עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shimon23,

שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kalda01,

יש לי מחשב בין שנתיים עם WIN7 גירסת 32 ביט. אני רוצה להעביר את דיסק C לכונן SSD חדש. איזה כלי מומלץ לביצוע העברת התוכן של C אל כונן הSSD ? אני מנסה להימנע מהתקה חדשה של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, האם ניתן לבצע Image לדיסק חיצוני שמחובר באמצעות כבל USB? הרעיון הוא ליצור גיבוי של הדיסק הראשי שמכיל את מערכת ההפעלה, ובעת קריסה (שנקווה שלא תגיע) להחליף דיסק בדיסק. 1. מהי התוכנה המומלצת למטרה זו? 2. האם ישנן תוכנות חינמיות שמאפשרות זאת? 3. האם Ghost תומך ביצירת Image גם בסביבת חלונות? ב DOS עם חיבור USB? 4. האם דיסק הגיבוי חייב להיות זהה לדיסק המגובה? תודה! שלומי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by itay_izra,

אני מחפש כונן ssd טוב ולא יקר שיתאים ל lenovo flex2 . יש מצבע עליו באמזון אבל הוא לא מוכר לי http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K9HID1C/ref=mp_s_a_1_11?qid=1434012541&sr=8-11&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011π=AC_SX110_SY165&keywords=Ssd+500 מה אתם אומרים זה שווה? או שיש טובים יותר במחיר הזה? תודה *אגב מה בנוגע למערכת הפעלה שמותקנת על ה hdd איך מתבצעת ההעברה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני מעוניין בתוכנה נוחה שתעזור בניהול אוסף דיסקים שונים. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, קודם כל - נתחיל ממתי הצורב אצלי. הוא אצלי מסוף החופש הגדול, ולא צרבתי איתו המון דיסקים (פחות מ20). ליפני חודש בערך היתה הצריבה האחרונה שלי, ובסוף הצריבה (או לקראת הסוף, לא זוכר), נרו הודיע לי משהו עם באפר.. (זאת היתה שגיאה, לא ההודעה שלפעמים כתוב בסוף הצריבה שנמנע זה וזה כך וכך פעמים), אבל הדיסק אני חושב עבד בסדר (זאת היתה צריבה מדיסק לדיסק אגב, אני לא אפרט כאן יותר..) בכל מקרה, היום רציתי לצרוב לחבר שלי תיקיה מהמחשב שלי (אפילו חוקי! ), שמנו את הדיסק שהוא הביא (חברה לא מוכרת, דיסק 16x כתיבה), התחלנו לצרוב.. וב15%, Write Error בנרו. שמנו דיסק שבמקרה היה לי (חשבתי שנגמרו, קניתי עשר והיו לי עוד כמה שקיבלתי עם הצורב) הגיע ל39% (גם דיסק 16X), ועוד פעם, Write Error. …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מסבחה,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by krispelj,

היי חברה, אני מחפש DOK חדש אחרי שנעלם לי האחרון. אשמח לקנות אותו במחיר הזול ביותר שאפשר, גם ebay זה אחלה, רק אם אתם ממליצים משם, שזה יהיה סוחר שאתם סומכים עליו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כרגע יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד ישן בנפח של 14GB וחיבור IDE והשני חדש בנפח 80GB וחיבור SATA2. לצערי הרב, לא הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה Windows XP על הדיסק הקשיח החדש בכל דרך שניסיתי (אני כבר לא זוכר כמה פעמים עשיתי פורמט) ונאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הקשיח הישן. האם עצם העובדה שמערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח בעל נפח קטן, ישן ואיטי משפיעה על הביצועים? ואם כן, עד כמה? תודה, יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lioryb,

שלום. אני מתכנן לרכוש את ה-SSD שבכותרת (עבור מערכת מחשב חדשה), ככל הנראה במחיר של כ-500 ש"ח. האם יש SSD של 120/128GB עדיף עליו, במחיר זהה? האם יש איזשהי סיבה לא לבחור בדיסק הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by erbu,

שלום לכולם, יש לי מחשב שולחני פנטיום שלוש בן 4 ונייד סנטרינו די חדש של IBM. השולחני מחובר לאינטרנט ומשמש כמאגר קבצים, מכשיר פקס ונגן ומחובר לנייד דרך כרטיס תקשורת אלחוטי על מנת שהנייד שעליו אני עובד כל הזמן יהיה בעל יכולת גלישה. עכשיו אני רוצה להוריד קצת חומר משני המחשבים ולכן מעונין לקנות צורב DVD. העניין הוא שאם אני אחבר אותו לשולחני אז אני אצטרך להעביר מהנייד כל מה שאני רוצה לצרוב אל השולחני וה די איטי, כך שברור שצורב חיצוני הוא אידיאלי. אולם זה מייקר את העסק. השאלה שלי פשוטה- המארז שמוכרים לכוננים פנימיים הרי בסופו של דבר ממיר את חיבור הIDE שבצורב לחיבור USB2. אי אפשר לעשות קומבינה ולעשות את לבד? האם קיים סוג של מתאם שימיר IDE ל-USB? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by no_way,

מקבל את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/4wepgk מחובר בכבל אדום של SATA 3. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by israelsze1,

שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dmoney,

יש לי צורב של LG 40x12x40 ואני משתמש ב- Nero 6, אני רוצה לצרוב קצת יותר מ700 מגה על דיסק CD\R רגיל. האם זה אפשרי? איך? 10x

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני קשיח על מנת לגבות מידע מהמחשב שלי . אני מחפש נפח של 320-500GB. חשוב לי לדעת האם ניתן להשתמש בכונן הקשיח (כאשר הוא מחובר בחיבור USB 2.0) לשימוש שוטף למשל לצפות בסרטי HD דרכו כשהוא מחובר למחשב או שהמהירות לא מספיקה? קראתי את האשכול הנעוץ ועדיין לא הצלחתי ממש להבין.. ובנוסף אשמח לקבל המלצות לדיסקים קשיחים בנפחים שביקשתי, אין תקציב אבל אשמח לקבל מכל רמות המחיר ולדעת את ההבדלים ביניהם (והאם התוספת שווה)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, יש לי שאלה בנוגע לשני כוננים - על איזה מהם הייתם ממליצים? [h=1]Samsung PM851 128GB mSata Internal SSD[/h]או Kingston SSDNow V300 Drive SATA 3 120GB תודה רבה

24. שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Tbox27,

שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.