עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני לגיבוי. אין לי בעיה שהוא יהיה 3.5", אבל במהלך חיפושיי נתקלתי בכונן הבא: [table][tr][td] דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Portable Drive נפח 1000GB [/t]http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 הוא במחיר ממש סביר לדעתי ביחס לכונן 2.5 ומכיל 1TB. האם כדאי ללכת עליו או על כונן 3.5? (ההפרש מצדיק את זה?) תודה רבה! [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by rivki10,

הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by idanus22,

אני מתלבט מה לקנות או את Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS‎ או שאת1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ‎ F3 SpinPoint אז מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. יש לי מגבה eGO 2TB (או שזה iomega כתוב עליו את שניהם) ויש לי מגבה wd 500GB 3.5 inch העברתי מהמגבה wd למחשב בשתי נגלות 150 ג׳יגה וזה לקח בערך שעה ורבע כל נגלה אחר כך העברתי מהמחשב למגבה השני את הכל ב2 נגלות וזה גם לקח כל נגלה שעה ורבע בערך ובכללי אני מעביר הרבה פעמים 20 ג׳יגה רצוף כי אני מוריד מלא סרטים בhd זה יכול להרוס את זה? נגיד זה במחשב לפעמים כותב לתאום שיש 200 דקות לסיום ואז זה יורד וזה עושה כמה פעמים בלי שאני נוגע זה אומר משהו רע? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rank,

אני הזמנתי לפני חודשיים וחצי מחשב עם vertex 3 שהחנויות כבר פירסמו אותו , ואני עד היום מנדנד לחנות והוא ממשיך להגיד לי שהיבואן לא הביא לו עדיין את הכרטיס , והוא גם טוען שאף אחד בישראל לא קיבל עדיין את הכרטיס , אני רוצה לדעת עם מישהו כבר קיבל את הכרטיס מחנות בארץ ? תודה .

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by The Ball,

ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. יש לי נייד עם מעבד i7 2630, כרטיס מסך gt550m 2gb, ושמונה ג'יגה זיכרון ddr3 1333... כשאני מריץ משחקים אפילו שהם לא חדשים, קשה לו להריץ אותם, למרות שהוא לא אמור להתאמץ, כאשר הרצתי את ac:brotherhood נכנסתי ל"צג המשרבים" של ווינדווס 7 ושם ראיתי שהדיסק הקשיח מתאמץ, כלומר הגראפים עולים עד המאקסימום של המהירות קריאה שלו, יכול להיות שהדיסק הקשיח מגביל לי את המחשב במשחקים? זה 640gb 8mb buffer 5400rpm אשמח לעזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  12. היי, אני מתכנן שינוי של מערך הכוננים במחשב וזקוק לייעוצכם. אני מעוניין לרכוש באמזון כונן גדול בנפח 2-3 טרה. הוא בעקרון מיועד לאחסון אולם נשאלת השאלה היא האם כדאי יהיה להריץ ממנו גם את ה-OS? כיום מערך הכוננים שלי הוא כמופיע בתמונה, ולדעתי רק כונן #2 הוא SATA2 ב-7200 RPM. האם יהיה כדאי להתקין עליו OS ולהשתמש בכונן הגדול לאחסון בלבד? או כאמור להשתמש בכונן הגדול בלבד וממנו לתפעל הכל, מבלי להשאיר אף אחד מהכוננים הקיימים? שתי שאלות נוספות הן: 1. איזה כונן מומלץ מההיצע של אמזון? בבקשה מתוצרת WD ולא יצרן אחר. 2. בראייה לטווח הרחוק, האם SATA 3 ייתמך גם בחיבור SATA 2? התקציב אגב הוא גמיש ונע סביב ה-600 ש"ח. תודה חבר'ה [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום, אני צריך מידע על הארד דיסקים מסוג פייבר (fiber hard drive), הכוונה למידע כללי כאילו יתרונות חסרונות וכאלה..אם תוכלו להפנות אותי באתרים באנגלית גם יהיה טוב.. תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום מה הדרך הכי מומלצת לצרוב קובץ iso ל usb? יש לי image של סרבר 2003 שאני רוצה שהוא יעלה מהבוט

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by frontal,

איזה באסה לי העליתי דיסק של וינ XP וכשהגעתי לחלק של הפרטישן לא שמתי לב שהכונן USB שלי מחובר. עשיתי DELETE PARTITION בלי לעשות פורמט. (לשני הכוננים, ואני עוד מנסה להבין למה הכונן שלי חולק לשניים....) מאז לא נגעתי בכלום, כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזהה התקן USB חיצוני אבל כמובן לא מצליח לגשת אליו. השאלה היא האם להעזר בתוכנת עזר, או שפשוט להעלות את הדיסק XP שוב ולצור PARTITION דרכו ? המטרה היא כמובן לא לאבד את כל המידע שהיה לי על הדיסק.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Adir Cohen,

שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by דובי770,

אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  19. Started by sabosal,

הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שלום חברים, יש לי בעיה עם דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD1600AAJS בזמן טעינת הווינדוס מופיע מסך כחול (BSOD) לזמן קצר מאוד (לא מספיק ע"מ להבחין במהות התקלה) ואז מתבצע ריסט למחשב וחוזר חלילה. ניסיון להעלות את הווינדוס ב- Safe Mode מניב את אותה התוצאה. ניסיתי כבר מס' דברים על מנת לפתור הבעיה אך ללא כל הצלחה. ביצעתי סירקת ווירוסים, סריקה ואיחוי של הדיסק וגם ניסיון לבצע שיחזור של הווינדוס XP באמצעות דיסק ההתקנה. את השיחזור לא ניתן לעשות כי הוא טוען שהדיסק קשיח פגום והאפשרות היחידה הייתה פירמוט, מה שלא בא בחשבון. כאשר אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר בתור דיסק נוסף, אני יכול לגשת לדיסק, לראות את הקבצים ואף למחוק. המטרה שלי היא להשמיש את הדיסק מבלי לפגוע במערכת ההפעלה והתו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, יש בידי הארד דיסק sata שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. מה אני צריך בשביל שאני אוכל לעשות זאת? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, קניתי לפני כשנה וחצי כונן חיצוני WD Element Essential מהדור הראשון של 2TB, ובשבוע האחרון הוא החל להשמיע רעשים. בטרם יקפח את חייו, החלטתי לקנות כונן נוסף כדי לגבות שם את המידע לפני שאני מוסר אותו לתיקון. תמיד חשבתי ש-WD נחשבים יחסית עמידים, אולם לאחרונה שמעתי על מספר חברים שנתקלו בבעיות קריסה של כונני HD (חיצוניים 3.5" ופנימיים כאחד). שאלתי היא איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות? הכונן יחובר ללפטופ עם USB 2 ולכן לא בטוח שאני ארוויח מהירות טובה יותר מ-USB 3. כמו כן, המהירות היא לא הפקטור החשוב ביותר עבורי, אלא דווקא העמידות של הכונן. אני יודע שיש לחברות דגמים שונים של כוננים עם MTBF שונים, אולם עושה רושם שהחברות מנסות להסתיר את המידע הזה מאחר ולא הצלחתי למצוא…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by elior021,

שלום, ההרדיסק במחשב של קרוב משפחה שלי הלך לעולמו ואני מנסה להציל את המידע. היו לו 2 הרדיסקים פיזיים על המחשב שמחולקים לכוננים לוגים על ההרדיסק שהיה עליו הוינדוס הכול תקין אבל ההרדיסק השני הלך לעולמו. ניסיתי להגיע אליו דרך mini xp מ hirens boot אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו עם ההרדיסק התקין ביחד וגם מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות ב DOS ולעשות chkdsk אבל גם קיבלתי אותו דבר מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו דרך דיסק של וינדוס XP אבל תמיד אותו דבר אני מקבל מסך כחול. חשוב לציין שההרדיסק לא קיבל מכה בכלל הוא שלם לחלוטין. יש אפשרות איכשהו להציל את המידע או חלק ממנו ?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים