אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב חדש מאתמול, התקנתי את וינדוס XP.. ויש לי רק בעיה אחת... משום מה שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי את כונן C עם 127GB ובכלל יש לי דיסק קשיח של 250... איפה נעלמו עוד 123 ג'יגה ? ולמה יש רק כונן אחד.. אני רוצה לעשות 3 (40,105,105) ומשום מה אין... ובדקתי במארז ובביוס זה כונן של 250 ג'יגה מאה אחוז... תודה על העזרה :'(
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח 60GB , שהיה מחולק ל-4 מחיצות בקיצור פרמטתי , שיחקתי עם החוטים בשביל לחבר דיסק קשיח אחר- 80 GB -התקנתי עליו XP עכשיו אני מחבר את הדיסק של ה60, והוא נהייה לי מחיצה אחת, שאם אני מנסה להכנס לכונן, הוא כותב לי שהכונן לא פורמט וצריך לפרמט... עכשיו אני חייב את המידע שיש בכונן הזה.... כל החיים שלי שם :-\ מה אפשר לעשות?????
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בידי הארד דיסק חיצוני בגודל 300 GB. מלפני כמה ימים הוא נפל ממטר~ על הרצפה. הכונן אמנם לא נשבר ומבחינה חיצונית נראה בסדר, אך בהכנסתו למחשב ניתן כבר לשמוע רעשים חלשים של היד קריאה/כתיבה. בנוסף לכך, העברת קבצים מהכונן או לכונן לוקחת הרבה מאוד זמן ולפעמים בכלל לא מתבצעת. השאלות: 1. האם יש דרך שבה ניתן לתקן את הכונן? אם לא, האם אפשר לשחזר/להעביר את המידע שעליו לכונן אחר/מחשב? 2. בין כה וכה, אני מעוניין לרכוש הארדדיסק חיצוני חילופי, מינימום של 300 GB שוב. יש המלצות? תקציב עדיין לא ידוע.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. יש לי כל פעם שאני רוצה להוציא הוצאה בטוחה את ההארד דיסק חיצוני 2.5 שלי הודעה שאני לא יכול לנתק כי יש תוכניות שמשתמשות בכונן. הבעיה היא שאין! אני לא הפעלתי ולא הדלקתי....איך אפשר לדעת מה משתמש בכונן ? עד עכשיו הייתי עושה התחלה מחדש לווינדוס (אני משתמש ב7 אם זה עקרוני...)
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. אני קניתי עם אבא שלי טלוויזיה חדשה. שמתי שם כונן קשיח Seagate FreeAgent Go כשהטלוויזיה ביקשה ממני לשים אותו למטרות הקלטה. עכשיו, לא ממש הבנתי שהוא אומר פירמוט, זה אומר למחוק הכל מהכונן, ולא ממש יצא לי להבין מה הטלוויזיה תעשה לכונן הנ"ל. אז הכל נימחק לי, ואני בבעיה שבמחשב אי אפשר להשתמש בכונן. הוא נעלם. המחשב מזהה את ההתקן, אבל לא מראה לי את הכונן שאמור להיות בשם G. אשמח לדעת מה עליי לעשות בשביל לתקן ולהחזיר את הכונן לקודמתו או את התקנה של הכונן? האם יש אפשרות לשלוח אותו לתיקון? או שאעדיף לקנות חדש? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. קניתי הארד דיסק חדש וברצוני שמערכת ההפעלה תעבוד עליו. עשיתי אימג' באמצעות נורטון גוסט מהדיסק הישן (40G) לחדש (80G). כעת XP עולה על החדש אך נתקע בשלבים הראשונים (מסך ה WELCOME). כיצד לפתור את הבעיה? האם זה עניין של דרייברים מסויימים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי צורב SAMSUNG SH S223C ומאז רק צרות הצלחתי לפרמט איתו את המחשב אבל בווינדוס עצמו הוא לא נותן לי לעשות כלום לא צורב ולא קורא דיסקים כשאני מנסה לצרוב אז התוכנת צריבה פשוט נתקעת ולא מתקדמת שאני מנסה סתם להפעיל דיסק אני מקבל מסך כחול וריסט נסיתי להוריד דרייבר של הכונן אבל לא עזר חברתי אצל אח שלי ועבד כמו גדול HELPPPPP ד'א אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב באנגלית שאותו אני אשלח לתמיכה של סאמסונג
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מאז שאני צורב סרטים DIVX עם הצורב החדש (LG62 צורב דיוידי) כדיי לראות בדיוידי הסרטים נתקעים באמצע הצפייה ואי אפשר לראות את הסרט, הבעיה הזאת לא היהת עם צורב TEAC הישן שהיה לי. מה לעשות? הדיוידי גם לוקח לו יותר זמן לקרוא אותם בהתחלה.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-