אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
הזה או מזרימדיה? אשמח בהפנייה למדריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים ? האם כדי להנות מהביצועים יש צורך בחומרה מיוחדת מבחינת הלוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי קניתי היום הארדיסק חדש samsung HD103sj . לא ממש הבנתי מה שכתוב במדריך ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ג'אמפרים או רק לחבר את כבל SATA והחשמל וזהו אני רוצה להחליף את הארדיסקים הישנים שלי בוא ולהתקין עליו מערכת הפעלה והכל ולדעת איך לשנות מחיצות אשמח מאוד אם תעזרו לי ,תודה .
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה דעתכם על Intel 510 120GB SSD?? שווה 1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות?? או שיש יותר טובים באותו מחיר? (אני קונה מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 16GB USB3 מהיר בתקציב עד 150 ש"ח. הבנתי שאתם ממליצים פה על Super Talent, אבל הבנתי גם שיתכן שקיים הבדל במהירות בין הנפחים השונים. האם הבנתי נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי WIN 7 וכשאני מחבר את הDOK המחשב מראה למטה מצד ימין שהDOK מחובר אבל כשאני נכנס למחשב שלי הDOK בכלל לא מופיע... חרשתי על כל האינטרנט , חיפשתי מדריכים. ניסיתי לשנות את האות של הכונן אבל זה לא נותן לי... בעבר הייתה לי את אותה הבעיה בXP ונתנו לי לשים איזו פקודה וזה עבר, ניסיתי את אותה פקודה בWIN 7 וזה לא עובד... הDOK נקרא במחשב של אח שלי שגם הוא עם WIN 7. תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה Club Sandisk? חבר שלי קנה Sandisk Blade ויש עליו את התוכנה הזו. מישהו יודע מה זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
הנה דוגמא למכירה של 10 יחידות בכ-12$ ליחידה - ~40 ש"ח ("סיטונאית", בסין). אצלנו המחיר מרקיע ל - 350 ש"ח ומעלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767573 הנה דוגמא: --> http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html אומרים שיש הרבה זיופים בכרטיסי זכרון. עדיין, אולי כדאי לארגן קבוצת רכישה ? מה דעתכם ? סתם מסדרים אותנו כאן ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבוד חבר שמתלבט מה לעשות לאחר שהדיסק הקשיח הקודם של סיגייט גוסס. כמו כן, הוא מתעקש על WD בלבד. מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1 טרה בתקציב של עד 450 שקל. האם כדאי לקנות שני דיסקים של חצי טרה ולעשות ראייד מהירות או פשוט לקנות אחד בודד. פרמטר חשוב הוא מהירות פעולה ואמינות. אשמח לקבל המלצות לכל אחת מהאפשרויות. שאלה נוספת האם מגירת קירור זה דבר ששווה השקעה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אותו לסוג של דיסקאונקי? או לחילופין לחבר אותו למחשב שולחני? ואם כן כיצד? חיבורים?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב היה דולק , עזבתי אותו בערך לשעה וחזרתי המחשב נפתח עם השגיאה שבכותרת . מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני דיסקים קשיחים פנימיים: Maxtor 6L300S0 300GB Western Digital WD5000AAKS 500GB שניהם אצלי הרבה זמן ועשו קילומטראג' רב. המקסטור התחיל לעשות בעיות כבר לפני כחצי שנה ולפני כמה ימים ה- WESTERN גם התחיל לעשות בעיות (מצאתי BAD SECTORS) החלטתי להוציא את שני הדיסקים הבעיתיים מהמחשב ולקנות דיסק אחד של 2TB דיפדפתי היום בכל מיני אתרים של חנויות ומצאתי דיסקים זולים (450-500 ש"ח) בנפח 2TB אבל זה דיסקים ירוקים למיניהם ודיסקים רגילים בנפח 2TB עולים סביבות ה- 700-800 ש"ח ואז חשבתי אולי לקנות 2 דיסקים HD103SJ ולחבר אותם במערך RAID 0, נראה שיש לכך הרבה יתרונות: 1. זה דיסק קשיח שרבים מהפורום משבחים את הביצועים שלו אז חיבור במערך RAID 0 יתן עוד תוספת ביצועים 2. זה יתן לי א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה כרטיס USB בשם SanDisk Cruzer Edge 8GB. בשביל לאחסן בו העברתי קבצים לכונן שלו שמצאתי בתקיית המחשב שלי והתעלמתי מהתוכנה שקפצה עליי וניסתה להתקין לי כמה תוכנות (גוגל כרום ועוד תוספת לאיביי באקספלורר או משהו כזה... תאמינו לי שסיירתי בתוכנה וחיפשתי לראות אם יש בה משהו אחר אבל זה הדבר היחיד שמצאתי בה), שמתי לב שכשאני מנסה להעביר קובץ גדול (נגיד 6GB, כאשר להזכירכם הכרטיס הוא של 8GB) זה לא מאפשר לי בטענה שאין מספיק מקום אפילו שמצויין שזה 8GB. חשבתי שזה יותר הגיוני שלכרטיס הזה תהיה תוכנה או דרך לעקוף את הבעיה אבל כלום. איך ביכולתי להעביר את הקובץ היחסית "גדול" לתוך הדיסק און קי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מצלם וידאו FHD בצורה מקצועית כפרנסה, עם מצלמת CANON60D. לשם כך רכשתי 2 כרטיסים אלו: http://www.mymemory.co.uk/SDHC/Transcend/Transcend-16GB-SD-Card-%28SDHC%29---Class-10 שאגב הם הכי זולים בעולם,משלוח תוך 5 ימים עד הבית. הבעיה היא שהבאפר של המצלמה לפעמים מפסיק את הצילום. העתקה מהכרטיס למחשב לוקחת המון זמן...גם קריאה. יש לי כרטיס קינגסטון16 גיגה, CALSS 6 ואיתו אין בעיה שהמצלמה עוצרת כשאין באפר. זיוף זה לא כי בדקתי סריאל, והאתר מאוד אמין. בדקתי עם תוכנה בשם DISKBENCH והיא מראה כתיבה של 3.6-3.8MB/S (קלאס 10 אמור להיות 10 לא?) יש בעיה בתוכנה? (אשמח להמלצה לתוכנה) כרטיס? תודה. * אגב זה הדוח: Warning: Only 400 of 15379 MByte tested. Test finished without errors. You ca…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למי שלא זוכר שיצא USB 2 יצא באותה תקופה גם כרטיס PCI שמאפשר חיבור זה למחשבים שאין להן כניסת USB או יש להם USB 1 שאלתי ממש פשוטה האם קיים כרטיס דומה שמאפשר חיבור של USB 3 ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי המון על כוננים קשיחים כאן בפורום גם חיצוניים וגם פנימיים לאחר חשיבה רבה החלטתי ללכת על כונן חיצוני מהות הכונן תהיה רק לאחסון סרטים מוזיקה .... אני מתלבט לגבי הדגם הנ"ל דיסק קשיח 3.5 MY BOOK ESSENTIAL USB 3.0 2000GB יש לי אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה במחיר של 530 ש"ח עם האחריות של טק דטה ישראל לשנתיים או האם יותר מומלץ לקנות HD פנימי,את זה שהומלץ בפורום ולקנות מארז בנפרד עריכה: כמו כן יש גם את הדגם הזה Western Digital - My Book Studio 2TB 3.5'' USB 2.0 And FireWire 800 אך הוא משמעותית יותר יקר 830 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את הדיסק הנ"ל לצורך אכסון ולהלן מס' שאלות: 1. קראתי ביקורות קנייה ב-newegg ושמתי לב שרבים ממליצים על עדכון קושחה עבור באג מסויים(SMART problems). מישהו יודע במה מדובר? 2. לגבי פרמוט הדיסק, לא הבנתי את כל נושא ה-4K סקטורים , האם צריך להגדיר משהו שונה באתחול? 3. אשמח לקבל המלצת תוכנות בדיקה לדיסק/סקטורים פגומים/ועוד(מבית סמסונג או שלא), לפני שאני מתחיל להעמיס עליו מידע. 4. מה יהיה עדיף מבחינת ביצועים: להשאיר את מערכת ההפעלה והתוכנות על ה-WD2500KS הישן (יתרונות:7200RPM, דיסק פיזי נפרד למערכת הפעלה ותוכנות ודיסק נפרד עבור השאר) או להתקין אותה על מחיצה ב-SAMSUNG החדש (יתרונות: דיסק חדש יותר וכנראה שגם מהיר יותר)?? האם יהיה בכלל הבדל משמעותי בשימוש ביתי …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-