עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Inuyasha,

הממ אם אתם יכולים להמליץ לי על הרדיסק טוב של 40 גיגה (אני מתכנן לקנות עוד השבוע) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם אפשר לקבל מדריך או מספר מדריכים שמספרים על הכל.. למשל צריבת ISO איזה שיטה איך מה מי מו? בCD הכל היה יותר פשוט היו 3 שיטות צריבה. יכלנו לצרוב DATA VIDEO AUDIO TEXT והיה רק סוג אחד של מדיה. CD-ROM. עכשיו זה DVD+/-R איני מבין את ההבדלים איני יודע מהן שיטות הצריבה איך עושים הכל? איך עובד הDUAL LAYER? אמינות של שיטות צריבה? מדיות מסוג מסוים? עדיפות של +R על -R ולהיפך?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מהיכן ניתן לקנות חבילות DVD של ורבטים במחיר הכי זול שיש? אופיס דיפו? (או במילים אחרות - המבצע של השני ב50% עדיין קיים שם?) תודה ענקית! :-*

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lazy,

אני מתכוונת לקנות דיסק קשיח של WD, וכשעשיתי חיפוש שמתי לב שיש כאלה שהם ATA 100 ויש ATA 133. רציתי לדעת מה ההבדל, ובעצם מה זה אומר בכלל. ועוד שאלה שאני לא יודעת אם אפשר לשאול פה בכלל - יש איפשהו רשימה של חנויות מחשבים אמינות וזולות? פשוט אין לי מושג איפה לקנות. נמאס לי לקנות בחנויות שלא מתייחסות אליי אם יש איזו בעייה אחרי הקנייה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קיבלתי מידע מחבר שמשווק מחשבים באיזור הדרום ובו נאמר כי החברות הגדולות בעולם החליטו לחתום על סיכום שבו האחריות על הדיסקים יהיה לשנה אחת בלבד. כבר במחירון האחרון של דילרים הוא קיבל מהיבואנים עידכונין לגבי האחריות שניתנת לדיסקים הקשיחים. מצב זה גורם לחוסר תחרותיות מופגן בעולם החופשי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by questionman,

הלוח אם הוא GA-H81M-HD3 ואני רוצה לקנות את הSSD הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 השימושים הם בעיקר משחקים ולפעמים עריכת וידאו (רוב התוכנות של אדובי).

7. שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yotam.B,

היי, אבא שלי הביא לי את המחשב שלו - HP Pavilion dv3-4110ej על מנת שאעזור לו לפתור איזו בעיה שהתגלה אצלו לאחרונה. הכונן דיסקים שלו פשוט לא קורא את הדיסקים. הכונן עצמו מוצג במחשב. כשמכניסים דיסק, הוא מנסה לקרוא אותו והתוצאה הסופית במחשב היא "דיסק ריק". ברור שהם דיסקים שמלאים בתוכן כלשהו וניסיתי כמה דיסקים. גם DVD וגם CD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי SSD כדיסק מערכת הפעלה\התקנות ראשי, וזה רק לאכסון. קונה באנגליה, מחפש דיסק כמה שיותר גדול. חשבתי לקנות SSD גם בשביל זה, אבל לא מצאתי נפחים גדולים כמובן... אין בעיה לקנות דיסק יקר כי יש לי תקציב מהקולג' תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pitter,

אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מדובר במערכת 64 ביט עם 16GB זכרון פנימי, איך ניתן ליצור כונן קשיח מדומה פנימי של נגיד כ-10GB ? האם הדבר אפשרי ? האם הכונן אכן יהיה מהיר בצורה משמעותית ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Hagaix,

הסמסונג f3 שלי נפטר לאחר 3 וקצת שנים, וזה דיי טראומתי. אני מחפש משהו אמין, עם מוניטין טוב, לפי מה שראיתי יש בדיוק אותם מוצרים שהיו כשקניתי את הכונן הזה, אז אולי יודעים טוב יותר מה אמין ומה לא. מחפש משהו במחיר סביר, עד 350 שקל בערך, אעדיף לא לרדת למשהו איטי יותר כמו הווסטרן דיגיטל גרין, אבל כן חשוב לי מאוד אמינות. יש משהו מיוחד או שפשוט לקחת בלו או ברקודה איפה שהוא במחיר זול וזהו? תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LRa,

לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו. מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בקרוב אני אמור לקבל הרד-דיסק נוסף למחשב שלי ויהיו שני הרד-דיסקים עם חיבור SATA, השאלה שלי היא איך אני מגדיר מי מהם יהיה הMASTER ומי ה SALVE? והשאלה השניה: ההרד הנוכחי שלי עושה קצת בעיות (לפעמים נתקע כשמעלה ווינדוס), האם המצב שבתמונה (SCREEN SHOT של HD-TUNE) הוא סביר או שההרד-דיסק מת? Uploaded with ImageShack.us תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי כונן קשיח שעל הנייר צריך להיות 160GB ובפועל רשום לי 131 GB !!! יכול להיות כזה הבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך כונן שישמש בעיקר לגיבוי של חומר, אבל אולי גם לעיתים ממש אשתמש בו, נראה לי שאני אקנה את השילוב הנ"ל, קראתי ביקורות ב NEWEGG של הדיסק הקשיח, והבנתי שיחסית לדגמים אחרים הוא אמין לאורך זמן, שזה מה שהכי חשוב לי, ולגבי המארז החיצוני, הסתכלתי ב KSP וזה נראה לי אולי הפירמה המוכרת היחידה - טרמל טייק, גם הצלחתי למצוא עליו ביקורות בסדר... אין לו קירור, אבל הבנתי שכמעט באף מארז חיצוני אין, אז אני מניח שזה לא מאוד קריטי... אז מה דעתכם? ושאלה טכנית - מה אני עושה לאחר הקנייה? האם יש לפרמט תחילה את הכונן הקשיח? אם כן, אז פשוט להכניס אותו קודם למארז החיצוני, ואז לחבר אותו ב USB לכל מחשב שהוא, ואז לפרמט? לאיזו שיטה לפרמט? וכמה זמן זה לוקח? ומיד אחרי זה הכל מוכן ואפשר להתחיל לעבוד?…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה אתם אומרים ההרדים של ווסטרן רגישים יותר מדי לפורמטים???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by d pro,

מה מומלץ בגודל 500 אני צריך שיהיה שקט ואמין sata 2 יש לי כרגע seagate 320 ואני צריך עוד אחד בשביל אחסון נ.ב המחיר אמור לרדת בקרוב?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני יש לי נרו ואני רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות אבל בתוכנה זה שם לי את הקו האדום אל 80 דקות מה אני צריך לעשות בשביל לצרוב 90 דקות? יש לי נרו 6

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gtrippleg,

הכוננים שלי: SAMSUNG EVO 840 120 GB WD CAVIAR BLUE 1TB לפי מיטב הבנתי, ב-SSD קצב הקריאה/כתיבה אמור להיות 400-500MB לשניה, ב-HDD אמור להיות 150MB לשניה. כשאני מעתיק מה-SSD לHDD הקצב הוא 120-150MB לשניה אבל כשאני מעתיק קובץ גדול (5-20GB) מה-HDD ל-SSD הקצב מקרטע על 70MB לשניה, זה לא אמור להיות דומה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by CASIOMAN,

שלום, יש לי כרטיס MicroSD בתוך קורא כרטיסים קטנטן.. ככה שאני אקרא לזה DOK אני מחפש דרך לחלק אותו ל2 למשל שתהיה מחיצה של 450 מגה ומחיצה שהיא כל השאר.. והאם יש דרך ליצור הדמיה כלשהי שכאשר אני מכניס אותו המחיצה של ה450 מגה תופיעה כ CDROM? אגב הצלחתי ליצור שתיי מחיצות, אבל רק מחיצות primary ככה שכל פעם רק זאת שמסומנת כ ACTIVE מופיעה.. לוגיות לא הצלחתי ליצור תודה רבה, איתי שרוני

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by segev22,

ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofer40,

היי כאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו. אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק? שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים