עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by whybe,

שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ^ הדיסק מיועד רק לגיבויים. פעמיים בשבוע. שלוש פעמיים גג. מה יחזיק יותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Wingedbull,

יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by the_lighting,

יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?

5. Started by ReDeOn,

בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LiorZi,

אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח שלי ב-SSD. 1. האם זה שווה? האם השינוי הוא עד כדי כך משמעותי? 2. אם כן, שמתי עין על ‏Intel 40GB SSD 320 Series, לוח האם שלי תומך רק עד SATA 2 לכן הכונן הזה היה נראה לי הכי מתאים והכי במקום גם מבחינת תקציב (415 ש"ח) וגם מבחינת נתונים. 3. בנוסף, אם כבר אני משדרג, 40GB מספיק למערכת הפעלה (WIN 7 64BIT) פלוס איזה משחק או שתיים, או שזה יותר מדי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eitany245,

אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים

8. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by M@or,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא... יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל. קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה. ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה. למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200. אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yagelk,

מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה

11. Started by RAZIEL98,

שלום קניתי לפני כמה שבועות את הכונן הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8706 עכשיו שחיברתי אותו בפעם הראשון ראיתי שיש בו רק 930gb זה הגיוני שהתוכנה שלו לוקח חלק מהשטח איחסון?

12. יש לי מפצל USB שאני מחבר לנייד בשביל לחבר עכבר ומקלדת חיצוניים. מדובר במפצל סטנדרטי עם 4 יציאות. הבעיה היא שמדי פעם, משום מה המפצל מפסיק לעבוד. אם מחברים את העכבר והמקלדת ישירות למחשב אף פעם אין בעיה. אם הם מחוברים למפצל אז כשהוא מפסיק לעבוד לא עוזר לנתק ולחבר אותם אלא רק לנתק ולחבר שוב את המפצל עצמו. האם אני צריך איזשהו מפצל עם חיבור מתח חיצוני או משהו כזה או שפשוט יש לי מפצל דפוק? תכלס אין לי בעיה לקנות עוד מפצל ולנסות אבל אולי מישהו פה מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני עומד להזמין היום את המוצר הבא http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה. בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה. ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר אבל אין סכנה למערכת נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zelig,

האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackhammer,

אני מחפש תוכנת הצפנה לDOKים כלומר שבכל גישה לDOK תדרוש סיסמה. וללא הסיסמה לא תהיה גישה לכונן אפילו לא לפירמוט הDOK.... האם קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שקיים דבר כזה לHDD זה נקרא POINTSEC תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Hanan Sabo,

שלום, אני רוצה לקנות כונן blu-ray. האפשרויות שלי הן או להזמין לארץ, או כתובת בקנדה (שיש לי שם מישהו שיביא לי). ראיתי שהמחירים של הכוננים החיצוניים הם 100$ קנדי לפני משלוח ומס (13%) שיש שם. יש סיבה עקרונית שלא לקנות כונן פנימי של נייד (ראיתי ב 63 כולל משלוח), ולחבר לו את המתאמים האלה ל USB ב 15 שקל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by X-BLADE,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון לGALAXY S I9000, מצאתי באיביי במחיר ממש ממש אטרקטיבי: http://cgi.ebay.com/SanDisk-32GB-microSDHC-Card-32-GB-SD-microSD-HC-/250728064101?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3a608ea465#ht_500wt_1115 האם זה אמין? איך אפשר לדעת? אם לא אשמח ללינק זול וטוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, אני עובד עם ווינדוס 7 ועם המפרט שבצד <--. בזמן האחרון ישנן מעין תקיעות קצרות כאלה במהלך עבודה שוטפת. בין אם מדובר בהעברת שיר בווינאמפ, בהמשך ניגון של סרט במדיה פלייר או בפתיחה של קובץ וורד, נראה כאילו לכונן לוקח מעט זמן לקרוא. בכל פעם כזו התוכנית עוצרת ואפשר לשמוע את הההרדיסק עובד. כשהוא מסיים יש מעין תקתוק יחיד ואז התוכנה ממשיכה כרגיל. הבעיה הזו מעט מציקה אך היא מעלה תהיות לגבי מצב הכוננים. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם צריך לחשוש, לבדוק או לעשות משהו מיוחד? תודה מראש ושבת שלום, יונתן

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gman_il,

אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zaroor,

קראתי כאן על נושאי הפירמוט של הFAT ל NTFS ,רציתי לדעת במקרה של הסאן דיסק U3 בגדלים של 4'8'16 gb האם אפשרי לפרמט ל NTFS ולהחזיר ל FAT כמה שבא לך או שזה מוגבל ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RUJI,

היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אוריפ,

יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים