עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bg1987,

אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by sufgi123,

בלוח האם של המחשב שלי יש 8 יציאות SATA וכולן תפוסות עם חיבורים לדיסקים קשיחים. יש לי צורך בעוד 4 יציאות לפחות. אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס הרחבה ל SATA פנימי, שישמש לחיבור דיסקים קשיחים,צורב וכד' . תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. שלום היה לי כונן קשיח תקול שהפסיק להסתובב החלפתי פלטות של כונן 2.5" התקול עם פלטות של כונן תקין וחדש בדיוק מאותו סוג ונראה לי שהמחט לא יושבת טוב הכונן החדש מסתובב ומזוהה USB (זה כונן חיצוני) אבל אין מידע ולא מופיע כונן קשיח במערכת ההפעלה אני צריך בבקשה עזרה אם מישהו יכול להמליץ על מעבדה זולה או כיצד לתקן את התקלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by pwntigo,

שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. השאלה בכותרת... תודה! :-)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם. הדיסק קשיח הזה מומלץ Corsair Force Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. קניתי כונן השבוע מבאג, של iomega עם נפח 1 טרה בייט. חיברתי אותו, והמחשב זיהה אותו, אבל לא נתן לי להתקין שום דבר. חיכיתי שזה יעלה כונן חדש במחשב שלי, אבל זה לא העלה כלום. עם המחשב אין לי בעיה ודיסק און קי וכאלה הוא ישר מזהה. ניסיתי גם במחשב אחר היתה אותה בעיה. אם אני הולך לניהול דיסקים, בתוך האופצייה של ניהול כשלוחצים מקש ימיני על המחשב שלי, זה מופיע שמה אבל בלי אות. ואם אני לוחץ עליו מקש ימיני, למעט כל שאר הכוננים, כל האופציות אפורות וחסומות חוץ מעזרה. עוד יומיים נגמרת לי הרגילה, ואז לא הייה לי זמן לפתור את זה אני חייב עזרה! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by israelsze1,

שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם רכשתי מחשב עם הדיסק המדובר ואני שומע את הדיסק בכל פעולה של קריאה ממנו לדוגמא בעליית המחשב או פתיחת אפליציות שונות נאמר לי בחנות שהסדרה השחורה ידועה כרועשת ואם חשוב לי השקט לוותר במעט על הביצועים ולקחת את הסדרה הכחולה האם הדבר נכון ? ובמידה וכן האם אני בכלל ארגיש הבדל בביצועים בין 2 הדיסקים הבאים ואיפה זה יבוא לידי ביטוי: http://hdd-compare.com/en/compare/?d=wd10ealx,wd1002faex תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by dudik5,

היו לי במחשב שני הארד דיסקים SATA הראשון WD320 שעליו הייתה XP - הכונן נשרף (ממש עם להבה) השני סמסונג של טרה שעליו כל המידע שלי ( לא נפגע) קניתי כונן חדש WD 500 ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. עכשיו המחשב לא מזהה את הסמסונג טרה , שעליו כל המידע שלי. מה עושים? מדובר בכונן הדינאמי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:‎Caviar Black WD1002FAEX ‎ ‎ של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. יש לי הארד של Samsung Spinpoint F3 HD103SJ שנקנה לפי חצי שנה בערך, באמת אחלה הארד, לא עשה לי שום בעיות. לפני כחודש התחילו לי אתחולים ספונטניים של המחשב פעם בכמה ימים, ולאט לאט האתחולים קרו לעיתים יותר ויותר קרובות, בסופו של דבר המחשב איתחל את עצמו פעמיים בשלוש שעות. לאחר מכן כל פעם שניסיתי להדליק אותו הוא הגיע למסך BOOT של הווינדוס (ווינדוס 7) ואיתחל את עצמו. לאחר בדיקה של החומרה לעומק מצאתי 4 קבלים נפוחים על הלוח אם שהם כנראה הגורם לאתחולים. במהלך הבדיקות לסיבת התקלה חיברתי את ההארד כהארד נוסף למחשב של חבר, הוא זיהה אותו והצלחתי אפילו להעתיק מהארד למחשב שלו. ההארד שלי מחולק ל-Partitions, הרצתי chkdsk על שניהם והכל הראה תקין. עכשיו לדברים המוזרים: 1. כשנכנסו ל-Disk Managm…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by snurf,

שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by crazyguy,

שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by cobmetal,

שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by ishtein,

האם אפשר לחבר את הדיסק קשיח במחשב נייד לpogoplug? איך?? ???

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by YTZ,

ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. Started by almog333,

שלום רב, קראתי כל מיני דברים שרצוי להגדיר במערכת הפעלה שרצה מתוך כונן ssd ורציתי את דעתכם. 1. להעביר את תקנית temp וtmp של הווינדוס לכונן המכני כדי למנוע כתיבות מיותרות. 2. להפסיק את פעולת האינדקס 3. להגדיר pagefile ל ...( ?) 4. להשאיר 5 אחוז מהכונן לא מפורמט ו25 אחוז מהנפח - ריק האם מישהו שמבין בזה יכול לעשות סדר בדברים ואולי גם לכתוב מדריך בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. באופיס דיפו מוכרים 10 דיסקים DVD+R ב 22 שח של VERBATIM, זה בסדר ? או שהדיסקים לא טובים או לא מתאימים ? יש משהו טוב יותר לשמור על דיסק מקורי של מערכת הפעלה (אפשר לצרוב רק פעם אחת). וכמה צריך? תודה.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני שוקל את האפשרות לקנות SSD למחשב חדש שאני מרכיב. את זה: OCZ SSD Vertex 3 120GB 1180 לעומת זה: 1043 ש"ח OCZ SSD Vertex 2 120GB האם ההבדל בינהם משמעותי/מורגש? האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה בהשוואה לכונן סטנדרטי של 200 ש"ח - אחרי הכל זה פי 5 במחיר...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  23. שלום. הכונן האחד הוא G.Skill Phoenix PRO 60GB http://www.gskill.com/products.php?index=286 ההצהרה של היצרן היא 275/285 MBPs השני הוא Crucial RealSSD C300 64GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148357&cm_re=crucial_realssd_c300_64gb-_-20-148-357-_-Product כונן זה הוא SATA III איך יודעים? [שניהם מוצעים לי באותו המחיר] תודה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 3.5 אינץ' 2 TB זכרון ו חיבור USB3 . ולחברת SAMSUNG יש שני מוצרים שמתאימים לדרישות שלי אחד g3 ststion הקצת יקר יותר והM3 station החדש והזול יותר. השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים הטכניים ,אם יש בכלל,בין שני הדגמים ולמה אחד יותר יקר מהשני? תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  25. איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים