אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק ליעוץ המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'? אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי HD502HJ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סידי ,צורב,ושני הרדיסקים איזה צורה הכי כדאי לסדר אותם ? צורב (SLAVE)והרדיסק ראשי (MASTER) פרימרי סידי (SLAVE) והרדיס משני (MASTER )סקונדרי ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחצי שנה דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 4 טרה ב1300 שח הדיסק הקשיח מגיע עם אחריות ל5 שנים. יש לי ניסיון רב עם מחשבים וכטכנאי. כמו כן מערכת מחשב בשווי למעלה מ14000 שח. הקירור בהתאם ולכן אין רכיב העולה על 37 מעלות בעבודה. הדיסק הקשיח המדובר עבר את ה70 מעלות בקלות. הפלסטיק של חיבור הsata3 התייבש נחלש והתפורר/נמס ונתקע בתוך הכבל. ניגשתי עם הדיסק הקשיח לKSP שלצערי מהם קניתי ואחרי שבדקו במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות וזה לא באחריות. עוד לא הלכתי לאסוף את הדיסק הקשיח. מה אני יכול לעשות? מוצר ב1300 שח בן פחות מחצי שנה עם אחריות ל5 שנים והם אומרים פיזי זה לא באחריות ואני נתקע עם משקולת נייר חדשה ב1300 שח? יש למישהו עצה מה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB שאני מחבר לנייד בשביל לחבר עכבר ומקלדת חיצוניים. מדובר במפצל סטנדרטי עם 4 יציאות. הבעיה היא שמדי פעם, משום מה המפצל מפסיק לעבוד. אם מחברים את העכבר והמקלדת ישירות למחשב אף פעם אין בעיה. אם הם מחוברים למפצל אז כשהוא מפסיק לעבוד לא עוזר לנתק ולחבר אותם אלא רק לנתק ולחבר שוב את המפצל עצמו. האם אני צריך איזשהו מפצל עם חיבור מתח חיצוני או משהו כזה או שפשוט יש לי מפצל דפוק? תכלס אין לי בעיה לקנות עוד מפצל ולנסות אבל אולי מישהו פה מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח IDE אמין בנפח של 250-300GB לצורך גיבויים. ההתלבטות היא בין Samsung 250GB 8MB ל-Seagate Barracuda 250GB 8MB ו-Maxtor MaxLine III 250GB 16MB או Maxtor MaxLine III 300GB 16MB (דיסקים קשיחים של WD לא באים בחשבון מבחינתי). הסמסונג ידוע כדיסק קשיח מאוד חרישי, אבל קשה למצוא אותו. הדיסק הקשיח מיועד למחשב שמותקנים בו שני דיסקים קשיחים שקטים של סמסונג, ועוד שניים של מקסטור שהם גם מאוד שקטים, כך שאני לא מתעקש במחשב הזה על שקט מוחלט, כל עוד הדיסק הקשיח שקט ברמה סבירה. חשובה יותר הטמפרטורה של הדיסק הקשיח בשל ריבוי הדיסקים הקשיחים במחשב. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח, במיוחד דיסק קשיח המיועד לגיבויים, זה האמינות של הדיסק הקשיח, כך שהתכוונתי לקנות את הסיגייט שי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי כונן WD RAPTOR 150GB והשאלה שלי האם הוא יזוהה ב SATA כמו כונן IDE רגיל ללא בעיות או שהיני זקוק לדריברים מיוחדים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן blu-ray. האפשרויות שלי הן או להזמין לארץ, או כתובת בקנדה (שיש לי שם מישהו שיביא לי). ראיתי שהמחירים של הכוננים החיצוניים הם 100$ קנדי לפני משלוח ומס (13%) שיש שם. יש סיבה עקרונית שלא לקנות כונן פנימי של נייד (ראיתי ב 63 כולל משלוח), ולחבר לו את המתאמים האלה ל USB ב 15 שקל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב Western Digital 250GB AAAKS אם אני לא טועה והוא מחובר כמובן ב-SATA . יש לי עוד הארד דיסק בחדר שאין לו חיבור Sata אלא רק IDE . הבנתי שזה חיבור הרבה יותר איטי מה-SATA . האם כדאי לחבר את ההארד דיסק בנוסף לקיים עם IDE ? (לא ביחד,הכוונה שאחד יהיה סאטה והשני IDE ) ? השימושים שלו יהיו רק לאכסון תיקיות\סרטים ומוזיקה. כי מבחינת ביצועים של משחקים עדיף לי לשים על ה-SATA נכון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-