאלות- איך אני יכול לדעת מתי יוצר? מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02? יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא? אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by luna100,

שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iSolt,

הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)

17. שלום לכולם מדובר בדיסק או קיי רק בגודל של 100MB אבל בכל זאת הוא היה שימושי בשבילי. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום הוא לא עובד. כאשר אני מנסה לגשת אליו אני מקבל את ההודעה אז ניסיתי לפרמט וקפצה ההודעה הבאה ומיד לאחר מכן יש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyal491,

שלום, לאחרונה הדיסק קשיח שלי עושה צרות )חשבתי שזה בגלל ווינדוס עשר אך כנראה שזה משהו פיזי כי גם אחרי פירמוט לשבע לא עזר אבל כן שיפר). הוא עבד המון פעמים על מאה אחוז סתם ככה גם כשהכל סגור והוא נהפך לאיטי בצורה נוראה. היום אמרו לי שהמחשב עשה בעליה שלו הודעה לגבי סקטורים שנפגעו או משהו כזה. כיצד אני יכול לבדוק את הדיסק או מה שפגום לי במחשב ללא טכנאי? והאם אני צריך דיסק חדש? אםכן, איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tiger2014,

מתלבט בין שני הדגמים הבאים: SAMSUNG EVO 128 GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20280 לKINGSTON HYPER-X: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20040 מתלבט בעיקר בגלל מהירות קריאה כתיבה שנראה שלהיפר יש יתרון כלשהו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sean23,

שלום, קניתי כרטיס הרחבה לנייד ssd m.2 500gb . עכשיו לפני שאני מתקין אותו הבנתי שכדאי לעשות לו התקנה מחדש של המערכת הפעלה בשביל לא ליצור באגים בהעתקה מהכוננן הישן. השאלה שלי אילו אפשרויות יש לי להעתיק או למחוק, את המערכת הפעלה שכיום יש לי בהארד דיסק, בלי לפרמט את כל החומר שעל הארד דיסק, יש מלא תוכנות ומשחקים שמותקנים, ואני רוצה להימנע מפירמוט של כל הארד דיסק. רוצה למחוק רק את המערכת הפעלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.