עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ashand,

מישהו יודע איפה מוכרים בארץ nas 8 bay שתומך ב-2tb ל bay אחד? בלי הרדיסקים...ושיתמוך במערכת הפעלה / קבצים של mac os x מישהו יכול לתת לי המלצות אולי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום לכולם, יש את ה- VERTEX_3 ויש את החדש יותר VERTEX_3_MAX_IOPS. עכשיו אני שם לב לאופציות נוספות (מהירות יותר) ב- PCIe דוגמת RevoDrive X2: http://www.ocztechnology.com/ocz-revodrive-x2-pci-express-ssd.html - מגבלות או דברים שצריך לדעת לגבי ה-PCIe? - המלצות? (אפשר גם אחר) תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by 00Amir,

לכל מי שלא בטוח אם כדאי או לא כדאי לעבור לSSD , העלתי סרטון ליוטיוב פתיחת ברידג' CS5 , פתיחת פוטושופ CS5 , טעינת קובץ Tiff של 35מגה והגדלה ב800% ליצור קובץ של 2.22GB! ... צילמתי והעלתי - עכשיו תבדקו בבית איך זה אצלכם ותעשו את החשבון כדאיות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gil5,

יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM G31 והוא תומך ב תקן sata-2 . ברצוני להוסיף כונן שהממשק שלו sata-3 מסוג: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX האם יעבוד? והאם לא יצור בעייה בעבודה ביחד עם כונן קיים שבתקן sata-2 ? הכונן הנל יותר זול מכונן אחר שלהם שבתקן sata-2 Western Digital RE3 1000GB WD1002FBYS אני יודע שלא יהיו הבדלים בביצועים, רק השאלה אם הוא זול יותר למה לא לקנות אם זה יעבוד.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  5. בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ita_eps,

שלום רב, יש ברשותי כונן נייד של seagate בן חצי שנה, 500 מ"ב. הכונן עבד בסדר מצויין עד שלאחרונה הוא התחיל לעבוד ממש לאט עד שכמעט תמיד הוא נתקע. פיצלתי אותו לשני כוננים אחד מהם עדיין עובד בערך כמו שתריך השני כמעט תמיד נתקע. לדעתי הבעיה נעוצה בקצה העברת נתונים נמוך מאוד (פחות ממגה לדקה) האם יכול להיות שקצב העברת נתונים ישתנה? מה אפשר לעשות? האם פירמוט יעזור?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by galit2ha,

היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קניתי כונן קשיח חדש (103SJ) לפי המלצת הסטיקי אגב, במהלך התקנת עותק חדש של ווינדוס פיצלתי את הכונן ל2 מחיצות אחת 300GB ועוד אחת 600GB. לאחר סיום התקנת הווינדוס המחיצה של ה600GB לא מופיעה במחשב שלי אלא רק המחיצה של ה300GB עליה מותקן הווינדוס. יש דרך להחזיר חזרה את המחיצה מבלי לפרמט שוב את הכונן? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Satlan,

אהלן רציתי לדעת האם התוצאות הנ"ל הינן טובות למערך Samsung F3 1TB ב-RAID0 (הסטרייפ סייז 64KB, וה-CLUSTER ב-NTFS 4KB) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by L1ron,

http://img850.imageshack.us/img850/8611/unledjc.jpg הארד דיסק חדש נקנה לפני חודשיים , (כל המחשב חדש ..)

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אתמול לאחר שעה וחצי של עבודה רציפה פתאום הפסיק לזהות דיסקים של מוסיקה, כולל בהעברה למחשב אחר, חוץ מקולות, שריקה, ורעש של המנוע שכאילו מאבד כוח, אין כלום. למזלי במחשב הישן היה לי את הפיוניר 111 המצויין, אומנם בין כשלוש שנים ונאלצתי לנסות אותו, אבל עדיין עושה את העבודה מצויין ומהר, נכון לעכשיו אני איתו, השאלה היא כמה זמן עוד יחזיק מעמד... אומנם הצורב של סמסונג באחריות, ויחליפו אותו, אבל השאלה האם ללכת על צורב אחר?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  15. הדיסק נרכש בחנות BUG בנתב"ג במחיר 85$ שם מלא:WDBAAA5000ABK WD PASSPORT Essential 500GB 2.5" external - Black גודל סטנדרטי, לא גדול מדי. באריזה דיסק וכבל. הדיסק תואם USB 2 ב-100% אני משתמש בו להעברת תכני מולטימדיה בין מחשב עם USB 3 למחשב עם USB 2 הדיסק עובד מהר מאוד, נותן תחושה של דיסק רגיל שמחובר למערכת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. לפני כשנה קניתי כונן קשיח חיצוני של seagate בנפח 1.5 טרה FreeAgent Desk מאייבורי (כן אני יודע טעות של מתחילים) בכל אופן מהיום הראשון שהגיע הכונן עושה רעשי קרקוש וחריקה בעת חשיבה ויציאה מIdle ופעמים רבות הוא גם נתקע עם הרעש הזה כאשר הוא לא מצליח לחזור לפעולה (לעיתים נדירות). בנוסף כאשר אני מפעיל ישירות ממנו סרטים לפעמים הוא עוצר את הסרט באמצע... כאילו נתקע לכמה שניות עושה קצת רעשים וחוזר לפעולה רצופה שוב, מאוד מציק. האם יש בעיה עם הכונן? מישהו נתקל בזה? כדאי לפנות לseagate? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

חשבתי חשבתי על דרכים לשדרג ביצועים - ועומדת בפניי ההחלטה להשקיע בבקר RAID או בSSD. ברור שאם אין שיקול כלכלי צריך לקחת RAID של SSD - רק חבל שיש שיקול כלכלי. בכל אופן - הומלץ לי פה בעבר לרכוש את DELL PERC 5/I - השאלה , האם עדיף DELL PERC 6/I ? (אותו מחיר בEBAY) אולי יש בקר מומלץ אחר לביצועים גבוהים ובמחיר שפוי ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב, כנראה שהבעיה היא במחשב בהמשך לשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480213.0 קניתי היום צורב חדש של SONY מסקיי פיסי. הרכבתי אותו והבעיה עדין קיימת: ניסיתי עם צורב IDE ואין לי את הבעיות הנ"ל, רק שאני לא יכול להשתמש בצורב ה IDE הזה כי הוא איטי וישן ואין באפשרותי לקנות או לרכוש צורב IDE. ניסיתי חוטי SATA חדשים, דיסקים אחרים, תוכנות אחרות וכלום לא עוזר. דגם הלוח שלי הוא Abit NF7-SL משנת 2004 ואני משתמש בוינדוס 7. בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח 2TB אני לא מעוניין בדיסקים ירוקים למיניהם. זה הולך להיות דיסק קשיח יחיד בתוך מחשב שמשמש ל: 1. פעולות רגילות כמו: גלישה, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים, גם סרטי 720P, 1080 2. משחקים 3. עריכת וידיאו. אני צלם חובב, אני מצלם הרבה וזו אחת הסיבות לכך שאני מעוניין ב- 2TB אשמח לקבל המלצות תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dolev16,

לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ran-erez,

שלום לכולם. כרגע יש לי דיסק Seagate 1000GB ST31000528AS אני רוצה להוסיף עוד 2 דיסקים של 1TB כדי לעשות RAID 0. השאלה אם רצוי/ חובה שהשניים הנוספים יהיו מאותה חברה ובאותו הגודל, ראיתי כאן בדיסקים המומלצים שיש דיסקים שיותר מומלצים מהדיסק שיש לי, וחשבתי לקנות 2 מהמומלצים ולבנות את המערך. שאלה שנייה היא האם לקנות בקר רייד או פשוט לחבר ללוח אם ולהשתמש בבקר המובנה הלוח הוא P8P67 של ASUS תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים