עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by 00Amir,

לפני כמה ימים הורכזו ב CES הדור החדש של כונני הSSD Micron C400 - שמתהדר במהירות קריאה של 415מג"ש ובמהירות כתיבה של 260מג"ש Ocz Vertex 3 - בעל מהירות קריאה של 550מג"ש ומהירות כתיבה של 525מג"ש . הSSD האלה הם SSD לשוק היוקרתי ולכן גם יעלו בהתאם , למרות שהמהירות מסחררת אני מנסה לחשוב האם מערכות ההפעלה, התוכנות והמשחקים ידעו לנצל את הטכנולוגיה שהכוננים מביאים לשוק , כבר דובר בעבר על בעיות של תוכנה שלא מתאימות לחומרת ה SSD. אישית יש לי 2 כונני Vertex 2 במערך raid0 שמגיע למהירויות של הכונן בודד מהדור החדש ובבדיקות תוכנה הSSD לא מגיע למהירויות שמדהימות שהוא יכול להגיע אליהן בעבודה,משחקים,וכו' , לפי דעתי ואחר בדיקות רק תוכנות בנצמארק יודעות לבדוק ולהגיע למהירות המקסימלים של…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by elor16,

שלום רב. יש לי מחשב חדש עם HD של 1 טרה. לקחת את ה-HD מהמחשב הקודם(240 גיגה) וחיברתי למחשב החדש. על ה-HD הישן הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN XP. עכשיו,במחשב החדש מותקנת גם מערכת הפעלה WIN XP , היא מזהה את הכונן,מראה לי אותו במחשב שלי אבל כשאני רוצה להיכנס אליו אני צריך לאתחל אותו. אתחול,משמע,מחיקת כל המידע הקודם,דבר שאני לא רוצה שיקרה,יש לי שם דברים רבי ערך כספי! מה אוכל לעשות? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sgt_Pepper,

יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן, אני זוכר שקראתי על זה בעבר, אבל זה היה מזמן, האם זה תקף גם לגבי HDD ניידים חדישים אפשר להגיד? יש לי HDD נייד של WD שלא פעל איזה חודש, מיי בוק. עדיף לתת להם לפעול כמה זמן כל פעם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tomer70,

הכונן הקשיח במחשב שלי מת. מדובר במחשב ישן מאוד, לוח אם Gigabyte GA-8SIML. בבדיקה קצרה גיליתי שדיסקים קשיחים בממשק IDE המתאים למחשב זה יקרים בהרבה מדיסקים דומים בממשק SATA החדש. ראיתי גם מספר כרטיסי PCI שמוסיפים חיבורי SATA. יש אפשרות לעלות מערכת הפעלה מכונן קשיח שמחובר לכרטיס הרחבה שכזה? ואם כן, הם מתאימים למחשב הזה? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. קניתי הארדיסק של טרה, Samsung HD103SJ והווינדוס לא מראה לי אותו, יש לי כבר אחד זהה שאצלי כבר כמה חודשים ועובד מעולה, אבל עכשיו כשהוספתי עוד אחד מאותו דגם הווינדוס לא נותן לי לגשת אליו. ב- devise manager ראיתי שיש לי שני הארדיסקים כאלה, אבל אני לא רואה אותו בשום מקום אחר. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם! שמתי עין על הארד דיסק ההיברדי הזה momentus xt האם יש אותו למישהו? השאלה המרכזית שיש לי זה לפי מה שפחות או יותר הבנתי ה4 ג'יגה פלאש שיש בדיסק הוא פשוט סוג של זיכרון קאש שיודע להפעיל את עצמו על הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה האם מישהו יודע או יש לו את הכונן ויכול להגיד לי אחרת? כי לפי מה שקראתי אין פה מחיצות שאתה יכול לבחור מה להתקין על ה4 ג'יגה ומה על השאר בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by catsmonster,

יש לי ווינדוס 7 מותקן על הארד דיסק בחיבור IDE, עד אתמול עבד מעולה. שמעתי אתמול קולות מוזרים מהמחשב, קולות שההארד דיסק מתחיל לקרוא במרץ (כמו הקולות ששומעים כשמפעילים תוכנה כבדה) ואז צליל של קליק פתאומי והקולות של הקריאה נפסקים. כשהפעלתי מחדש את המחשב (וגם כל פעם שניסיתי לאחר מכן) המסך השחור של הביוס עלה בצורה נורמאלית עד החלק שבו אמור להיות Loading Operating System, אך במקום זאת היה כתוב PLEASE INSERT OPERATING SYSTEM DRIVE AND PRESS ENTER, PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART או משהו בסגנון. כאשר הרצתי מערכת הפעלה mini windows xp אשר פועלת ישירות מדיסק אופטי, הצלחתי למצוא את כל הקבצים שלי בהארד דיסק אבל בכל זאת המחשב סירב להאמין שיש לו ווינדוס מותקן. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  11. מה נחשב DOK איכותי היום בנפח של 32+GB?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה עדיף לדעתכם, Western Digital Caviar Blue WD10EALX או Samsung HD103SJ? הכוננן של WD כולל sata III שלמחשב שלי יש תמיכה בו, אבל לפי מה שהבנתי זה לא באמת משנה, כי המהירויות שלהם לא מגיעות למגבלה של sata II, בכל זאת, מי מהיר יותר ועדיף בכללי?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by 00Amir,

האם יש כונן גיבוי חיצוני שמגבה את עצמו ברייד 1 ? זאת אומרת שבמקום לגבות על 2 כוננים נפרדים יתבצע גיבוי בכונן אחד בעל 2 כוננים פנימיים? יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rank,

מתי ssd vortex 3 pro אמור לצאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. היי חברים ראשית ברוכים הנמצאים יש לי בעיה עם הכוננים במחשב- כאשר אני לוחץ על מאפיינים בכונן D למשל הוא מראה שיש בו קבצים אך כאשר אני פותח אותו לא ניתן לראות שום קובץ אשמח לעזרה בכבוד רב HBIBO

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  17. יש לי בבית מחשב גי'נרי גל חברת פוגיטסו עם צורב מובנה אני לא יודע מה השם דגם של הצורב ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בשכבה כפולה או לא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital ‎Caviar Black WD1001FALS‎ Sata II ב420 ש"ח Western Digital ‎Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח‎ עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם. אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש כי האחד שיש לי כרגע עושה לי בעיות..אבל אני קצת שוקל אם לקנות שני דיסקים או אחד ולעשות מחיצה ( אחד למערכת הפעלה והשני למידע ותוכנות) רציתי לדעת מה לעשות? כמה מחיצה מאיטה את המחשב? כשאני חושב על זה, זה נראה לי ישגע את הדיסק ויקצר לו מהחיים.. זה נכון? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by danielrey,

שלום הזמנתי תדיסק קשיח הבא של WD מהסידרה החדשה של USB 3.0 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEFE519F7 הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס הרחבה בשביל שהמחשב (נייד) יוכל לקבל תהתקן הזה . השאלה שלי היא האם הכרטיס הבא זה מה שאני צריך : http://www.usbid.co.il/product1364.aspx ? מישהוא ניסה את זה ויודע שזה יעבוד כמו שצריך ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. שלום, ביקשו ממני לעזור בבחירת כוננים חיצוניים לגיבוי מידע במעבדה מחקרית, ואשמח לעזרתכם. כרגע מדובר על 4 כוננים של 2T כ"א, אך ייתכן שהכמות תעלה. מדובר בגיבוי של מידע מניסויים שהושקע בהם מאמץ רב, והם חשובים הן עבור המעבדה והן עבור הסטודנטים לתואר שני ושלישי במעבדה שצכירים להתבסס על תוצאות הניסויים בתיזות שלהם. לכן, אמינות הכונן כאמצעי גיבוי חשובה מאד. בנוסף, מדובר במכשירים שיהיו בשימוש לטווח ארוך, ולכן יש יתרון לתקופת אחריות ארוכה. דרושה תמיכה ב- USB2, מכיוון שחלק מהמחשבים קצת ישנים. העדפה לחנות מאזור חיפה, אך אם יש סיבה מספיק טובה, ניתן לשקול חנויות מכל חלקי הארץ, כל עוד הן נותנות שירות "עד הבית". אשמח להמלצות. בברור ראשוני מול פנדה מחשבים הוצע הדגם הזה: http://www.pandas.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יניב51,

שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AboveBeyond,

שלום , יש לי הארדדיסק של WD wd3200aaks יחסית ישן . הווינדוס מותקן על כונן אחר , לפעמים שאני פותח את המחשב או שהמחשב חוזר ממצב שינה הכונן נעלם לי ואני חייב לעשות ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? להחליף HD? אני מפחד על המידע שם למרות שהוא מגובה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  24. Started by rank,

אני לאחרונה שמעתי על sad שמתחברים לחריץ של הכרטיס מסך ואני לא יודע שום דבר אליהם . אם אני קונה ocz sad revodrive 540 /480 רק צריך לחבר את זה ללוח אם וזה יפעל ? והאם יוצר לי ציור בקבוק בגלל מעבד פחות טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oshri8,

שלום לכולם, לפני חצי שנה קניתי כונן קשיח של סמסונג spinpoint F3 iTB 7200RPM לפני מספר ימים שמתי לב שהכונן התחיל להיות איטי מאוד, וכשאני אומר איטי אני מתכוון 4 MB בשניה זה פחות מ wifi פשוט (לא פלא שסרטים התחילו לקרטע לי...) בקיצור, מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש אושרי מצורף benchmark של HDtune [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים