אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הטרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0;topicseen והשבתתי לחודשיים גייסתי כוחות מחודשים ונכנס במרץ לבניית המחשב NAS המדהים שלי. כאמור מחפש בקר RAID חומרתי שיתמוך עד 12 דיסקים. יש לי כמה שאלות : 1. אני הולך על מארז של ליאן לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=33731 אני צריך לחפש בקר רק בחיבור internal? 2. איך החיבור מתבצע בין SAS לדיסקים עצמם ? עם צמה ל-4 שמגיעה עם הבקר או צריך לקנות בנפרד? הצמה עצמה מגיעה באיזה אורכים? 3. אין בקר RAID5 יעודי עם חיבורי SATA מובנים עליו? 4. ראיתי הרבה חברות של בקרים 3WARE, אינטל, LSI, וכו' ולא ממש הבנתי מה נחשב איכותי ומה לא? יש עוד חברות שמייצרות בקרים עם חיבורים יותר מ8?…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת? ניסיתי באמצעות Crystal Disk Info, אבל אני לא רואה שם מהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח 3 טרה של WD SATA3 ,יש לו מין בעיה שלא מובנת לי ,משום מה ניתן להשתמש בשטח של כ- 2 טרה פלוס ויש מין מחיצה של מעל 700 גיגה שלא נגישה כלל ,לא עזר דבר לא פרמוט ולא wipe ,האם מישהו יודע מהו הפתרון לבעיה המוזרה הזו?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני רכישת לוח אם מסוג Asus P8Z68-V Pro שיודע להשתמש בSSD לקשינג וע"י כך להאיץ את המערכת רציתי בבקשה לקבל המלצה על SSD בנפח של כ-64GB שיהיה מהיר מאוד איכותי ואמין (מה הנפח הכי משתלם מבחינת נפח מחיר?) את ה-SSD ארכוש ב-Amazon.com ואשלח לחבר בארה"ב התקציב לשם כך הוא 100-150$ (אם יש משהו ששווה להרחיב למענו את התקציב אשמח לשמוע) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שלפי תקן SATA, יש תאימות קדימה ואחורה כך שלא צריכה להיות בעייה להתקין כונן עם ממשק SATA 2 או SATA 3 על לוח אם שתומך ב-SATA 1. בחנויות מחזיקים היום רק כוננים שהם SATA 3, ומפחידים אותי שלמרות הכל תיתכן בעיה בתאימות ויכול להיות שהכונן לא יעבוד עם לוח האם שלי שתומך רק ב-SATA 1. האם מישהו נתקל פעם בבעיות כאלה ? האם זה נכון שקיימות בעיות תאימות, או שאני יכול לקנות ולהיות רגוע שזה יעבוד בסדר? תודה, הטווס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארד דיסק (3.5אינץ) בגודל של טרה למחשב שלי. אני צריך שהוא יהיה מספיק מהיר לקרוא ולכתוב מידע כי אני מוריד נון סטופ דברים למחשב. יש לכם המלצות?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת Bluetooth אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל …
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של memo race store&go 2GB, יש עליו מידע שאני מאוד צריך. לפני כמה זמן הוא נדפק ובכל מחשב שאני שם אותו המחשב קורא אותו אבל הוא מופיע כ 0 בייט. מישהו נתקל בזה בעבר? יש רעיון איך מסדרים את זה (אני מאוד צריך את המידע מבחינתי לזרוק אותו אחר כך לפח)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג SD שעליו מאוכסנות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. לאחרונה גיליתי כי מספר תמונות שצולמו בחו"ל נמחקו\נעלמו. מאוד חשוב לי לשחזר את התמונות הללו. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI חוץ מחמישה שקלים לא הצלחתי למצוא הבדל שונה.. מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ? [לא שזה מה שישנה את הקנייה שלי, אני מוכן "לחרוג" מהתקציב ] מעניין אותי :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי מכמה חנויות שקורה אחת ל שכרטיס הזכרון נדפק ואז הלכו כל התמונות שבתוכו ולכן אני שואל איזה יצרן כרטיס זכרון הכי אמין ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכונן הנ"ל , הוא אחלה מבחינת מחיר וגם מבחינת נפח בישבילי, השאלה האם הכוננים החדשים האלו יוכלו לעבוד על לוח אם שהוא יחסית ישן כבר. תודה
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד שננעלתי על Vertex3 Max IOPS, אני קורא יותר ויותר על בעיות איתו! (תודה לאל שההגעה הרשמית שלו המשיכה להידחות).. חשבתי שהחלופה תהיה ה-M4.. גם שם אני מתחיל לקרוא על אותן הבעיות.. כשראיתי ש- CORSAIR נכנסו לתמונה, אמרתי הם בטח יהיו מצויינים.. שוב אותן בעיות.. כבר עשו RECALL.. נראה לי שזה עניין הבקר.. לא? אז עם מה נשארתי? INTEL 510? אחר? תודה רבה מראש דרישות: - נפח - כיוון ה-120GB.. (מערכת הפעלה ותוכנות) ואם זה יעזור שקבצי SAMPLES של אודיו ווידאו ישבו גם הם על SSD.. אז אלך על שניים כאלה או על אחד בנפח כפול (אם זה טוב יותר שיישבו על אותו דרייב אך בפארטישן נפרד).. - אמינות - ללא תקיעות / ריסטים / מחיקות מידע לא רצויות / חוסר יכולת של מחיקה בפועל (TRIM.…
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי, הוא לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMX מעבד E8400, יש לי כרגע שני הרדיסיקים של ווסטרן, ואחד של סמסונג עכשיו מכיוון שאין לי מקום אני רוצה להוסיף עוד אחד של טרה בייט. עכשיו הסתכלתי בסטיקי על המומלצים וראיתי שאתם ממליצים על סמסונג. קראתי ביקורות שחלק אומרים שסמסונג מתקלקלים אז אני קצת מבולבל וצריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות או סמסונג או ווסטרן דיגיטל, עכשיו רציתי לדעת איך הווסטרן דיגיטל קוואייר בלק 1TB לעומת הקוויר בלו? מה ההבדלים בינהם? ואיזה כונן של סמסונג ברמה שלהם מבחינת אמינות וביצועים? לי הכי חשוב שהכונן יהיה אמין ויהיה מהיר מאוד. אז אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן שהכי מתאים לי.
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. שאלה קצת מוזרה אולי, אבל כאשר אני מתקין את כונן ההארדיסק, ומבריג את הברגים המתאימים, הם פשוט ממשיכים להסתובב על ריק. אמנם הם שוקעים אל תוך הכונן כמו שצריך, אבל לא ננעלים. אני ממשיך לסובב ולסובב..... יש לכך הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ה Vertex 3 max iops שלי עושה לי Freezing כמעט כל יום באופן אקראי, לאחר מכן הכונן לא מזוהה ויש צורך בכיבוי המחשב והדלקתו לזיהוי תקין של הכונן מסתבר שזאת תקלה ידועה בפורומים של OCZ בכוננים עם פירמוור 2.06+בקרי Intel (הכונן בא עם הגירסה,אין מצב לשנמוך או לשדרוג עדיין) קישור לפורום של OCZ http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?89089-Vertex-3-Freeze-once-a-day-for-a-min-then-BSOD-afterward/page2 נכוותי שוב מ OCZ:( לבעלי V3 גם לכם זה קורה?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כיום יש לי שני כונני טרה 3.5" שאני מחבר אותם עם מארז חיצוני למחשב שלי בעזרת USB/ESATA. המארז הוא לכונן אחד וכל פעם שאני רוצה משהו מהכונן השני אני צריך לפתוח את הקופסה והלחליף. לא כזה נורא כי כרגע אני מחליף פעם בשבועיים שלוש, אז זה לא מורגש. אני עכשיו קונה מחשב HTPC לסלון שיצטרך גישה מהירה לכוננים האלה(לפחות 20 מגה לשניה). יש לי ראוטר אלחוטי שנמצא בקומה השניה והHTPC ישב בקומה הראשונה ככה שלדעתי הקליטה של הWIFI לא תהיה מלאה. השאלה היא איך עדיף לי לחבר את הכוננים האלה לHTPC? להכניס לHTPC(יש לי מקום רק לעוד אחד כי יש שמה כבר אחד)? לקנות עוד מארז ולחבר בUSB3 את שניהם? בWIFI? משהו שלא חשבתי עליו? ומאוד יכול להיות שה-2 טרה האלה יגמרו בקרוב ואני אצטרך להוסיף עוד אחד לאוסף.. מה לד…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-