עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by man,

שלום, אני צריך עזרה די דחופה למען האמת בבעיה: היתה לי לפני כשבוע בעייה בהארד דיסק. בגדול גביתי קבצים חשובים של עבודות על דיסק, CD. מכיוון שחלונות וגם dos לא פעלו השתמשתי בלינוקס קנופיקס לייב סידי ובתוכנת הצריבה שם של kde צרבתי את הדיסק (ד"א זו הייתה ההתנסות הראשונה שלי בלינוקס ולא מוצלחת במיוחד). עכשיו, יש לי הארד דיסק אחר וחדש שהחלפתי תמורת הפגום ובאתי להעתיק את הקבצים חזרה ונתקלתי בבעייה. בווינדוס ה-CD שצרבתי רץ לאט ובקושי קורא את הקבצים ואי אפשר לא להעתיק או לא לצרוב אותם (מנסה לקרוא הרבה זמן ואז הודעה שאי אפשר להעתיק קובץ שמוגדר כמקור. למרות זאת אפשר לראות את כול הקבצים שעל הסידי) לפני זה שכחתי לציין שעם הכנסת הדיסק פועל אוטורן?! ומנסה לסרוק את הקבצים שעל הדיסק ולא מ…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by clown,

מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. דחוף! צריך מעבדה לשחזור דיסקים קשיחים בירושלים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב רק תעזרו לי לבחור ASUS 1814BLT LH20A1S מה ההבדל? מה דעתכם? יש השוואות ביניהם? בבקשה דחוף

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. דגם WD1600JS - האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

8. שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by swisaavi,

אני מתכוון לקנות דיסק קשיח 160gb sata2 של איזו חברה עדיף?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gm446,

בוקר טוב, אני רואה שהדעות מאוד חלוקות בנוגע לעניין הכתיבה על SSD. חלק אומרים לעשות אופטימציות לתיקיות Temp ולבטל Swap file, מצד אחד זה יכול להוריד את מספר הכתיבות על הדיסק מצד שני אני מאבד פה ביצועים חשובים שבשבילם בדיוק התקנתי את המערכת על כונן SSD. חלק אומרים שבכוננים מודרניים זה כבר לא רלוונטי ואין צורך. מישהו יכול לעשות סדר בנושא?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by winner100,

שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה בכותרת. הלוח אם שלי כולל הדגם נמצא מצד ימין. לצערי מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שלוח שלי הוא SATA2 ולא -3. רשום לי 3 Gb/s שלפי מה שהבנתי זה אומר 2. השאלה האם בכלל ישתלם לי לשדרג לSSD? השינוי יהיה קריטי עבורי? במחיר של SSD סביר אני יכול להוסיף עוד 1 טרה לזה שקיים. תודה לכולם, אני ישמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by winner100,

שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yossi Azoulay,

אני רוצה לרכוש את אחד מהדגמים : TS-251-4g QNAP או Asustor AS5002T לשימוש ביתי - כמדיה סנטר , מסמכים סרטונים ונגישות מכל מקום מה הייתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by tendo,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אני מתעניין ברכישת כונן 3tb ורציתי לדעת מה דעת אנשים על סיגייט ST3000DM001 מבחינת נתונים ומבחינת רעש? הכונן הוא כונן שקט? הוא יחסית מהיר? הכונן הנ"ל אמור להחליף לי כונן בן 7 של 1טרה... בנוסף: מישו יודע להגיד כמה פלטות הכונן והאם יש גירסא עדיפה גם של חברה אחרת באותו טווח מחיר? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  20. אז ככה: היום יש לי הארדיסק של Excelstor או Jupiter או משהו כזה אין לי מושג , מן הסתם לא משהו מוכר... אין לי בעיות איתו (יש לי בעיות אחרות עם המחשב, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו)... מציעים לי להחליף אותו בחינם לHD של WD נראה לי... 7200Rpm כמובן... האם שווה את הטרחה? היום יש לי זיכרון 256Mb 333Mhz גם של חברה לא מוכרת (קברית?) - אותו לקחתי - בלי ידיעת אחי - מהמחשב שלו... לא שזה ישנה לילד בן 9 שמשחק פיפא 2001 . בעיקרון אמור להיות לי זיכרון 266MHZ, גם של חברה לא מוכרת. אותו מציעים לי להחליף לזיכרון 256Mb 266Mhz של Buffalo... אני לא מתכנן אוברקלוקינג! האם כדאי לי להחליף זיכרון? האם השינוי לחברה יותר מוכרת (?) ישפיע ויעזור יותר מאשר זיכרון של מהירות יותר גבוהה (266MHZ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני כרגע מתלבט בין סיגייט 1.5טרה שעולה בKSP כיום 620ש"ח כולל מע"מ. בסופ"ש במדור 7ימים צדה את עיניי הודעה של אופיס דיפו,ושם הם מפרסמים כונן חיצוני של VERBATIM,באותו נפח,במחיר של 500ש"ח (!). איך ייתכן כזה הפרש משמעותי? למישהו יש ניסיון עם החיצוני? בעיות או משהו? לי זה נראה זול מדי ולטענת חבר,חשוד משהו. אודה להבהרות לפני הרכישה נ.ב - במקרה של 2הכוננים,מטרתם הינה אכסון בלבד. אני נוטה לכיוון הפנימי מפני שהוא SATA2 7200RPM,ואילו החיצוני "איטי" USB2 מצ"ב תמונת מחיר ע"מ לחסוך לינקים

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by ratiyha,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte מסוג: GA-8i915G-MF שתומך בצורה ודאית בSATA אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף הבעיה היא שהציעו לי SATA II שלי מה שהמוכר אמר זה אותו דבר ולפי מה ששאלתי טכנאי מחשבים ועוד אנשים אמרו לי ששום דבר לא בטוח שזה יעבוד השאלה היא אם יש דגם של דיסק קשיח שבטוח שיעבוד או שאם בכלל זה לא יעבוד וכדאי לי ללכת רק על SATA (היותר ישן) אני צריך יעוץ דחוף בבקשה ! ותודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by club_501,

אני לא סגור על מה אני יקנה גג עד שבוע הבא. מצד אחד: WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 מצד שני: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ההפרש בינהם כ 88 שקל. אבל זה זניח. אני מתכוון לקנות מזיגזג. רציתי מקסטור, אבל אין להם של 160, אז אני ילך על הווסטרן. אני די מפחד מבעיות שאולי יהיו מהSATA! מה אתם מציעים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מתכנן לקנות בכל מקרה שני דיסקים, אחד לפעולה השוטפת ואחד לגיבוי. בדילמה אם ללכת על דיסק גיבוי חיצוני או פנימי. הבדלי המחירים ביניהם לנפח שאני מתכנן זניחים (אלא אם קונים e-sata). פעולות הגיבוי שלי אינן ברמה שוטפת, אלא אחת למספר ימים, למשל גיבוי תמונות שצולמו (יחסית בכמויות) או גיבוי מסמכים חשובים וכדו'. ממה שנאמר לי+ההגיון שלי, היתרונות/חסרונות הם. חסרונות החיצוני נחשב פחות אמין , העברת נתונים פחות מהירה (מוגבל ב-usb, אלא אם קונים חיצוני e-sata עם תמיכה תואמת מהלוח) ומצד שני הלוח שאני עומד לקנות יתמוך כנראה ב-usb 3.0. ומצד שלישי, קראתי שמפתחים/פיתחו כוננים מיוחדים התומכים ב-usb 3.0, אז לא יודע אם מה שכתבתי קודם רלבנטי בכלל לאלו שאקנה עכשיו. נראה לי שהעברת הנתונים מדיסק לדי…

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by BMItay,

היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים