אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שקניתי דיסק קשיח חדש נותר בידי דיסק קשיח 2.5 עם 2 מחיצות שאני רוצה לאחד למחיצה אחת... ראיתי את המדריך שיש בסטיקי אבל הוא לא מדבר על איחוד מחיצות... אשמח לעזרה בנושא... תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , קניתי docking station של thermaltake שתומך ב- USB3. חיברתי אליו הרד דיסק חדש של סמסונג בגודל של 2 טרה (204UI). כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים (בוא נגיד יותר מ- 15GB) מהמחשב ל- DOCKING STATION הוא נותן לי הערת שגיאה: An error has occurred The destination you have specified does not exist. it might be an offline network location or an empty CD or DVD drive. check the location and try again הוא "נתקע" כשנשאר בערך עוד איזה 2GB (מתוך ה- 17GB) בקבצים קטנים אין בעיה. (העברתי קובץ של כ- 6GB והיה בסדר) ידוע לכם מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי את ההרד דיסק והוא תקין וגם פורמט ל- NTFS. (אם יש תוכנה טובה לבדיקת ההרד דיסק אשמח לדעת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HDD ישן שמפורמט ב-FAT32, האם במעבר ל-NTFS, ה-HDD יקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם קשיח 40GB IDE ו160GB SATA2. אני משדרג ממש בקרוב ואני משבית את הIDE.(500GB SATA2 יחליף אותו) כרגע הם רצים על מצב IDE. השאלה היא האם יהיה אפשר להתקין WIN חדש במצב ACHI בלי בעיה? לא צריך דרייברים ושטויות? יש בכלל שיפור מהותי בביצועים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של סמסונג G3 STATION בנפח 932gb (אם לדייק) יש לי שטח דיסק פנוי של 13% בערך 129gb האם זה בסדר ? הדיסק משמש בעיקר לצפיה דרך הסטרימר תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום קראתי בסטיקי של הכוננים קשיחים המומלצים וביקורות בNewegg שאומרות שהדיסק הקשיח(HD204UI) מהיר כמו דיסקים קשיחים במהירות של 7200סל"ד ומהיר מספיק בשביל משחקים(למרות שהוא 5400סל"ד) ובנוסף ראיתי את התוצאה שלו בPassmarks שדיי הרשימה אותי כי התוצאה מאוד קרובה לדגמים המומלצים בנפחים הקטנים ממנו מהסדרה הקודמת של הF3(ואני מתכוון כמובן לHD502HJ ו-HD103SJ). התוצאה בPassmarks http://www.harddrivebenchmark.net/hdd_lookup.php?cpu=SAMSUNG+HD204UI אז האם הדיסק הקשיח הנ"ל מתאים גם למטרת משחקים? תודה מראש למגיבים/עוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זיכרון micro sd hc בנפח 8GB (של סאן דיסק) כשנתיים. עד היום בבוקר הוא עבד באופן מושלם, אבל היום כשניסיתי להיכנס לשירים ששמורים עליו, הטלפון הסלולארי שלי העלה הודעה שהקובץ לא קיים, אחרי כמה ניסיונות הוא העלה הודעה שהכרטיס אינו תקין. כשהעברתי אותו למכשיר אחר, המכשיר בכלל לא זיהה אותו. עכשיו כשחיברתי אותו למחשב עם מתאם, בהתחלה המחשב העלה הודעה שהכרטיס לא מפורמט ואחר כך זה פשוט תקע את המחשב. הבנתי שהכרטיס כנראה סיים את חייו, רציתי לדעת אם יש דרך להוציא ממנו את מה שהיה עליו..? מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון? ומה יכול להיות הגורם לזה? הדבר היחיד שהשתנה בשבוע האחרון זה שהחלפתי את הטלפון הסלולארי שבו הוא היה למכשיר מדגם אחר. אבל הוא עבד בו יומיים - ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן שאני לא מעודכן בעסקי החומרה, ולא יודע להחליט אם הדיסק קשיח יתאים ללוח אם הנוכחי. חשבתי לקנות את הנ"ל בתקציב של 200 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733388 אין לי צורך בכמות גדולה יותר. יתאים ללוח אם? יש דגם טוב יותר אגב באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הייתי היום באיזו חנות,ורציתי לקנות דיסק און קי העניין שהמוכר אמר לי ש8G כן יקרא בדיוידי נייד או רגיל,ו16G לא יקרא...אני יודע שאתם מבינים פי 100 יותר ממנו,לכן השאלה אם זה נכון או לא מופנת אליכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום! אז ככה הבעיה שלי בעצם שאני הוספתי במשחב שלי דיסק קשיח נוסף אך בעת החיבור הוינדוס לא עולה . יש לי דיסק קשיח של 500gb sata 2 ואני רוצה להוסיף עוד 320gb IDE מהמחשב הישן שהוא כמו חדש מחוסר מקום אז סידרתי אותו וחיברתי אותו ללוח אם ולספק נכנסתי לביוס וזיהה אותו כ slave אך בעת שאני מעלה את הוינדוס הוינדוס לא עולה מה הבעיה ? נייסתי כל מיני דרכים אך שום דבר לא עוזר... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפטופ של לנובו עם ויסטה בן שנתיים לפעמים הצורב לא מוצג במחשב שלי מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=202864 עבר boot אחד תקין, ועוד 2 reboot-ים. אבל אז הייתי צריך להוסיף דיסק חדש אז כיביתי את המחשב. בהדלקה עשה בעיות, רעשים מאוד חזקים של הראש (רעש של חניה של הראש, כל שניה בערך) בזמן POST כאשר הוא לא מזוהה ב-POST ותוקע את ה-POST. הדלקה מחדש והוא עבר זיהוי וזאת הפעם האחרונה שהוא זוהה ב-POST על SATA3 או בכלל. מסתבר שיש בעיה עם ה-Spinpoint F3 ו-SATA3. יש גם עדכון Firmware אבל לא הצלחתי לבצע אותו, גם התוכנת דיאגנוסטיקה של סמסונג לא מצליחה לזהות אותו? ההרדדיסק הזה היה הדיסק OS שלי וכל המידע שלי היה עליו, מישהו מכיר חברת שיחזור מידע בצפון? בעקרון זה רק החלפת בקר אז אני מקווה שזה לא יהיה יקר.
-
- 26 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח. יש לי מחשב בן 4, וזה הרכיב היחידי שיש היגיון להחליף. יש לי כרגע דיסק של WD בגודל 160GB, ואני מאמין שעם זיכרון של 8MB. ההתלבטות שלי היא בין wd caviar green לבין wd caviar blue לבין wd caviar black. את ההבדלים ביניהם ברמה התיאורטית אני פחות או יותר יודע. שאלותיי הן כאלה: 1. האם רמת הביצועים ה - "ירודה" של ה - green פחות טובה מהכונן הישן שברשותי (יש לו זיכרון 32MB בניגוד ל - blue לדוגמא שבא עם 16 בלבד) ? 2. שאלת המחץ, על איזה כונן מבין השלושה הייתם הולכים ? (הכונן ישמש כונן ראשי עליו תהיה מערכת ההפעלה)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו, אחרי תקופה יפה שבילינו ביחד, הלך לי הכונן. היו לי 3 כוננים שמחוברים עם Raid-0 ואחד מהם הלך. איכשהו הצלחתי לגבות את המידע לכונן גיבוי אחר (לפחות את הדברים החשובים לי באמת) ועכשיו צריך לעבור לשלב התיקונים, מה שאומר שצריך להחליף כונן. אגב, הבעיה היא שהוא התחיל לעשות לי קליקים עם הפעלת המחשב וגוגל אומר שיש איזה משהו שנשרף בתוכו ואפשר זמנית לתת לו כמה מכות כדי שזה יסתדר עד הפעם הבאה וככה למעשה הצלחתי לעשות את הגיבוי... עכשיו השאלה שלי היא אם 2 הכוננים האחרים עם WD 250GB, השאלה היא אם אני יכול לקנות אחד חדש של 250 של חברה אחרת כמו מקסטור או היטצ'י ולחבר או שאני חייב WD. שאלה נוספת היא אם יש אפשרות לחבר כונן יותר גדול של 2 טרה אל שני הכוננים של ה-250 ג'יגה ואם כן מה ההשלכות…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית שני כוננים.. אחד שאיתו אני משתמש בפעולה שותפת.. ואחד שיושב לי ממש בתוך הארון בבית. האם זה יהיה יעיל, להכניס את הכונן הזה למחשב, ולגבות בו את החומרים היקרים לי מכל? האם זה 100 אחוז יעיל או שזה מיותר כי זה על אותו מחשב?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש יחסית (i5) המשתמש בעיקר למשחקים בעיקר, ולפעמים עריכת וידאו/תמונות ומכונות וירטואליות. כרגע יש ברשותי את הדיסקים הבאים במחשב: WD 160GB SATA 8MB WD 250GB SATA 16MB כאשר על ה160 מותקנת מערכת ההפעלה. מבחינת מקום הם סה"כ מספיקים. אך אני מעוניין לעבור לדיסק קשיח יחיד - ומהיר יותר 1TB F3. האם כדאי לעבור ממערך של 2 דיסקים למערך של 1 מבחינת מהירות וכדומה? (הרצת משחקים שנעשית במקביל למערכת הפעלה מאותו דיסק קשיח לדוגמא, מה שאולי יכביד יותר). ושאלה נוספת - כדאי ללכת אולי על דיסקים של SATA3 ? (הלוח שלי תומך).
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי בכונן 500 שאני מעוניין להתקין אותו בשביל הווינדוס כרגע יש לי 1 טרה שמחולק לשתי מחיצות c ו d אני רוצה להעתיק ת ה c לכונן החדש כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו השתמשתי בכל מיני תוכנות של cloning אבל לא הצלחתי לאתחל ממנו גם כשניתקתי את הדיסק הישן והגדרתי בביוס לעלות מהדיסק החדש זה לא קורה. למישהו יש פתרון יצירתי איך לעשות את זה? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע ניסיתי לצרוב כמה שירים על דיסק, אך משום מה, כמה שניות לאחר תחילת הצריבה, אני מקבל הודעת שגיאה. ניסיתי להחליף דיסק, לשנות את סוג הצריבה, אולם אף לא אחד מהשניים עזר. לכן, אני מניח שהצורב לא תקין ואני מבקש את עזרכתם. אני מחפש צורב DVD במחיר של עד 200 ש"ח, כאשר מה שהכי חשוב זה האמינות של הצורב. יש המלצות? נ.ב. האם יש עדיפות לצורב עם יציאת IDE או SATA? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל - שאלתי את אותה השאלה בפורום Windows,אבל לא קיבלתי אף תשובה כבר יותר משלושה ימים. אז חשבתי, במיוחד כשיש סבירות גבוהה שמשהו בדיסק לא תקין, וכי אני מכיר קצת את הפורום הזה ויודע שיש כאן תותחים,לשאול שוב כאן. בתמצית - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. אני גם רוצה לבדוק את הדיסק כדי לדעת אם הוא תקין.ראיתי בסטיקי כמה וכמה תוכנות,ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ יותר או מתאים יותר לבדיקת מה שעשיתי, כי ממש לא בא לי לעשות עוד טעויות קריטיות שאולי יהרסו עוד יותר את הסיכוי שלי לשחזור למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכ…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-