אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Winlogon קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 27/05/2011 שעה: 17:08:53 משתמש: לא זמין מחשב: USER-A41296A2A0 תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את כל המידע שלי ובשביל זה יש לי זוג כוננים של 2 טרה כל אחד, מה שאני רוצה להתקין זו תוכנת גיבוי אשר תגבה לי את החומר הספציפי שאני רוצה באופן אוטומטי מאחד הכונני 2 טרה לשני ואני זקוק להמלצה על תוכה שעושה את העבודה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלושה דיסקים של סמסונג, 2 HD103SJ ו- HM250JI יש לדיסקים האלה עדכון קושחה באתר של סמסונג (מצורפים קישורים) אבל אני לא מצליח לעדכן אותם (ניסיתי דרך miniXP של hirenboot cd), איך אני מעדכן דיסקים קשיחים? http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308 http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=131
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל אתמול את הSSD הנ"ל, הביצועים - בשמיים... בהחלט הארדיסק ששווה קניה במחיר של 1150 שקל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, כשאני מכניס דיסק און קי מופיעים לי 2 דיסקים חדשים, F וG כשאני לוחץ על הF יש דמונה של SANDISK ורושם לי שאני צריך לפרמט את דיסק G . כשאני לוחץ פתיחה על G רושם לי אנא הכנס דיסק, כשאני לוחץ מקש ימני אתחל ואז התחל רושם לי לווינדווס לא היתה אפשרות להשלים אתחול. איך אני מאתחל אותו ? והאם כל הקבצים ימחקו ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי שאלה..האם בכונן SSD שמבוסס פלאש יש פחות סיכויים שיווצרו סקטורים פגומים מאשר כונן קשיח רגיל או שזה לא קשור וזה אותו הדבר מבחינת הסקטורים הפגומים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כמה חודשים קניתי דיסק קשיח נייד 3.5' של ווסטרן דיגיטל בחנות אופיס דיפו בעירי. לצערי הרב שמתי בכונן את כל החומר שהיה לי, הכולל את כל התמונות המסמכים והקבצים החשובים שלי. ביום מן הימים פסק הדיסק הקשיח מלעבוד ומכאן הדרך אל חילוץ הקבצים הייתה ארוכה עד מאוד. לאחר ניסיונות רבים בכמה מחשבים ועם כמה תוכנות הבנתי שזה כבר לא ברמה שלי ושלחתי את הדיסק למעבדה, לצערי הרב גם שם לא הצליחו לשחזר את המידע ונאלצתי לשלוח למעבדה מתקדמת בתל אביב לתיקון בסך 2035 שקלים חדשים. כמובן שחלה האחריות על הדיסק אך אין אחריות על החומר בפנים, שזה היה בעצם מה שחשוב לי- וזו הסיבה העיקרית שלא שלחתי אותו לתיקון או החלפה באחריות שקיימת (באופיס דיפו טענו שאין אחריות על המידע). ברשותי דו"ח המעב…
-
- 18 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא USB 1 ? ואם כן יש דרך להתמודד עם זה , ( להתקין תוכנה או משהו כזה )
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי (מסדרת 9637 ThinkCentre M55e ) עושה רושם שהדיסק הקשיח שלו הולך למסור את חיו. מבקש לדעת איזה דיסק קשיח מתאים לו , ראיתי שיש לו חיבור SATA , אבל זה מאוד מוזר לי , כי בכול זאת מדובר במחשב משנת 2007 ! זה מהמפרט ברשת עליו : Hard drive features 7200RPM Serial ATA supported וכאן תאור החיבורים על הלוח אם /SATA IDE connectors מתנצל שאני לא יכול לתת את הליניקים ישירות לאתר של לנובו , משום מה בהעתק להודעה כאן , הם מובלים למקום שגוי , אבל חיפוש באתר לנובו תחת 9637 (תת דגם CTO ) יתן את הדגם המדוייק. http://www.lenovo.com/il/en/ אשמח לדעת איזה דיסק קשיח ניתן לקנות עבורו (מספיק לי גם נפח קטן , כיום יש עליו 80 GB ). תודה מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לרכוש קורא כרטיסים שקורא את כל סוגי ההתקנים האפשריים. מכיוון שאני לא ממש מבין בזה, אשמח לעצתכם. אציין שאני גר בארה"ב [כך שאם יש לינקים, אז לאתרים בארה"ב - תודה!] תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חיצוני (My Book Essential של WD בנפח 1TB) ועכשיו בכל פעם שאני מפעילה את המחשב כשהכונן מחובר הווינדוס (ויסטה) לא עולה - הוא נתקע בחלון ההתחלתי. רק אם אני מנתקת את ההארד דיסק ועושה ריסט המחשב עולה כרגיל, ואני מחברת אחרי זה את ההארד דיסק מחדש. אמרו לי שהבעיה היא שהמחשב ניגש קודם להארד דיסק החיצוני במקום לכונן סי שם נמצאת מערכת ההפעלה, אז איך אני יכולה להגדיר שאוטומטית המחשב יכנס לכונן סי לפני ההארד דיסק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצות לכונן שקורא וצורב בלוריי בחיבור SATA. האמינות מאוד מאוד חשובה לי, כיוון שאני קונה בEBAY ואין לי כוח (ורצון) לשלוח לארה"ב בגלל בעיות. שקט וצריכת חשמל נמוכות, גם יעזרו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730247 כונן קשיח חיצוני Verbatim 1000GB 3.5 External Hard Drive USB 1000GB לפי מה שראיתי באתר הוא הכי זול ועם זאת יש בו 1TB כלומר יחס מקום פר שקל הכי טוב..מבחינת גודל לא משנה לי ממש כי אני לא מתכוון להעביר אותו ממקום למקום כל שני וחמישי, השאלה שלי היא אם הוא נחשב הארדיסק טוב ואמין שלא עושה תקלות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני לגיבוי. אין לי בעיה שהוא יהיה 3.5", אבל במהלך חיפושיי נתקלתי בכונן הבא: [table][tr][td] דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Portable Drive נפח 1000GB [/t]http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 הוא במחיר ממש סביר לדעתי ביחס לכונן 2.5 ומכיל 1TB. האם כדאי ללכת עליו או על כונן 3.5? (ההפרש מצדיק את זה?) תודה רבה! [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-